Kategorier
FUNKTION KAFFEFILTERHOLDER...
69,95 kr.

Funktion kaffefilterholder er lavet i rustfrit stål, og passer ind i alle hjem. Den holder en pakke kaffefiltre, så du nemt kan tage et nyt, når der skal laves en kande kaffe. Kaffefilterholderen passer til alle gængse filterstørrelser, og sørger for at dine filtre ikke tager unødvendig plads i dine skabe i dit køkken. 

Der medfølger skruer og rawlplug, så du nemt kan montere holderen på væggen eller i skabet.

Bredde 20,0 cm.
Hæjde 15,0 cm.
Dybde 4,5 cm.

FUNKTION TRAGT RUSTFRIT STÅL
59,95 kr.

Funktion tragt fremstillet i rustfrit stål, men en udtagelig rist. Den er praktisk og kan endda gå i opvaskemaskinen.

GRAND CRU FILTERBRYGGER Ø...
99,95 kr.

Rosendahl Grand Cru Filterbrygger passer til alle kaffefiltre i størrelsen 1x4. Den passer til den høje Grand Cru-termokande hvor den skrues fast i toppen for sikker og stabil kaffebrygning. Kaffetragten gør på én gang brygning af kaffe mere enkel og mere luksuriøs. Filterbryggeren er for dig, der ønsker en mere sanselig kaffebrygning med fokus på det simple og autentiske. Den passer dels til kaffeentusiasterne og de eventyrlystne, der ønsker at udforske en traditionel form for kaffebrygning, og dels til det aktive liv på farten for dig, der eksempelvis nyder camping eller andre udendørsaktiviteter, hvor kaffen stadig gerne må smage rigtig godt.

Diameter 13,5 cm.
Højde 13,0 cm.

KAFFETRAGT MED STUDS PLAST
29,95 kr.
MELITTA FILTER TIL AROMA BOY
9,95 kr.

Kaffefiltre, der passer til Metlitta Aroma Boy. Melitta kaffefiltre er lavet til at få kaffen smag til at udfolde sig optimalt. Filtrene er lavet til ikke at tilføre smag til kaffen, men at udvinde kaffens egen aroma på en naturlig måde.