Kategorier
PHILIPS DAMPSTATION STEAM...
1.599,00 kr. 1.299,00 kr.

Philips Strygejern med dampstation - Perfect Care Compact Essential.

Kraftig, konstant damp virker hurtigere end et dampstrygejern - takket være OptimalTEMP-Teknologi uden behov for bestemte temperatur- og dampindstillinger. Kompakt og let med nem opbevaring.

En kraftig, konstant dampproduktion klarer selv de tykkeste stoffer uden besvær. Se vanskelige folder smelte væk med et ekstra dampskud, lige hvor du har brug for det. Denne ekstra damp er også perfekt til lodret dampning for opfriskning af tøj og gardiner. Stryg alt fra cowboybukser til silke uden at regulere temperaturen. 

Lås strygejernet sikkert fast på basestationen for nem transport rundt i huset og for at mindske risikoen for utilsigtet at komme i kontakt med den varme strygesål.

En 1,3 liters gennemsigtig tank giver dig mere end 1 times kontinuerlig brug. Du kan tydeligt se, hvor meget vand der er tilbage, og du kan når som helst nemt fylde tanken op igen under vandhanen gennem den store påfyldningsdør.

Takket være OptimalTEMP-teknologi garanterer vi, at dette strygejern aldrig kommer til at lave skader på strygbart tøj pga. høje varmegrader. Du kan endda lade det stå med strygesålen nedad på tøjet eller strygebrættet. Ingen skader pga. for høje varmegrader, ingen glans. Garanteret.

TEFAL ACCES STEAM DAMPRENSER
599,95 kr. 299,95 kr.

Tefal håndholdte steamer er perfekt til at glatte og genopfriske dit tøj. Den har et indbygget anti kalk system, samt en vandtank på 150 ml. Dette er rigeligt til at gennemgå dagens outfit. Den hurtige opvarmning på ca. 45 sekunder gør, at du ikke skal vente længe før du kan tage apparatet i brug. Ud over dette kan du spare plads, da du ikke længere har brug for strygebræt. Denne kan i lodrette vinkler ordnet dit tøj som et gammeldags strygejern. Faktisk er det bedre, da du beskytter tøjet mod slitage samt eliminerer op til 99% af bakterierne i tøjet, hvis du allerede har haft det på. Dette fjerner også lugte fra tøjet og du kan derfor have dit yndlingsoutfit på to dage i træk.

TEFAL DAMPRENSER ACCESS...
899,95 kr. 699,95 kr.

Tefal Access damper er et super godt alternativ til et strygejern. Med Tefals Access Steam+ er det nemt og hurtigt at opfriske tøjet eller boligtekstilerne. Så kan du skære ned på tøjvaske og ture på renseriet. Det betyder mindre slid og mindre forbrug af vaskemiddel. Miljøet takker. Klokken er ved at være mange, du er klar til at komme ud af døren - men det er din skjorte ikke... Frem med damperen og outfittet er lige straks klar til afgang.

Klar på under 45 sekunder

3 indstillinger

Inkl. stofbørste, damphætte og dørkrog

Krøller og folder elimineres effektivt i en lodret bevægelse - uden brug af strygebræt. Den støbte varmeplade i aluminium med keramisk belægning sikrer flotte resultater.

Damperen er derfor et perfekt alternativ til strygning i situationer, hvor det skal gå lidt stærkt eller til at have med på weekendturen. Med en vandtank på 200 ml, damplås og 3 m ledning har du god tid og bevægelsesfrihed.

Optimal effekt på alle materialer. Damperen kan bruges på de fleste tekstiler og har to niveauer, så du kan tilpasse ydelsen til materialet: Delikat niveau med 25 g/min og Super Turbo niveau med 30 g/min.

