KRUPS

KRUPS SANDWICHTOASTER
519,95 kr. 349,95 kr.

Krups toaster er lavet i et solidt simpelt design med ekstra store og dybe sandwichplader. Der er plads til brød på 12x12 cm. Det er nemt at rengøre den, da pladerne er belagt med slip let belægning. Når risteren er klar vil en kontrollampe lyse, så man ved hvornår man kan lægge sine madvarer på den. Varmelegemet er effektivt og sikrer en meget høj temperatur for et optimalt resultat. Håndtaget er designet så den er ergonomisk og forbliver kold når man bruger apparatet. Det er muligt at opbevare toasteren verticalt, når den ikke er i brug, takket være det smarte design.

Effekt 850 watt.

KRUPS TRIO ÆGGEKOGER
299,95 kr. 199,95 kr.

Krups æggekoger med plads til 3 æg, gør det nemt at tilberede de perfekte æg hver gang, og så tager den ikke meget plads i køkkenet. Der medfølger et vandmålebægre med æggeprikker, så det er nemt at holde styr på vandmængden og kan styre hvordan du ønsker dem tilberedt. Æggekogeren har en høj slip let evne, så den er nem at rengøre efter brug. Når æggekogeren er færdig giver den et lydsignal, så du ved når dine æg er klar. Størrelsen gør, at den passer rigtig godt ind i små køkkener, eller campingvognen.

KRUPS ÆGGEKOGER TIL 7 ÆG
349,95 kr. 299,95 kr.

Krups æggekoger til 1-7 æg, gør det nemt at tilberede de perfekte æg hver gang. Et vandmålebægre følger med maskinen, som gør, at du kan få dine æg lige som du vil have dem. Æggekogeren har en høj slip let evne, så den er nem at rengøre efter brug. Når æggekogeren er færdig giver den et lydsignal, så du ved når dine æg er klar.

Maskinen er nem at holde ren og alle aftagelige dele kan gå i opvaskemaskinen.

Effekt 350 watt.