FUNKTION

CITRUSPRESSER APPELSIN
99,95 kr.

Funktion Citruspresser til Appelsiner er helt uundværlig. Den presser langt mere saft ud af frugten end andre pressere, mens du undgår at det sprøjter ud over det hele i køkkenet. Samtidig undgår du spild, og at saften kommer i kontakt med skallen. Du skal blot halvere frugterne og lægge den åbne side ned mod hullerne og så presse til. På den måde krænger du frugten op og saften ud. En ekstra bonus er, at du helt undgår frugtkerner i dine drinks. 

CITRUSPRESSER LIME
99,95 kr.

Funktion Citruspresser til Lime er helt uundværlig. Den presser langt mere saft ud af frugten end andre pressere, mens du undgår at det sprøjter ud over det hele i køkkenet. Samtidig undgår du spild, og at saften kommer i kontakt med skallen. Du skal blot halvere frugterne og lægge den åbne side ned mod hullerne og så presse til. På den måde krænger du frugten op og saften ud. En ekstra bonus er, at du helt undgår frugtkerner i dine drinks. 

COCKTAILSHAKER 500 ML.STÅL
99,95 kr.

Funktion cocktailshaker med si er lavet i rustfrit stål. Det er en robust og funktionel tre-delt cocktailshaker med si. Shakerens matte overflade er smart, da den minimerer synligheden af brugsmærker og har et flot design samt lægger godt i hånden. Det er et vigtigt redskab til at mikse lækre cocktails og drinks. Overrask nemt dine gæster, med denne da dine serveringer kommer til at fremstå professionelle. 

Volumen 500 ml.

DRINKSMÅL 2 CL RUSTFRIT STÅL
69,95 kr.

Funktion drinksmål 2,0 cl er lavet i et elegant design. Drinksmåleren er lavet i blankt rustfrit stål med praktisk vippe-funktion. Et godt værktøj til drinks og cocktails. Rengøring med blød børste og varmt sæbevand anbefales, også inden brug første gang. 

Længde 13,0 cm.

Diameter 3,5 cm.

FONDUEGAFLER 6-STK TRÆ
69,95 kr.

Fondue gafler fra Funktion er lavet med træhåndtag og farve i enden, så man ved, hvis der er hvis.

FUNKTION BAGEARK 50 X 35 CM...
99,95 kr.

Funktion bageark er lavet i grå højkvalitets silikone. Den kan både gå i ovn, mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine. Silikonen giver den en god slip let og anti-skrid evne, og alsidigheden gør, at den kan bruges på mange måder til mange ting. Brug den i ovnen i stedet for bagepapir, eller brug den som måtte under dejen på køkkenbordet for god hygiejne. Den tåler temperaturer fra -20ºC til 220ºC.

Bredde 35,0 cm.

Længde 50,0 cm.

Højde 0,6 cm.

FUNKTION BAGEPENSEL...
49,95 kr.

Funktion bagepensel fremstillet i grå silikone. Den tåler op til 220 grader. Bagepenselen kan bruges til både at pensle lækre boller, men også til at marinere kødet.  Den er meget nem at rengøre og den tåler opvaskemaskine

FUNKTION BRADEPANDESÆT MED...
129,95 kr.

Funktion bradepandesæt er praktiske til både de små og store retter. De kan bruges til både bagning og madlavning. Bradepanderne har en firkantet form med let skrå sider og afrundede hjørner som gør det nemmere at få maden ud af bradepanden. Brødformen er lavet i metal med en slip let belægning som sikrer et flottere resultat og en nemmere rengøring. Den kan maks tåle 230ºC og det anbefales at den vaskes op i hånden med varmt vand og sæbe.

Fri for PFOA og PTFE.

Længde lille 28,0 cm og stor 34,0 cm.

Bredde lille 19,5 cm og stor 24,0 cm.

Højde lille 3,6 cm og stor 3,9 cm.

FUNKTION BRØDFORM
49,95 kr.

Funktion brødform er lavet i metal med en slip let belægning som gør det nemt at bage brød, selv rugbrød. Formen på den gør, at det er meget nemmere at få brødet ud igen.

Den skal helst gøres rent i hånden og med varmt vand og sæbe.

Højde 7,0 cm.

Bredde 11,4 cm.

Længde 25,3 cm.

FUNKTION BRØDFORM
59,95 kr.

Funktion brødform er lavet i metal med en slip let belægning som gør det nemt at bage brød, selv rugbrød. Formen på den gør, at brødet let slipper og nemt kommer ud uden problemer.
Den skal helst gøres rent i hånden og med varmt vand og sæbe.

Højde 7,0 cm.

Bredde 11,4 cm.

Længde 31,0 cm.

FUNKTION BRØDFORM 1,5 LITER
49,95 kr.

Funktion brødform er et fantastisk redskab, til både bagning og madlavning. Brødformen har en firkantet form men med let skrå sider som gør det nemmere for brødet at glide ud af formen efter bagning. Brødformen er lavet i metal med en slip let belægning som sikrer et flottere resultat og en nemmere rengøring. Den kan maks tåle 230ºC og det anbefales at den vaskes op i hånden med varmt vand og sæbe.

