ZONE

Zone bathroom

Zone er et dansk badeværelsesbrand som leverer kvalitet i de bedste former og farver. Inspireret af den nordiske indretningsstil passer disse designprodukter ind i ethvert hjem og er tidløse. 

Zone Danmark står for et statement, der efterlader dig uden tvivl. De fortolker fornyende trends og inkorporerer den i deres DNA for at skabe funktionelt design til alle. Udtrykt i minimalistisk og ærligt designgestik griber Zone nye idéer og innovative løsninger sammen med de bedste materialer. Formålet med Zone er at udfordre, inspirere nysgerrighed og skabe skønhed.

ZONE BADSÆT NOVA ONE...
499,95 kr. 99,95 kr.

Zone Nova One Silver Sæbedispenser og tandbørstekrus i porcelæn emmer af luksus og spa-stemning og harmonerer med sine forførende refleksioner smukt med badeværelsets blanke flader. Dette sæt er skabt i et blødt formsprog, der både behager øje og fingre.

Højde 11,5 cm.

ZONE BORDSPEJL 3XZOOM SORT
299,95 kr. 249,95 kr.

Zone Solo Bordspejl i sort er lavet i et flot simpelt design med helt rene linjer. Produkterne er samtidig holdt i helt enkle og rene farver, så de står flot og funktionelt i badeværelset. Spejlet matcher tandkruset, sæbedispenseren, toiletbørste og pedalspanden fra samme serie.

Det elegante bordspejl med vippefunktion har på den ene side har et almindeligt spejl, på den anden side får du 3 x forstørrelse – perfekt som makeup-spejl.

Spejlet er lavet i Metal med sort belægning, der gør den nem at holde ren og behagelig at se på, samt meget robust.

Bredde 15,0 cm.
Højde 20,5 cm.

ZONE OPVASKESÆT 3-DELE SORT
299,95 kr. 199,95 kr.

Zone Confetti Opvaskesæt består af en holder, en børste og en sæbedispenser. Holderen er lavet i solid bestandig silikone, som er nem at rengøre. Sæbedispenseren passer perfekt ned i det ene rum og den er lavet i porcelæn med sort soft touch belægning som gør den nem at holde om og holde ren.

Zones populære alt-i-ét opvaskesæt. Sæbedispenseren er fremstillet i solid keramik, og opbevaringsdelen er i ridsefri og rengøringsvenlig silikone. Børsten har udskifteligt børstehoved, så du altid har en frisk og opvaskeklar børste.

Længde 20,5 cm.
Dybde 6,0 cm.
Højde 19,0 cm.

ZONE SOLO SÆBEDISPENSER HVID
149,95 kr. 99,95 kr.

Zone Solo Sæbedispenser i hvid er lavet i et flot simpelt design med helt rene linjer. Produkterne er samtidig holdt i helt enkle og rene farver, så de står flot og funktionelt i badeværelset. Sæbedispenseren rummer 0,3 liter og matcher tandbørstekruset, toiletbørste og pedalspanden fra samme serie.

Dispenseren er lavet i porcelæn med hvid soft touch på ydersiden, der gør den nem at holde ren og behagelig at se på.

Volumen 0,3 liter.
Diameter 6,0 cm.
Højde 17,0 cm.

ZONE SOLO SÆBEDISPENSER SORT
149,95 kr. 99,95 kr.

Zone Solo Sæbedispenser i sort er lavet i et flot simpelt design med helt rene linjer. Produkterne er samtidig holdt i helt enkle og rene farver, så de står flot og funktionelt i badeværelset. Sæbedispenseren rummer 0,3 liter og matcher tandbørstekruset, toiletbørste og pedalspanden fra samme serie.

Dispenseren er lavet i porcelæn med sort soft touch på ydersiden, der gør den nem at holde ren og behagelig at se på.

Volumen 0,3 liter.
Diameter 6,0 cm.
Højde 17,0 cm.

ZONE SOLO TANDKRUS HVID
99,95 kr. 69,95 kr.

Zone Solo Tandbørstekrus i hvid er lavet i et flot simpelt design med helt rene linjer. Produkterne er samtidig holdt i helt enkle og rene farver, så de står flot og funktionelt i badeværelset. Tandbørstekruset matcher sæbedispenseren, toiletbørste og pedalspanden fra samme serie.

Kruset er lavet i porcelæn med hvid soft touch på ydersiden, der gør den nem at holde ren og behagelig at se på.

Diameter 6,0 cm.
Højde 12,2 cm.

ZONE SOLO TANDKRUS SORT
99,95 kr. 69,95 kr.

Zone Solo Tandbørstekrus i sort er lavet i et flot simpelt design med helt rene linjer. Produkterne er samtidig holdt i helt enkle og rene farver, så de står flot og funktionelt i badeværelset. Tandbørstekruset matcher sæbedispenseren, toiletbørste og pedalspanden fra samme serie.

Kruset er lavet i porcelæn med sort soft touch på ydersiden, der gør den nem at holde ren og behagelig at se på.

Diameter 6,0 cm.
Højde 12,2 cm.

ZONE SÆBESKÅL HVID SOFT
99,95 kr.

Zone Soft badserien har fået sit navn da alle seriens produkter er formgivet i bløde kurver med den lækreste, bløde overflade. Sæbeskålen er formet på en kunstnerisk smuk og unik måde, så den næsten fremstår helt skulpturel.

Med de små hævninger ligger sæben fri fra overskydende vand. Sæbeskålen er nem at rengøre, og holde pæn.

ZONE SÆBESKÅL SORT SOFT
99,95 kr.

Zone Soft badserien har fået sit navn da alle seriens produkter er formgivet i bløde kurver med den lækreste, bløde overflade. Sæbeskålen er formet på en kunstnerisk smuk og unik måde, så den næsten fremstår helt skulpturel.

Med de små hævninger ligger sæben fri fra overskydende vand. Sæbeskålen er nem at rengøre, og holde pæn.