Kategorier
EVA TRIO LEGIO NOVA...
199,95 kr.

Eva Trio Saucekande er med sit rillede simple look helt perfekt til enhver borddækning og giver et elegant strejf. Saucekanden er en fast del af det traditionelle danske middagsbord. Den er lavet i porcelæn af bedste kvalitet, og kan bruges til mange andre ting end bare sovs. Saucekanden fra Legio Nova er designet med en dobbelt hældetud, så man nemt kan servere for både sig selv og sin sidemand. Vil man hellere bruge sovseske til servering kan denne med fordel hvile i hældetudens kant. Den dobbelte hældetud giver en elegant symmetri. 

Eva Trio Legio Nova er en ny fortolkning af det klassiske Eva Trio Legio stel, designet af Ole Palsby. Med sin rillede, delikate dekoration står Legio Nova smukt alene, men kan også med fordel matches med Legio stellets tidløse enkelthed. 

Legio Nova porcelæn er lavet i så høj kvalitet ved meget høje temperaturer, at der er brudgaranti på i 10 år. Al porcelæn fra serien kan tåle både ovn, fryser, mikroovn og maskinopvask.

Længde 14,3 cm.
Bredde 10,0 cm.
Højde 8,2 cm.

GRAND CRU SAUCEKANDE 0,7 L
349,95 kr.

Saucekanden fra Rosendahl i serien Grand Cru er lavet i det tidløse og flotte design som de andre produkter i serien og går derfor også godt til mange andre serier på boret. Denne saucekande er god til alle former for varme saucer eller dressinger. Brug den også som vand- eller saftkande til små hænder. Grand Cru serien består af i alt 147 dele, som alle fås her. Det enkle design danner en god base i køkkenet gennem hele livet, og er nemt at kombinere med andre stel. Vi giver 2 års brudgaranti på porcelæn.

Diameter 12,0 cm.
Højde 10,2 cm.

Volumen 0,7 liter.

OXO FEDTSKILLER 1 L MED...
249,95 kr.

OXO fedskiller adskiller nemt og bekvemt fedt fra kraften, og giver sundere sovse, supper og safter. Denne fedtskiller fra OXO er den bedste og smarteste på markedet, da den har en ventil i bunden, hvofra du kan hælde kraften ud af. Fedten lægger sig på toppen og vil uanset hvad, altid være det sidste, der er tilbage i kanden. 

OXO fedskiller er designet ergonomisk, og du udløser nemt ventilen ved at klemme på håndtaget. Dette betyder, at du kan håndtere den med en enkelt hånd, og derfor kan have den anden hånd fri. Håndtaget er lavet i et soft-grip materiale, som sikre et sikkert og behageligt greb.

Ventilen er lavet af silikone, hvilket sikre en helt tæt pakning når håndtaget ikke er klemt sammen.

Selve kanden er lavet i BPA-fri Tritan, som er et meget stærkt materiale, som kan tåle meget høje temperaturer uden at få misfarvning eller blive mørt.

I toppen sidder en sigte, som sorterer madstykker fra med det samme, så du ikke skal stå og fiske disse op.

På siden af kanden har du måleenheder, så du kan være præcis i dine portioner. Kanden rummer op til 950 mL.

Højde 16,0 cm.
Diameter 14,0 cm.