Fri for PFOA og PTFE.

Længde 29,5 cm.

Bredde 15,0 cm.

Højde 6,5 cm.

Volumen 1,5 liter.

FUNKTION BRØDFORM 24 CM...
99,95 kr.

Funktion brødform er lavet i grå højkvalitets silikone med stabiliserende riller i siderne. Den kan både gå i ovn, mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine. Silikonen giver den en god slip let evne, og alsidigheden gør, at den kan bruges til mange ting ud over bagning. Den kan også bruges til mad-retter, hjemmelavet is og meget mere. Den tåler temperaturer fra -20ºC til 220ºC.

Bredde 12,0 cm.

Længde 31,6 cm.

Højde 6,6 cm.

FUNKTION BØFFORMER I HVID...
59,95 kr.

Funktion bøfformer er et funktionelt redskab til at forme bøfferne. Om det er bøffer lavet af kød eller grøntsager, får man en perfekt rund form med lethed hver gang når man bruger denne bøfpresser. Den er nem at anvende og nem at rengøre, og det gør det meget nemmere at få bøfferne samme størrelse.

Diameter 10,5 cm.

Højde 18,0 cm.

FUNKTION CHAMPAGNEKØLER STÅL
249,95 kr. 199,95 kr.

Funktion champagnekøler er lavet i rustfrit stål. Den har håndtag i begge sider så den er nem at håndtere. Det blanke stål giver den et flot og elegant udseende.

Diameter 18,6 cm.

Højde 20,0 cm.

FUNKTION DEJSKRABER...
49,95 kr.

Funktion dejskraber er fremstillet i grå silikone. Den tåler op til 220ºC og kan derfor anvendes i et hav a opskrifter til både varme og kolde retter og desserter. Det er et uundværligt redskab i køkkenet, når der skal bages brød og kager. 

Den kan nemt rengøres i hånden eller i opvaskemaskinen.

FUNKTION FLUTESFORM 38 CM
79,95 kr.

Funktion fluteform er lavet til at lave lækre sprøde hjemmelavede flutes så du kan få dem lige som du vil have dem. Den har 4 pladser til de aflange brød. Fluteformen er let buet og har huller, så brødet bliver sprødt hele vejen rundt. Formen er lavet i metal med en slip let belægning, der gør at brødet nemmere slipper og den er nemmere at rengøre. Den kan maks tåle 230º C og rengøres ved varmt vand og sæbe.

Længde 38,0 cm.

Bredde 32,5 cm. 

Højde 5,0 cm.

FUNKTION GELESTATIV PÅ...
149,95 kr.

Funktion gelestativ består af aluminium. Den er lavet således at den nemt kan monteres oven på en gryde eller en skål, eller bare stå for sig selv.

Det bruges til når man skal lave saft eller gele og kan foldes sammen efter brug så det ikke fylder noget.

1 gelepose medfølger.

FUNKTION GRØNTSAGSDAMPER 24 CM
79,95 kr.

Funktion dampindsats er lavet i rustfrit stål og er en praktisk kompakt indsats. Den er designet på en smart og innovativ måde inspireret af lotusblomstens form, som gør at den vil passe ned i alle grydestørrelser samt kan foldes sammen til ikke at fylde noget til opbevaring.

FUNKTION HULSKE STÅL
59,95 kr.

Funktion hulske i stål som gør det let at skimme uønskede emner fra eksempelvis suppe.

FUNKTION HVIDLØGSPRESSER...
99,95 kr.

Funktion hvidløgspresser med renser i plast. Selve hvidløgspresseren er lavet i metal og er en praktisk hvidløgspresser som ikke fylder meget i skuffen.

Skal vaskes op i hånden.

FUNKTION JUSTERBAR KAGERING...
99,95 kr.

Funktion justerbar kagering i rustfrit stål kan udvides fra 16 til 32 cm. Den er derfor nem at anvende til de fleste anretninger der kræver en rund form. Formen kan anvendes til kager, desserter, islagkager mm.  her er det kun fantasien der sætter grænsen. 

Fordi den er lavet i rustfrit stål kan den med lethed gå i opvaskemaskinen. 

FUNKTION KAFFEMÅLESKE I STÅL
49,95 kr.

Funktion kaffemåleske i rustfrit stål. God til kaffen, eller til de hakkede mandler med mere.

Volumen 15,0 ml.

FUNKTION KAGERULLE 49 CM PLAST
189,95 kr.

Funktion kagerulle Er lavet i grå plast med en slip let belægning. 

Den rengøres med varmt vand og sæbe.

Diameter 6,5 cm.

Længde 49,9 cm.

FUNKTION KAGESPRØJTE STÅL
149,95 kr.

Funktion kagesprøjte i rustfrit stål har 4 store tyller i plast samt 20 kageplader som kan isættes og udskiftet meget nemt. Kagesprøjten kan nemt adskilles, så den også nemt kan rengøres.

Kan nemt betjenes med en hånd.