Kategorier
BRABANTIA FNUGBØRSTE
44,95 kr. 39,95 kr.

Brabantias fnugbørste er en effektiv måde at fjerne fnug, støv og hår fra dit tøj, så det ser frisk og skarpt ud. Du stryger blot børsten hen over det område du vil fjerne fnug fra og så samler børste det op for dig. Designet med de to puder gør det nemt at bruge børsten i alle retningener og gør den ekstra effektiv.

Kan bruges på alle slags textiler og har et ergonomisk greb som gør det lettere at bruge.

Længde 24,5 cm.

Bredde 6,5 cm.

Dybde 3,5 cm.

PHILIPS FNUGFJERNER
199,95 kr. 149,95 kr.

Med Philips-fnugfjerneren kan du nemt og hurtigt fjerne fnug fra alle typer tøj. Alt dit tøj, uanset om det er en sweater eller en plaid, vil se ud som nyt igen. Den genopfrisker det tøj som har lidt en smule under brug og tid, så det igen ser nyt ud. Den har en stor knivoverflade, der dækker et stort område på en gang, som sikrer færre strøg og et bedre resultat. Når du brugt fnugfjerneren samles det i fnugkammeret, som nemt kan tømmes uden problemer.

Den bruger 2 stk. AA-batterier (medfølger).

Højdejusteringsdæksel til det sarteste tøj gør det muligt at fjerne fnug fra tøj som man ellers ikke ville kunne fjerne fra.

TEFAL FNUGFJERNER
199,95 kr. 149,95 kr.

Tefal fnugfjerner fjerner nemt og hurtigt fnug og hår fra alle typer tøj. Alt dit tøj, uanset om det er en sweater eller en plaid, vil se ud som nyt igen. Den genopfrisker det tøj som har lidt en smule under brug og tid, så det igen ser nyt ud. Den har en stor knivoverflade, som dækker et stort område på en gang. Dette sikrer færre strøg og et bedre resultat. Når du brugt fnugfjerneren samles det i fnugkammeret, som nemt kan tømmes uden problemer.

Du kan med denne fnug fjerner nemt forvandle gamle fnuggede tekstiler til nye flotte på få minutter.

Fnugfjerneren har højdejusteringsdæksel til det sarteste tøj gør det muligt at fjerne fnug fra tøj som man ellers ikke ville kunne fjerne fra.

Den bruger 2 stk. AA-batterier.