Kategorier
ADORA EXIGO TERMOSTATARMATUR
699,95 kr.

Adora Exigo termostatarmatur er lavet i et tidløst flot og stilfuldt design. De medfølgende rosetter fuldender det stilfulde design i badeværelset. Desuden er der interegreret skoldningsikring hvilket hvilket beskytter dig imod forbrændning . Adora har en ECO stop funktion der tilmed er vandbesparende. Produktet er klar til montering med de medfølgende pakninger.

Armaturet sørger for at der ikke er dryp eller spild af vand. Armaturet har en vandstrøm på 23 liter per minut ved et tryk på 3 bar. Termostatarmaturet monteres på væg, ¾” tilgang bagfra med 150 mm centerafstand gennem excentrisk overgangsnippel ½”.

ADORA yder 10 års garanti imod dryp og 5 års garanti på termostatdelen.

ADORA OPUS ARMATUR TIL...
699,95 kr.

Adora vandhane er lavet i et flot og lækkert design med simple linjer, der passer ind i ethvert hjem. Vandhanen er VA-godkendt og er fremstillet i krom. Denne Adora vandhane er med keramisk indsats og fleksible tilslutningsslanger.

Badeværelsesarmaturet falder naturligt ind i hvert hjem. ADORA yder 10 års drypgaranti hvilket gør produktet til et must have i et hvert køkken. Der medfølger desuden fleksible tilslutningsslanger, push pop op bundventil og en udførlig dansk monteringsvejledning der gør montering nemt.

ADORA OPUS ARMATUR TIL KØKKEN
699,95 kr.

Adora vandhane er lavet i et flot og lækkert design med simple linjer, der passer ind i ethvert hjem. Vandhanen er VA-godkendt, er fremstillet i krom, og er designet med en svingtud. Denne Adora vandhane er med keramisk indsats og fleksible tilslutningsslanger.

Køkkenarmaturet falder naturligt ind i hvert køkkenmiljø. ADORA yder 10 års drypgaranti hvilket gør produktet til et must have i et hvert køkken. Der medfølger desuden fleksible tilslutningsslanger og en udførlig dansk monteringsvejledning der gør montering nemt.