Kategorier
GASTROMAX TE-TANG
29,95 kr.

GastroMax te-tang er lavet i rustfrit stål og er lavet i et flot og simpelt design, som lader teen trække på en optimal måde, og nem at hive op, så din te forbliver den styrke du foretrækker.

Længde 15,0 cm.

Diameter 4,5 cm.

GASTROMAX TE-ÆG
29,95 kr.

GastroMax te-æg er lavet i rustfrit stål og er lavet i et flot og simpelt design, som lader teen trække på en optimal måde, og nem at hive op, så din te forbliver den styrke du foretrækker.

Højde 4,5 cm.

Diameter 4 cm.

KEDELSTENSSAMLER CADNIT
39,95 kr.

Cadnit kedelstenssamler er en sålsamling, som man lægger i kedlen mens man koger vandet. Under kogning vil samleren trække kalkstenen til sig, og efter nedkøling kan dette nulres af samleren ned i vasken. På den måde sparer man på afkalkningen og skåner dermed miljøet og pengepungen.

SÖDAHL TEHÆTTE SORT GASTRO
99,95 kr.

Södahl Gastro tehætte i sort er lavet i 100% bomuld og hjælper dig med at holde din te varm i længere tid. Den er lavet i et neutralt klassisk design, som passer ind i alle hjem. I toppen af tehætten er der en rem, som gør at du nemmere kan løfte og sænke hætten over tekanden. Takket være metalindlægget, kan du også med fordel hænge tehætten op.

Tehætten passer til de fleste tekander af standard størrelse.

Bredde 36,0 cm.
Højde 26,0 cm.

WESTMARK TEPOSE STOF Ø9 CM
29,95 kr.

Westmark tepose i bomuld er lavet til at lægge mellem tekande og dets låg. På den måde kan du på en økonomisk og miljøvenlig måde få din yndlingste, lige når du ønsker det. En pose er rigeligt til en kande te.