Kategorier
HOPPER TRAFIKALARM
299,95 kr. 149,95 kr.

Hopper trafikalarm hjælper dig med at undgå kører i trafikken og advarer dig, hvis du er på vej mod en fartmåling. Den er udviklet af nogle af de største danske IT-udviklere. 

Den lille enhed placeres i forruden og giver klare advarsler med brugerdefineret lyd før en fartkontrol. Med Hopper undgår du fejlalarmer fra andre veje, da den kun reagerer på det vejstykke du befinder dig på. På den måde giver den ikke alarm hvis fotovognen eksempelvis befinder sig på nabovejen eller på broen over dig.

Ud over dens pre-installerede funktioner bruger Hopper også delte informationer fra millioner af aktive brugere fra både Hopper, Beam, Ooono og Saphe. Den opdateres hele tiden, hver dag for at være opdateret og give dig relevante advarsler og notifikationer.

Hvis du planlægger din rute inden du tager afsted giver den dig alle de relevante advarsler, for denne rute.

Din telefon forbinder automatisk til enheden når du træder ind i bilen om det er iPhone eller Android. På den måde behøver du ikke at bruge tid på det hver gang. Der kan sagtens forbindes ubegrænset antal mobiler til enheden.

Hopper er helt lovlig og kan bruges i over 50 lande i verden. Derfor kan du sagtens have den med dig på ferien eller forretningsrejsen.

Når du har købt din Hopper, er appen og alle fordele gratis at bruge og helt uden abonnement.

Diameter 4,4 cm.
Højde 1,3 cm.

    

OOONO TRAFIKALARM 2,0 SORT
499,95 kr. 249,95 kr.

Ooono 2.0 er den nyeste trafikalarm, som hjælper dig med at undgå køer i trafikken og advarer dig, hvis du eksempelvis er på vej mod en fartmåling.

Den lille enhed placeres i forruden og giver klare advarsler med lyd og lys 30 sekunder før en fartkontrol.
Ud over dens pre-installerede funktioner bruger Ooono også delte informationer fra millioner af aktive brugere hver dag for at være opdateret og give dig relevante advarsler og notifikationer.

Hvis du planlægger din rute inden du tager afsted vil Ooono kunne give dig alle de relevante advarsler, for denne rute.

Din telefon forbinder automatisk til enheden når du træder ind i bilen om det er iPhone eller Android. På den måde behøver du ikke at bruge tid på det hver gang. Der kan sagtens forbindes flere telefoner til enheden.

Ooono er helt lovlig og kan bruges i over 50 lande i verden. Derfor kan du sagtens have den med dig på ferien eller forretningsrejsen.

Når du har købt din Ooono, er appen og alle fordele gratis at bruge.

Diameter 4,4 cm.
Højde 1,3 cm.