Kategorier
CONZEPT AIRCOOLER 4L 80W
999,95 kr. 599,95 kr.

Conzept air cooler er lige hvad man har brug for når den danske sommer tager fat. Den køler luften ned ved hjælp af vandbeholderen på 4 liter. Den sikrer at luften bliver kølet ned så snart du tænder for maskinen.

Air cooleren har en fjernbetjening, som du kan bruge til at styre maskinen med. Den har 3 hastighedsindstillinger og 120 graders blæservinkel.

Der medfølger fryseelementer, så du kan nyde ekstra hurtig nedkøling. Du fylder dem med vand, ligger dem i fryseren og derefter kan du ligge dem i vandbeholderen når din maskine kører. 

Aircooleren har fugtighedssikring, så du er sikker på, at du ikke får en for høj fugtighed.

Hvis du bruger nedkølet vand vil temperaturen i rummet også faldere hurtigere. Du kan for eksempel have en dunk i køleskabet med vand, som du bruger til at fylde i maskinen. Den virker også godt med det kolde vand fra vandhanen.

Timeren kan indstilles til 30, 60, 120 eller 240 minutter.

Effekt 80 watt.

Timer funktion: 30 min, 60 min, 120 min, 240 min

Effekt: 80 Watt

CONZEPT BORDVENTILATOR 23 CM
249,95 kr. 149,95 kr.

Conzept Bordventilator er en bordventilator, der giver et bedre indeklima og frisker luften op på de varme sommerdage. Hvis luften føles tung og stillestående, men du ikke ønsker en lavere temperatur i rummet som sådan, vil en bordventilator være det helt rigtige valg. Conzept bordventilator har flere hastighedsindstillinger og rotation, så luften bliver jævnt fordelt i hele rummet. Cool & trendy design, der passer ind i enhver moderne boligindretning. Den runde fod sørger for sikker stabilitet.

Ventilatoren har 2 hastighedsindstillinger, og har autorotation, som man kan slå fra. Ventilatoren virker kølende når den er rettet direkte imod dig.

Diameter 23,0 cm.

CONZEPT GULVVENTILATOR 40 CM
299,95 kr. 199,95 kr.

Conzept Gulvventilator er en ventilator, der giver et bedre indeklima og frisker luften op på de varme sommerdage. Hvis luften føles tung og stillestående, men du ikke ønsker en lavere temperatur i rummet som sådan, vil en bordventilator være det helt rigtige valg. Conzept bordventilator har flere hastighedsindstillinger og rotation, så luften bliver jævnt fordelt i hele rummet. Cool & trendy design, der passer ind i enhver moderne boligindretning. Den runde fod sørger for sikker stabilitet.

Ventilatoren har 3 hastighedsindstillinger, og har autorotation, som man kan slå fra. Ventilatoren virker kølende når den er rettet direkte imod dig.

Højden kan indstilles efter behag.

Diameter 40,0 cm.
Højde op til 140,0 cm.

CONZEPT SØJLEVENTILATOR
399,95 kr. 249,95 kr.

KAN DREJE FRA SIDE TIL SIDE. OP TIL 120 MINUTTERS TIMER. HØJDER 82 CM.

Conzept Søjleventilator er en ventilator, der giver et bedre indeklima og frisker luften op på de varme sommerdage. Hvis luften føles tung og stillestående, men du ikke ønsker en lavere temperatur i rummet som sådan, vil en bordventilator være det helt rigtige valg. Conzept bordventilator har flere hastighedsindstillinger og rotation, så luften bliver jævnt fordelt i hele rummet. Cool & trendy design, der passer ind i enhver moderne boligindretning. Den runde fod sørger for sikker stabilitet.

Ventilatoren har 3 hastighedsindstillinger, og har autorotation, som man kan slå fra. Ventilatoren virker kølende når den er rettet direkte imod dig. Det er også muligt at indstille søjleventilatoren til at slukke efter et stykke tid (maks. 120 minutter).

Ventilatoren er støjsvag, så du kan have den kørende mens du sover uden den forstyrrer.

Højde 82,0 cm.
Diameter 15,0 cm.

CONZEPT VENTILATOR 30 CM
199,95 kr. 169,95 kr.

Conzept Bordventilator er en ventilator, der giver et bedre indeklima og frisker luften op på de varme sommerdage. Hvis luften føles tung og stillestående, men du ikke ønsker en lavere temperatur i rummet som sådan, vil en bordventilator være det helt rigtige valg. Conzept bordventilator har flere hastighedsindstillinger og rotation, så luften bliver jævnt fordelt i hele rummet. Cool & trendy design, der passer ind i enhver moderne boligindretning. Den runde fod sørger for sikker stabilitet.

Ventilatoren har 3 hastighedsindstillinger, og har autorotation, som man kan slå fra. Ventilatoren virker kølende når den er rettet direkte imod dig.

Diameter 30,0 cm.

SENSOTEK BORDVENTILATOR ST200
499,95 kr. 299,95 kr.

Sensotek bordventilator er lavet i et flot og kompakt design - ideel til skrivebordet. Dens smalle design gør, at den ikke tager specielt meget plads ligesom de gammeldags ventilatorer. Tower Fan modellen ST 200 fra Sensotek er designet til at ventilere behageligt på tæt afstand. Den kompakte ventilator måler kun 33 cm i højden og 11 cm i diameter og har dermed den ideelle størrelse til skrivebordet.

Ventilatoren har 3 hastigheder og har automatisk drejefunktion. På det diskrete kontrolpanel indstilles den ønskede hastighed samt rotationsfunktion ved at dreje på knappen.