Med damperen får du desuden en stofbørste til brug på tunge stoffer, en damphætte til sarte stoffer og en dørkrog, hvorpå du kan hænge tøjet til dampning. Det kompakte design gør damperen nem at bruge, nem at opbevare og nem at pakke i tasken, når du skal på weekendtur eller forretningsrejse. 

Effekt 1500 watt.

TEFAL REJSESTRYGEJERN TWEENY
399,95 kr. 299,95 kr.

Tefal Tweny Nano er det bedste af tre verdener. Hånddamperen er den perfekte ledsager på farten, om det er på vej til et vigtigt møde eller med på rejsen. Den fungerer både som et normalt traditionelt strygejern, samt som en hånddamper. Strygefladen er lille og kompakt, så du med lethed kan have den med i din bagage.

Hånddamperen er det perfekte lvalg når du har brug for en hurtig opfriskning af dit tøj. Takket være Tweeny Nanos opvarmede strygesål og tre justerbare temperaturindstillinger kan den instilles til alle typer af stof. Du få dermed fordelene ved både strygejern og bekvemmeligheden ved en håndholdt dampmaskine i en meget kompakt løsning.

Tweeny er klar på under et minut til brug, og kan både bruges lodret og vandret.

TEFAL STEAMER ACCESS STEAM+
699,95 kr. 499,95 kr.

Klokken er ved at være mange, du er klar til at komme ud af døren - men det er din skjorte ikke... Frem med damperen og outfittet er lige straks klar til afgang.

Klar på 40 sekunder

2 dampniveauer

Inkl. stofbørste, damphætte og dørkrog

Med Tefals Access Steam+ er det nemt og hurtigt at opfriske tøjet eller boligtekstilerne. Så kan du skære ned på tøjvaske og ture på renseriet. Det betyder mindre slid og mindre forbrug af vaskemiddel. Miljøet takker.

Farvel til folderne

Krøller og folder elimineres effektivt i en lodret bevægelse - uden brug af strygebræt. Den støbte varmeplade i aluminium med keramisk belægning sikrer flotte resultater.

Damperen er derfor et perfekt alternativ til strygning i situationer, hvor det skal gå lidt stærkt eller til at have med på weekendturen.

Med en vandtank på 190 ml, damplås og 3 m ledning har du god tid og bevægelsesfrihed.

Optimal effekt på alle materialer

Damperen kan bruges på de fleste tekstiler og har to niveauer, så du kan tilpasse ydelsen til materialet: Delikat niveau med 20 g/min og Super Turbo niveau med 26 g/min.

Med damperen får du desuden en stofbørste til brug på tunge stoffer, en damphætte til sarte stoffer og en dørkrog, hvorpå du kan hænge tøjet til dampning.

TEFAL STEAMER PRO STYLE
1.099,00 kr. 799,95 kr.

Tefal Pro Style Press & Steam Damper er lavet til dig, som gerne vil passe bedst muligt på dit tøj, og få det til at stråle som var det nyt. Når du bruger damp til strygning af dine beklædninger slider du næsten ikke på det, og udsætter det ikke for unødvendig varme. Damp er den sundeste måde at behandle sit tøj på, og du dræber samtidig op til 99,9% af alle bakterer i tøjet. Dette gør, at du kan have dit yndlingsoutfit på mere end en gang uden bekymring.

Tefal Pro Style damperen kommer med et stativ, der gør det nemmere for dig, at få glattet selv de mest genstridige folder ud. På under 1 minut er den klar til at blive brugt og har en udstående evne til hurtigt at behandle dit tøj. 

Lad derfor strygebrættet stå, og spar den plads ved at have Tefal Pro Style. Den kan bruges til alle tekstiler og du får derfor også et professionelt resultat hver gang derhjemme. 

Tanken er på hele 1,5 liter, og du kan bruge normalt vand fra hanen - bare husk at tøm den efter hvert brug, og så skal du ikke kæmpe med kalken.

Der er 3 dampniveauer, der sikrer dig det bedste resultat fra silkekjolen til uldgardinerne.