Kategorier
GASTROMAX ISKUGLESKE
29,95 kr.

GastroMax isske er lavet i et ergonomisk design med en tynd kant som sørger for nemmere at kunne glide gennem isen og lave kugler. Isskeen er lavet i kunststof som kan tåle op til 260ºC. Det ergonomiske greb gør den til det optimale valg af isske, da den er nem og god at bruge. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 18,0 cm.

Bredde 4,5 cm.

ISKUGLESKE 6 CM MEKANISK
99,95 kr.

Funktion isske med mekanisk udløser som løsner kuglen af is fra skeen. på den måde får du de flotte kugler, uden at skulle vente på, at den selv glider af.

OXO LUKSUS ISSKE M/UDSKYDER
149,95 kr.

OXO Isske med udskyder sørger for at bevare de flotte is-kugler, mens man hurtigt kan skubbe dem fra skeen, så man ikke skal vente på, at isen bliver blød. Den spidse ende af skeen hjælper med at skære ned i den hårde is samt kan nemmere nå ned i hjørnet på firkantede is-bøtter.

En non-stick belægning på skeen hjælper yderligere til at isen slipper nemmere.

Håndtaget er lavet i ergonomisk design, så den er nem og rar at holde på, og det virker naturligt at bruge skeen.

Længde 20,0 cm.

Bredde 4,0 cm.

WMF ISKUGLESKE
199,95 kr. 99,95 kr.

WMF iskugleske er lavet i et flot stilrent design af materialet Cromargan rustfrit stål. I designet er der tænkt over, greb, hygiejne samt holdbarhed, hvortil produktet scorer topkarakter.

En iskugleske er lavet til at lave kugler af isen så du kan servere den på en flot og klassisk måde. Denne ske er lavet så den virker til selv hård is. Du kan også bruge skeen til at lave kødboller og andre retter, hvor det skal formes til kugler.

WMF har vundet mange designpriser, fordi de netop lægger mange tanker i designet. Redskaber i denne serie er lavet til at kunne lægge sammen i en skuffe uden at fylde meget, eller hænge flot på en reskabsholder.

Profi Plus-serien tilbyder dig adskillige praktiske køkkenredskaber til enhver type tilberedning. Profi Plus serien er lavet i et ensartet og moderne design. Alle redskaber i serien er lavet i solidt rustfrit stål, og kan tåle opvaskemaskine. Med Profi Plus serien, får du det bedste og mest holdbare kvalitet på markedet.

Længde 21,5 cm.
Diameter 5,0 cm.