Kategorier
BODUM MELIOR KAFFEBRYGGER...
399,95 kr. 299,95 kr.

Bodum Melior kaffebrygger har et permanent filter, der gør det simpelt og økonomisk at lave frisk kaffe på en miljøvenlig måde. Denne kaffebrygger sætter nye standarder for tilberedning af lækker kaffe: ingen papirfiltre - kun ren smag. Kaffebryggeren har et finmasket filter af rustrfrit stål, så papirfiltre ikke er nødvendige. Dette hjælper den rene smag med at udfolde sig - ikke flere papirfiltre, der filtrerer smag og essentielle olier fra. 

Du gør som du plejer med filtrene: Det malede kaffe hældes i efter ønskede mængde. Varmt vand (maks 96ºC) hældes langsomt og jævnt fordelt over kaffen, så den udvikler en fuld smag og robust aroma. 

Karaflen er lavet a borosilikatglas, der ikke afgiver smag, og som er robust til at modstå de store temperaturforskelle. Karaflen er i øvrigt lavet i et funktionelt og flot design, der pynter på ethvert kaffebord, og den er ovenikøbet rar at holde på. Alle dele tåler opvaskemaskine.

Volumen 1 liter.

FUNKTION KAFFEFILTERHOLDER...
69,95 kr.

Funktion kaffefilterholder er lavet i rustfrit stål, og passer ind i alle hjem. Den holder en pakke kaffefiltre, så du nemt kan tage et nyt, når der skal laves en kande kaffe. Kaffefilterholderen passer til alle gængse filterstørrelser, og sørger for at dine filtre ikke tager unødvendig plads i dine skabe i dit køkken. 

Der medfølger skruer og rawlplug, så du nemt kan montere holderen på væggen eller i skabet.

Bredde 20,0 cm.
Hæjde 15,0 cm.
Dybde 4,5 cm.

FUNKTION TRAGT RUSTFRIT STÅL
59,95 kr.

Funktion tragt fremstillet i rustfrit stål, men en udtagelig rist. Den er praktisk og kan endda gå i opvaskemaskinen.

GRAND CRU FILTERBRYGGER Ø...
99,95 kr.

Rosendahl Grand Cru Filterbrygger passer til alle kaffefiltre i størrelsen 1x4. Den passer til den høje Grand Cru-termokande hvor den skrues fast i toppen for sikker og stabil kaffebrygning. Kaffetragten gør på én gang brygning af kaffe mere enkel og mere luksuriøs. Filterbryggeren er for dig, der ønsker en mere sanselig kaffebrygning med fokus på det simple og autentiske. Den passer dels til kaffeentusiasterne og de eventyrlystne, der ønsker at udforske en traditionel form for kaffebrygning, og dels til det aktive liv på farten for dig, der eksempelvis nyder camping eller andre udendørsaktiviteter, hvor kaffen stadig gerne må smage rigtig godt.

Diameter 13,5 cm.
Højde 13,0 cm.

KAFFETRAGT MED STUDS PLAST
29,95 kr.
MELITTA FILTER TIL AROMA BOY
9,95 kr.

Kaffefiltre, der passer til Metlitta Aroma Boy. Melitta kaffefiltre er lavet til at få kaffen smag til at udfolde sig optimalt. Filtrene er lavet til ikke at tilføre smag til kaffen, men at udvinde kaffens egen aroma på en naturlig måde.