Kategorier
BODUM MELIOR KAFFEBRYGGER...
399,95 kr. 299,95 kr.

Bodum Melior kaffebrygger har et permanent filter, der gør det simpelt og økonomisk at lave frisk kaffe på en miljøvenlig måde. Denne kaffebrygger sætter nye standarder for tilberedning af lækker kaffe: ingen papirfiltre - kun ren smag. Kaffebryggeren har et finmasket filter af rustrfrit stål, så papirfiltre ikke er nødvendige. Dette hjælper den rene smag med at udfolde sig - ikke flere papirfiltre, der filtrerer smag og essentielle olier fra. 

Du gør som du plejer med filtrene: Det malede kaffe hældes i efter ønskede mængde. Varmt vand (maks 96ºC) hældes langsomt og jævnt fordelt over kaffen, så den udvikler en fuld smag og robust aroma. 

Karaflen er lavet a borosilikatglas, der ikke afgiver smag, og som er robust til at modstå de store temperaturforskelle. Karaflen er i øvrigt lavet i et funktionelt og flot design, der pynter på ethvert kaffebord, og den er ovenikøbet rar at holde på. Alle dele tåler opvaskemaskine.

Volumen 1 liter.

FUNKTION TRAGT RUSTFRIT STÅL
49,95 kr.

Funktion tragt fremstillet i rustfrit stål, men en udtagelig rist. Den er praktisk og kan endda gå i opvaskemaskinen.

KAFFETRAGT MED STUDS PLAST
29,95 kr.
MELITTA FILTER TIL AROMA BOY
9,95 kr.

Kaffefiltre, der passer til Metlitta Aroma Boy. Melitta kaffefiltre er lavet til at få kaffen smag til at udfolde sig optimalt. Filtrene er lavet til ikke at tilføre smag til kaffen, men at udvinde kaffens egen aroma på en naturlig måde.