Kategorier
ANNA KAGESPADE
49,95 kr.

Anna kagespade i blank stål til anretning og servering. Velegnet til anvendelse i hverdagen til enhver lejlighed. Bestikket fra Anna er lavet i et enkelt og klassisk design, og bestikket ligger godt i hånden. Det meget traditionelle look er tidløst og kan bruges til enhver lejlighed.

Tåler opvaskemaskine på lav varme.

FUNKTION LAGKAGE KNIV
79,95 kr.

Funktion lagkagekniv er lavet i høj kvalitet rustfrit stål med et bredt blad, så man nemt kan skære kagen og servere den uden problemer. Det simple design komplimenterer de fleste hjem og stel. Brug den både til kaffebordet og de store festligheder.

GASTROMAX TÆRTESPADE
39,95 kr.

GastroMax tærtekniv er lavet til både at skære kager og tærter samt servere dem med det brede blad. Den er lavet i et robust materiale, der kan tåle op til 260ºC. Grebet er ergonomisk formet og ligger derfor godt i hånden. Den savtakkede side gør det nemt at skære ned i både bløde og hårde kager og tærter. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 27,5 cm.
Bredde 5,5 cm.

KÄHLER KAGESPADE STÅL
249,95 kr.

Kähler kagespade fra serien Hammershøi er lavet i blankpleret rustfrit stål i et flot, let organiske afrundet design.

Kagespaden er en smuk tilføjelse til Hammershøi-serien, som skærer og serverer kagen på indbydende vis. Hammershøi-kagespaden er skabt i højglanspoleret rustfrit stål med de klassiske riller på skaftet og har perfekt længde til at få hele kagestykket med.

Bredde 5,5 cm.
Længde 28,5 cm.