Kategorier
PATISSE HÆVEKURV 28X13 CM...
129,95 kr.

Patisse hævekurve bruges til at hæve brødet i inden det skal bages. Det giver brødet en saftig og luftig krumme, samtidig med, at det hjælper brødet til at holde formen. 

Når du har æltet dejen færdig, meler du hævekurven godt til og lægger dejen i kurven med det der skal blive undersiden af brødet opad. Husk også at mele den side af dejen som skal ned i hævekurven, så den ikke hænger fast i kurven. Hellere for meget end for lidt mel, da brødet suger noget af det overskydende mel til sig. 

Når dejen har hævet den nødvendige tid vendes den forsigtigt ud på en bagesten eller en bageplade, som er forvarmet på 250ºC herefter bages brødet med det samme efter den opskrift du har fulgt.

Kurven tåler ikke ovnvarme. Hævekurven rengøres med en børste og opbevares et meget tørt sted. Kurvene er lavet i rattan.

Længde 28,0 cm.
bredde 13,0 cm.

PATISSE HÆVEKURV 41X15 CM...
199,95 kr.

Patisse hævekurve bruges til at hæve brødet i inden det skal bages. Det giver brødet en saftig og luftig krumme, samtidig med, at det hjælper brødet til at holde formen. 

Når du har æltet dejen færdig, meler du hævekurven godt til og lægger dejen i kurven med det der skal blive undersiden af brødet opad. Husk også at mele den side af dejen som skal ned i hævekurven, så den ikke hænger fast i kurven. Hellere for meget end for lidt mel, da brødet suger noget af det overskydende mel til sig. 

Når dejen har hævet den nødvendige tid vendes den forsigtigt ud på en bagesten eller en bageplade, som er forvarmet på 250ºC herefter bages brødet med det samme efter den opskrift du har fulgt.

Kurven tåler ikke ovnvarme. Hævekurven rengøres med en børste og opbevares et meget tørt sted. Kurvene er lavet i rattan.

Længde 41,0 cm.
bredde 15,0 cm.

PATISSE HÆVEKURV RUND Ø 25...
139,95 kr.

Patisse hævekurve bruges til at hæve brødet i inden det skal bages. Det giver brødet en saftig og luftig krumme, samtidig med, at det hjælper brødet til at holde formen. 

Når du har æltet dejen færdig, meler du hævekurven godt til og lægger dejen i kurven med det der skal blive undersiden af brødet opad. Husk også at mele den side af dejen som skal ned i hævekurven, så den ikke hænger fast i kurven. Hellere for meget end for lidt mel, da brødet suger noget af det overskydende mel til sig. 

Når dejen har hævet den nødvendige tid vendes den forsigtigt ud på en bagesten eller en bageplade, som er forvarmet på 250ºC herefter bages brødet med det samme efter den opskrift du har fulgt.

Kurven tåler ikke ovnvarme. Hævekurven rengøres med en børste og opbevares et meget tørt sted. Kurvene er lavet i rattan.

Diameter 25,0 cm.