Kategorier
BODUM COOL ISSPAND I PLAST...
299,95 kr. 149,95 kr.

Bodum Cool Isspanden er en dobbeltvægget isspand med medfølgende istang. 

Isspanden er fremstillet af klar BPA-fri plastik og har et sort silikone låg med plastik hank, så du nemt kan bære din isspand rundt. I bunden af isspanden er der en silikonemåtte, der sikrer at plastikken ikke bliver skadet, når isterningerne hældes i spanden, og som på samme tid sikrer, at isterningerne ikke ligger i vandet fra smeltede isterninger. Silikonemåtten kan fjernes, så spanden kan anvendes til varme væsker - takket være de dobbelte vægge sørger isspanden ikke kun for at holde indholdet koldt i længere tid - den kan også holde varme ting varme.

Kapacitet: 1,5 liter 

Farve: Sort

FUNKTION CHAMPAGNEKØLER STÅL
249,95 kr. 199,95 kr.

Funktion champagnekøler er lavet i rustfrit stål. Den har håndtag i begge sider så den er nem at håndtere. Det blanke stål giver den et flot og elegant udseende.

Diameter 18,6 cm.

Højde 20,0 cm.

FUNKTION ISSPAND 1,4 L I...
249,95 kr.

Funktion Isspand i blankpoleret rustfrit stål, med hank og integreret tang er et must have til festen eller til den varme sommer. Isspandens dobbeltvæg holder isterninger kolde, mens den aftagelige rist adskiller isterningerne fra det smeltede vand. Isspanden er velegnet til enhver anledning og pynter, når den står fremme, med sit elegante design. Køleren kan indeholde 1,4 liter og sørger for at dine isterninger forbliver isterninger længere. Dia 14 cm. H: 20,5 cm. Rengøring med blød børste, varmt vand og sæbe anbefales, også inden brug første gang.

Volumen 1,4 liter.
Diameter 

GRAND CRU ISSPAND MED TANG...
399,95 kr.

Smukt udformet Grand Cru-isspand fra Rosendahl i højglans stål og ABS. Isspanden måler 15 cm i højden og har en diameter på 11,5 cm. Det skarpskårede klassiske Grand Cru-design gør den cool og elegant. Isspanden kommer med dertilhørende låg med tre rum, hvor du kan opbevare tilbehør til dine drinks som citron og mynte. Derudover er der lavet særligt plads til is-tangen, så den altid ligger let tilgængelig i låget. Den skønne isspand er velegnet til hverdag såvel som fest.

Det rustfri stål giver et simpelt og lækkert look til dit hjem, om det er på bordet når den er i brug, eller mens den ikke bruges til andet end at pynte. Du kan med fordel lade den stå fremme.

Vær opmærksom på, at isspanden ikke tåler pudsemiddel eller at komme i opvaskemaskinen.

Diameter 16,0 cm.
Højde 11,0 cm.
Volumen 0,9 liter.

GRAND CRU VINKØLER STÅL 22 CM
399,95 kr.

Den klassiske og elegante vinkøler fra Rosendahls Grand Cru-serie er lavet i højglans rustfrit-stål, der giver et skarpt og cool udtryk. Vinkøleren måler 22 cm i højden og 12 cm i diameter og er perfekt til at holde vinen kold under middagen – uanset om det er på terrassen eller ved middagsbordet. Den passer desuden rigtig godt sammen med isspanden og de mange andre skønne produkter fra Grand Cru-serien.

Det rustfri stål giver et simpelt og lækkert look til dit hjem, om det er på bordet når den er i brug, eller mens den ikke bruges til andet end at pynte. Du kan med fordel lade den stå fremme.

Vær opmærksom på, at vinkøleren ikke tåler pudsemiddel eller at komme i opvaskemaskinen.

Højde 22,0 cm.
Diameter 12,0 cm.