Kategorier
AIDA GROOVY ISSKE LANG
19,95 kr. 10,00 kr.

Teske i blank stål til hverdagsbrug og ved specielle lejligheder. Bestikserien har et stilrent elegant design med indgraverede striber langs med skaftet. Ud over det ligger de godt i hånden, da bredden på skaftet og tyngden skaber et godt ergonomisk design. Tåler maskine opvask.

Længde: 18,0 cm.

GASTROMAX ISKUGLESKE
29,95 kr.

GastroMax isske er lavet i et ergonomisk design med en tynd kant som sørger for nemmere at kunne glide gennem isen og lave kugler. Isskeen er lavet i kunststof som kan tåle op til 260ºC. Det ergonomiske greb gør den til det optimale valg af isske, da den er nem og god at bruge. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 18,0 cm.

Bredde 4,5 cm.

ISKUGLESKE 6 CM MEKANISK
99,95 kr.

Funktion isske med mekanisk udløser som løsner kuglen af is fra skeen. på den måde får du de flotte kugler, uden at skulle vente på, at den selv glider af.

OXO LUKSUS ISSKE M/UDSKYDER
149,95 kr.

OXO Isske med udskyder sørger for at bevare de flotte is-kugler, mens man hurtigt kan skubbe dem fra skeen, så man ikke skal vente på, at isen bliver blød. Den spidse ende af skeen hjælper med at skære ned i den hårde is samt kan nemmere nå ned i hjørnet på firkantede is-bøtter.

En non-stick belægning på skeen hjælper yderligere til at isen slipper nemmere.

Håndtaget er lavet i ergonomisk design, så den er nem og rar at holde på, og det virker naturligt at bruge skeen.

Længde 20,0 cm.

Bredde 4,0 cm.