Modellen er den perfekte løsning til personlig ventilation både i hjemmet og til kontoret.

Hold dig afkølet derhjemme eller på kontoret med denne Mini Tower Fan fra Sensotek. Denne kompakte Tower Fan er designet specifikt til at kunne stå på skrivebordet og holde dig afkølet, når de varme sommermåneder melder sin ankomst. Ventilatoren har tre ventilationshastigheder samt drejefunktion. Ventilatoren er yderst støjsvag og giver en komfortabel ventilation selv tæt på brugeren.

Højde 33,0 cm.
Diameter 11,0 cm.

Lydniveau dB (Decibel):

Max 50 dB.

SENSOTEK SØJLEVENTILATOR ST...
1.299,00 kr. 999,95 kr.

Sensotek søjleventilator er en elegant og yderst lydsvag ventilator, og derfor et populært valg til både kontor og hjem, hvor man ikke vil have unødig larm. ST 800 har tre ventilationshastigheder og svævende drejefunktion, der sikrer en effektiv og pladsbesparende ventilation. En elegant og lydsvag løsning til ventilation af kontor og hjem, på hele 103 cm. Ventilatoren har desuden tre forskellige blæseindstillinger: ”Normal”, ”Naturlig” samt ”Natbrise”, der gør den særligt ideel til brug i soveværelset. ST 800 har en tiltfunktion, der gør det muligt at vinkle ventilatoren bagover i to positioner for at dirigere luften mere effektivt ud i rummet. Den kan tiltes i enten 6° eller 12° og har en timerfunktion på op til 7½ time. Ventilatoren er sort og er indrammet i et eksklusivt aluminiumspanel. Der medfølger en fjernbetjening, som bruger to stk. AAA batterier.

Funktionerne fungerer som følger

Normal: Ventilatoren blæser med en konstant hastighed, som du vælger.

Naturlig: Ventilatoren blæser i varierende hastighed, som en naturlig brise. Du kan justere variationen ved at skrue op og ned for hastigheden.

Natbrise: Ventilatoren reducerer automatisk blæsehastigheden, så du ikke bliver kold når du sover. Hvis du starter på høj hastighed vil den efter en ½ time sætte blæseren på medium og en ½ time derefter sætte den på lav.

Med timerfunktionen kan du sætte den til at slukke automatisk efter ½ til 7½ time. På det diskrete LED display kan du se dine indstillinger.

Højde 103,0 cm.

Lydniveau dB (Decibel):

Low level: 35-40 dB
Medium level: 40-45 dB
High level: 45-50 dB

SENSOTEK SØJLEVENTILATOR ST550
999,95 kr. 799,95 kr.

Sensotek søjleventilator er en elegant og yderst lydsvag ventilator, og derfor et populært valg til både kontor og hjem, hvor man ikke vil have unødig larm. ST 550 har tre ventilationshastigheder og svævende drejefunktion, der sikrer en effektiv og pladsbesparende ventilation.

Når heden ruller ind over landet, og det ikke længere hjælper at åbne vinduerne, er denne Tower Fan fra Sensotek svaret på perfekt ventilation af hjemmet. ST 550 har tre blæseniveauer og tre forskellige blæseprogrammer. Derudover har ventilatoren drejefunktion samt timerfunktion helt op til 7,5 timer med 0,5 times intervaller.

Ventilatoren er høj og slank, hvilket gør den pladsbesparende. Den matsorte overflade bidrager til en smuk finish. Dette er en ventilator, der kan stå i alle hjem! Med de forskellige blæseprogrammer kan du bruge ventilatoren på forskellige måder og til forskellige formål. Ventilatoren måler 117 cm og har dermed en optimal ventilationshøjde. Fjernbetjening medfølger. Fjernbetjeningen bruger 1 stk. CR2032 knapcellebatteri (medfølger ikke).

En elegant og lydsvag løsning til ventilation af kontor og hjem, på hele 117 cm. Ventilatoren har desuden tre forskellige blæseindstillinger: ”Normal”, ”Naturlig” samt ”Natbrise”, der gør den særligt ideel til brug i soveværelset.

Funktionerne fungerer som følger:

Normal: Ventilatoren blæser med en konstant hastighed, som du vælger.

Naturlig: Ventilatoren blæser i varierende hastighed, som en naturlig brise. Du kan justere variationen ved at skrue op og ned for hastigheden.

Natbrise: Ventilatoren reducerer automatisk blæsehastigheden, så du ikke bliver kold når du sover. Hvis du starter på høj hastighed vil den efter en ½ time sætte blæseren på medium og en ½ time derefter sætte den på lav.

Højde 117,0 cm.

Lydniveau dB (Decibel):

Low level: 35-40 dB
Medium level: 40-45 dB
High level: 45-50 dB

TORINO VARMEBLÆSER MED...
799,95 kr. 599,95 kr.

Torino Varmeblæser er lavet så det ligner en autentisk brændeovn. Alt hvad du skal bruge er en stikkontant og så kan du nyde et varmt og vidunderligt ildsted med realistiske flammer.

Brændeovnen er udstyret med et elektrisk varme-element. Den har to funktioner som kan varme dit rum op effektivt på hhv. 1000 og 2000 watt.

Er rummet varmt nok kan du stadig slå flammerne til for hyggens skyld og du slipper  for dårlig os og indeklima.

Knapperne sidder ude af syne så de ikke ødelægger illusionen om den autentiske brændeovn.

Effekt 2000 watt.
Højde 56,5 cm.
Bredde 39,0 cm.
Dybde 25,0 cm.to handle. 

The stove is CE, TUV and GS approved.