Kategorier
BRABANTIA PROPTRÆKKER SORT
99,95 kr.

Brabantia Optrækker passer til alle standard vinflasker. Takket være det gode ergonomiske design, har man et godt greb om oplukkeren, og gør det så let som en leg at åbne vin.

I optrækkeren er der en indbygget folieskærer så man ikke skal tå og kæmpe med at få folien af først.

Højde 17,5 cm.

Bredde 7,5 cm.

Tykkelse 4,7 cm.

BRABANTIA PROPTRÆKKER STÅL
129,95 kr.

Brabantia Optrækker i stål passer til alle standard vinflasker. Takket være det gode ergonomiske design har man et godt greb om oplukkeren, og gør det så let som en leg at åbne vin.

I optrækkeren er der en indbygget folieskærer så man ikke skal tå og kæmpe med at få folien af først.

Højde 17,5 cm.

Bredde 7,6 cm.

Tykkelse 4,5 cm.

GASTROMAX TJENERVÆRKTØJ
39,95 kr.

GastroMax tjenerværktøj er øl oplukker og vinoptrækker i en lille kompakt udfoldelig enhed som passer perfekt i bestikskuffen uden at tage plads. Den kan gå i opvaskemaskine og er lavet i solidt metal.

Længde 12,0 cm.

Bredde 1,5 cm.

GASTROMAX VINGE PROPTRÆKKER
59,95 kr.

GastroMax vinoptrækker med vinger er lavet i solidt stål, og kan også bruges som øl-oplukker. Den er nem at anvende og kan gå i opvaskemaskinen.

Højde 16,5 cm.

Bredde 5,0 cm.

GRAND CRU FOLIESKÆRER
169,95 kr. 99,95 kr.

Grand Cru Seriens vinværktøj gør vinservering til en helstøbt oplevelse. Med folieskærer, proptrækker, tragt, skænkeprop og vinprop er vinen fra åbning, dekantering og servering sikret elegante betingelser.

OXO VINGEPROPTRÆKKER ZINK
179,95 kr.
Oxo proptrækker har smarte vinger, der gør det nemt at åbne en flaske vin på stilfuld vis. De kortere vinger og den lange krop giver god mulighed for et godt greb om både vinger og krop. Den placeres nemt og sikkert på vinflaskens hoved. Når man drejer på skruen vil den roligt og sikkert få fat på kork proppen. Non-slip belægningen på grebet og non stick belægningen på skruen er begge med til at sikre en behagelig oplevelse. 
Som en ekstra design gode er der sat en stopper på, så skruen ikke kan gå hele vejen gennem korkproppen og ødelægge den. Når man presser vingerne ned vil korkproppen automatisk blive trukket op. Når man skruer den modsatte vej igen, vil vinåbneren automatisk løsne sig fra korkproppen.
Krop og vinger er lavet af solidt rustfrit stål og zink.
Længde 20,5 cm.
Bredde 4,0 cm.