Kategorier
BRABANTIA PROPTRÆKKER SORT
99,95 kr.

Brabantia Optrækker passer til alle standard vinflasker. Takket være det gode ergonomiske design, har man et godt greb om oplukkeren, og gør det så let som en leg at åbne vin.

I optrækkeren er der en indbygget folieskærer så man ikke skal tå og kæmpe med at få folien af først.

Højde 17,5 cm.

Bredde 7,5 cm.

Tykkelse 4,7 cm.

BRABANTIA PROPTRÆKKER STÅL
129,95 kr.

Brabantia Optrækker i stål passer til alle standard vinflasker. Takket være det gode ergonomiske design har man et godt greb om oplukkeren, og gør det så let som en leg at åbne vin.

I optrækkeren er der en indbygget folieskærer så man ikke skal tå og kæmpe med at få folien af først.

Højde 17,5 cm.

Bredde 7,6 cm.

Tykkelse 4,5 cm.

GASTROMAX TJENERVÆRKTØJ
39,95 kr.

GastroMax tjenerværktøj er øl oplukker og vinoptrækker i en lille kompakt udfoldelig enhed som passer perfekt i bestikskuffen uden at tage plads. Den kan gå i opvaskemaskine og er lavet i solidt metal.

Længde 12,0 cm.

Bredde 1,5 cm.

GASTROMAX VINGE PROPTRÆKKER
59,95 kr.

GastroMax vinoptrækker med vinger er lavet i solidt stål, og kan også bruges som øl-oplukker. Den er nem at anvende og kan gå i opvaskemaskinen.

Højde 16,5 cm.

Bredde 5,0 cm.

GRAND CRU FOLIESKÆRER
169,95 kr. 99,95 kr.

Grand Cru Seriens vinværktøj gør vinservering til en helstøbt oplevelse. Med folieskærer, proptrækker, tragt, skænkeprop og vinprop er vinen fra åbning, dekantering og servering sikret elegante betingelser.

OXO VINGEPROPTRÆKKER
179,95 kr.

OXO vingeproptrækker åbner vin og pop-top flasker med lethed!

Imponer enhver gæst med denne OXO-vingede proptrækker med flaskeåbner. Uanset om de vil have et glas rødvin eller en kold øl, er denne holdbare proptrækker klar til opgaven.

Den behagelige drejeknap, konturerede vinger og non-stick-skrue i skruelinie-stil gør åbning af flasker med kork til en leg, mens den indbyggede flaskeåbner hurtigt arbejder med pop-top drikkevarer.

Dette fumle-fri værktøj, der er designet til at hvile stabilt på vinflasker, vil være et hit hjemme hos dig.