Kategorier
NUANCE WHISKYSTEN GRANIT 9-PAK
99,95 kr. 69,95 kr.

Whisky Sten er lavet til dem som elsker sine drinks ufortyndet men afkølede. De er udviklet til brug i whisky, som vil køle den af uden at blive fortyndet mens isterningerne smelter. På den måde vil din drink bibeholde den smag og sande udvikling uden at gå på kompromis med temperaturen.

Ud over dette, så er granits naturlige afkølende evner mere effektive og varer i længere tid end isterninger. Derfor kan man også med fordel bruge dem til alle andre drinks hen over den varme sommer. Det anbefales at bruge 3 isterninger per drink.

Stenene er lavet i granit med afrundede kanter, så det ikke ridser glasset. Stenene skal placeres i fryseren minimum 2 timer før brug, men kan med fordel blive opbevaret i fryseren.

I pakken er der 9 stk kubiske granitsten. Stenene kan rengøres ved vask under vand, og sæbe.

SISTEMA ISTERNINGEBAKKE LILLE
29,95 kr.

Sistema Isterningebakke lille med plads til 6 isterninger gør det nemt at forberede sig til de kolde læskedrikke, da bakkerne kan stables. Låget sikre den bedst mulige nedkøling og da den er tæt lukket sørger den for at isterningerne ikke får i bismag af fryser, så du i lang tid i forvejen kan fryse isterninger til en begivenhed, eller bare have dem liggende klar.

Isterningebakkerne kan også med fordel bruges til at fryse mad og mos ned, da de også kan gå i mikrobølgeovn.