Kategorier
ANNA SALATBESTIK
99,95 kr.

Anna salatbestik i blank stål til servering. Velegnet til anvendelse i hverdagen til enhver lejlighed. Bestikket fra Anna er lavet i et enkelt og klassisk design, og bestikket ligger godt i hånden. Det meget traditionelle look er tidløst og kan bruges til enhver lejlighed.

Tåler opvaskemaskine på lav varme.

BITZ SALATBESTIK 32 CM EG
199,95 kr.

Bitz Salatbestik er lavet i et enkelt og elegant design udskåret i egetræ. Med sit flotte og enkle nordiske design passer salatbestikket perfekt til det rustikke, farverige stentøj i Bitz-serien. Salatbestikket er 32 cm lange med hoveder på 8 cm i diameter, og dette giver det et godt greb om salaten. Sættet tåler ikke opvaskemaskine, og skal vedligeholdes fra udtørring med madolie ved lejlighed.

EVA SOLO SALATTANG R/S
199,95 kr.

Eva Solo salattange er praktiske med funktionel og dekorativt design. Tangen er nem at betjene med en hånd, fordi den har dobbelt gribefunktion. Den har også en smart låsefunktion så den ikke tager mere plads i skuffen eller opbevares. 

Denne tang kan tåle opvaskemaskine, da den er lavet i høj kvalitet rustfrit stål.

EVA SOLO SERVERINGSTANG R/S
149,95 kr.

GLOBAL SALATTANG/PASTATANG...
299,95 kr. 199,95 kr.

Global salat og pastatang hjælper med at holde styr på den slags mad som nemt falder a gaflen eller skeen. Få styr på pasta og spaghetti med tangen. De praktiske gribetænder forhindrer spaghettien i at slippe væk under servering. Globals fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke. Hjemmekokken vil sætte pris på den nemhed tangen giver ved anretning og servering.

Længde 23,0 cm.

GRAND CRU SALATSÆT STÅL
249,95 kr. 199,95 kr.

Grand Cru Salatsættet er et elegant og praktisk. Det forener glæden ved at servere med tilfredsheden ved at arbejde med gode køkkenredskaber. Sættet har et godt greb og en god vægtfordeling. Sættet er i rustfrit stål, og de rene linjer gør det nemt at mikse både salatsættet og resten af serien med forskellige stel.

Sættet kan godt tåle opvaskemaskine.

HAMMERSHØI SALATBESTIK TRÆ
199,95 kr.

Hammershøi-stellet trækker en rød tråd tilbage til Kählers gamle værksted, hvor den verdenskendte kunstner Svend Hammershøi arbejdede med netop det udtryk og de teknikker, som stellet er inspireret af. Dette eksklusive salatbestik i holdbart egetræ passer perfekt til den elegante keramik i nordiske farver. Der opstår et spændende møde mellem de tre naturlige materialer i Hammershøi-serien, egetræ, glas og keramik, når de sammensættes på et veldækket bord.

Alle produkter fra Kähler er håndlavede med fokus på det kunstneriske udtryk og en håndværksmæssig høj kvalitet. På baggrund af produkternes håndlavede natur er hvert enkelt produkt unikt, og der kan derfor forekomme små variationer i udtrykket.

Det anbefales at bestikket behandles med olivenolie jævnligt for at give træet en sund og lækker glød. Samtidig sørger man også for at træet ikke tørrer ud og sprækker.

Salatbestikket må ikke vaskes i opvaskemaskine, da de kan få træet til at tørre ud og sprække.