Kategorier
BEURER KOSMETIKSPEJL
599,95 kr. 399,95 kr.

Beurer kosmetikspejl er et smart spejl med 2 sider og belysning, som hjælper dig med at se alle de vigtige detaljer. Med dette 2-i-1 spejl får du hjælp med stil og funktionalitet. Spejlet er lavet i krom med 18 stærke LED lys og den har touch sensor. Det kan også vippes så du nemt får den rette vinkel.

På den ene side har du et normaltspejl med lys og på den anden side forstørrer spejlet med 7x. Denne side bruges til detaljerne, når du ordner bryn med mere. Lyset kan du justere ved at holde touch sensoren nede, så du får den helt rette mængde til dit arbejde.

Spejlet har autosluk, som vil slukke efter 15 minutters inaktivitet for at spare på batterierne. 

Diameteren på spejlet er 13 cm.

Batteri: 4 x 1,5 V AAA medfølger.

Features

 • Forstørrelsesspejl

  Vippespejl med 7 x forstørrelse og normalt spejl

 • LED lys

  LED lys med god lysstyrke.

 • Autosluk

  Efter 15 minutter

 • Batterier

  4 x 1,5V AAA batterier medfølger

 • Garanti

  3 år

BEURER MAKE-UP SPEJL TIL...
549,95 kr. 449,95 kr.

Beurer kosmetikspejl er et smart spejl med 2 sider og belysning, som hjælper dig med at se alle de vigtige detaljer. Med dette 2-i-1 spejl får du hjælp med stil og funktionalitet. Spejlet er lavet i krom med stærke LED lys. Det kan også vippes så du nemt får den rette vinkel. Spejlet har vægophængsfunktion men kan også tages af og bruges som et stående spejl. Spejlet har en diameter på 11 cm.

På den ene side har du et normalt spejl med lys og på den anden side forstørrer spejlet med 5x også med lys. Denne side bruges til detaljerne, når du ordner bryn med mere.

Diameteren på spejlet er 11 cm.

Batteri: 4 x 1,5 V AAA medfølger.

Features

 • Forstørrelsesspejl

  Vippespejl med 5 x forstørrelse og normalt spejl

 • LED lys

  LED lys med god lysstyrke.

 • 2-i-1

  Vægophængsfunktion + spejlet kan tages af.

 • Batterier

  4 x 1,5V AAA batterier medfølger.

 • Garanti

  3 år

MAKE-UP SPEJL LILLE
49,95 kr.

Scandinavia make-up spejl er et praktisk lille spejl med 2x zoom på den ene side, og normal på den anden side, hvilket er praktisk, når man skal lægge make-up om det er til hverdag eller på rejsen.

Det er et flot og funktionelt spejl med vippefunktion. Den har indbygget stativ, som kan foldes sammen. Stativet gør, at den kan stå på bordet eller hænge på en krog. 

Højde 15,0 cm.
Diameter 11,8 cm.
Tykkelse 1,0 cm.

ZONE BORDSPEJL 3XZOOM SORT
299,95 kr. 249,95 kr.

Zone Solo Bordspejl i sort er lavet i et flot simpelt design med helt rene linjer. Produkterne er samtidig holdt i helt enkle og rene farver, så de står flot og funktionelt i badeværelset. Spejlet matcher tandkruset, sæbedispenseren, toiletbørste og pedalspanden fra samme serie.

Det elegante bordspejl med vippefunktion har på den ene side har et almindeligt spejl, på den anden side får du 3 x forstørrelse – perfekt som makeup-spejl.

Spejlet er lavet i Metal med sort belægning, der gør den nem at holde ren og behagelig at se på, samt meget robust.

Bredde 15,0 cm.
Højde 20,5 cm.