Kategorier
BODUM COOL ISSPAND I PLAST...
299,95 kr. 149,95 kr.

Bodum Cool Isspanden er en dobbeltvægget isspand med medfølgende istang. 

Isspanden er fremstillet af klar BPA-fri plastik og har et sort silikone låg med plastik hank, så du nemt kan bære din isspand rundt. I bunden af isspanden er der en silikonemåtte, der sikrer at plastikken ikke bliver skadet, når isterningerne hældes i spanden, og som på samme tid sikrer, at isterningerne ikke ligger i vandet fra smeltede isterninger. Silikonemåtten kan fjernes, så spanden kan anvendes til varme væsker - takket være de dobbelte vægge sørger isspanden ikke kun for at holde indholdet koldt i længere tid - den kan også holde varme ting varme.

Kapacitet: 1,5 liter 

Farve: Sort

COCKTAILSHAKER 500 ML.STÅL
99,95 kr.

Funktion cocktailshaker med si er lavet i rustfrit stål. Det er en robust og funktionel tre-delt cocktailshaker med si. Shakerens matte overflade er smart, da den minimerer synligheden af brugsmærker og har et flot design samt lægger godt i hånden. Det er et vigtigt redskab til at mikse lækre cocktails og drinks. Overrask nemt dine gæster, med denne da dine serveringer kommer til at fremstå professionelle. 

Volumen 500 ml.

DRINKSMÅL 2 CL RUSTFRIT STÅL
69,95 kr.

Funktion drinksmål 2,0 cl er lavet i et elegant design. Drinksmåleren er lavet i blankt rustfrit stål med praktisk vippe-funktion. Et godt værktøj til drinks og cocktails. Rengøring med blød børste og varmt sæbevand anbefales, også inden brug første gang. 

Længde 13,0 cm.

Diameter 3,5 cm.

FUNKTION BARSÆT 5 DELE I...
249,95 kr. 199,95 kr.

Funktion Barsæt med fem dele er det vigtigste udstyr at have i baren til at lave lækre coctails. Her har Funktion samlet de vigtigste dele og det hele er fremstillet i rustfrit stål, så du med god samvittighed kan bruge det til at lave festens lækre drinks. Barsættets design er stilrent og lavet i blankpoleret stål, så det pynter, når det ikke er i brug.

Sættet indeholder: Cocktailshaker med si, 500 ml Istang Drinksmål, 2-4 cl Strainer Barske Rengøring med blød børste.
Det anbefales at vaskes med varmt vand og sæbe, også inden brug første gang.

FUNKTION CHAMPAGNEKØLER STÅL
249,95 kr. 199,95 kr.

Funktion champagnekøler er lavet i rustfrit stål. Den har håndtag i begge sider så den er nem at håndtere. Det blanke stål giver den et flot og elegant udseende.

Diameter 18,6 cm.

Højde 20,0 cm.

GRAND CRU ISSPAND MED TANG...
399,95 kr.

Smukt udformet Grand Cru-isspand fra Rosendahl i højglans stål og ABS. Isspanden måler 15 cm i højden og har en diameter på 11,5 cm. Det skarpskårede klassiske Grand Cru-design gør den cool og elegant. Isspanden kommer med dertilhørende låg med tre rum, hvor du kan opbevare tilbehør til dine drinks som citron og mynte. Derudover er der lavet særligt plads til is-tangen, så den altid ligger let tilgængelig i låget. Den skønne isspand er velegnet til hverdag såvel som fest.

Det rustfri stål giver et simpelt og lækkert look til dit hjem, om det er på bordet når den er i brug, eller mens den ikke bruges til andet end at pynte. Du kan med fordel lade den stå fremme.

Vær opmærksom på, at isspanden ikke tåler pudsemiddel eller at komme i opvaskemaskinen.

Diameter 16,0 cm.
Højde 11,0 cm.
Volumen 0,9 liter.

STELTON ISTANG 17,5 CM
249,95 kr. 99,95 kr.

Stelton istang er lavet i rustfrit stål med et unikt design i organiske former. Istangen er designet til at være praktisk og diskret. Det er designet således, at det nemt, kan holde på de glatte isterninger. På denne måde slipper du for at sidde og fiske efter isterningerne, samtidig med, at vandet nemt løber fra. Istangen er lavet i høj-kvalitets rustfrit stål med de klassiske former, som er kendt fra hele classic serien. Ud over, at dette skaber et roligt udtryk, så giver det også istagen et specielt elegant udseende.

Længde 17,5 cm.
Bredde 1,2 cm.

WESTMARK MOJITO STØDER
49,95 kr.

Westmark Mohitostøder er lavet i solidt miljøvenligt bøgetræ, som gør at støderen har den rigtige struktur og hårdhed til at mikse og mase ingredienserne sammen til den perfekte mohito.

Støderen har en perfekt længde og den afrundede form i enden giver den et godt og behageligt greb. 

Dette produkt skal vaskes op i hånden og gerne gives noget smagfri madolie til bevaring af strukturen.

Dette produkt har 5 års garanti.

WESTMARK PATENTPROP 2-PAK
49,95 kr.

Westmark patentprop kan bruges på mange flasker og lukker helt tæt så man undgår fortsat iltning af f.eks. vin.

Propperne kan gå i opvaskemaskine hvis det er nødvendigt.

Der følger 2 med i pakken.