FISKARS

FISKARS ASIATISK GRØNTSAGSKNIV
149,95 kr. 99,95 kr.

Fiskars grøntsagskniv er en kniv med et højere blad end normalt, som gør, at man kan støtte bladet med knoerne, så man kan snitte endnu finere. Det skarpe skær gør at det har nemt alle slags grøntsager. Bladet er let bøjet så man har et godt flow, og så bladet ikke behøver at forlade skærebrættet. Bladet er lavet i rustfrit stål, og kan derfor tåle opvaskemaskine. Kniven vejer ikke meget, og håndtaget er lavet i Softgrip®, som gør at man har et perfekt greb og balance med kniven.

Længde 17,0 cm.

FISKARS BRØDKNIV 23 CM
149,95 kr. 99,95 kr.

Fiskars brødkniv er en lang stærk kniv med savtakker. Længden på bladet gør, at man med få bevægelser nemt skærer gennem både hårde og bløde brøds. Det skarpe skær gør at det har nemt med sprøde brød også. Bladet er lavet i rustfrit stål, og kan derfor tåle opvaskemaskine. Kniven vejer ikke meget, og håndtaget er lavet i Softgrip®, som gør at man har et perfekt greb og balance med kniven.

Længde 23,0 cm.

FISKARS BØRNESAKS 13 CM
49,95 kr.

Fiskars børnesaks er lavet så de ergonomisk passer til børnehænder, og den har afrundede spidser, så man ikke stikker sig på dem. Bladene er lavet i rustfrit stål, og den må derfor komme i opvaskemaskine. Det gør også at saksen har meget bedre holdbarhed.

Længde 13,5 cm.

FISKARS CLASSIC SKRÆLLEKNIV...
99,95 kr. 69,95 kr.

Fiskars Classic Skræller med træhåndtag som man kender den. Det er en solid og flot skræller lavet i rustfrit stål med træhåntag. Den er skarp og har en meget lang holdbarhed. Designet er et kendt gammelt design.

Denne skræller er designet til højrehåndsbrug.

FISKARS CLASSIC SKRÆLLEKNIV...
99,95 kr. 69,95 kr.

Fiskars Classic Skræller med træhåndtag som man kender den. Det er en solid og flot skræller lavet i rustfrit stål med træhåntag. Den er skarp og har en meget lang holdbarhed. Designet er et kendt gammelt design.

Denne skræller er designet til venstrehåndsbrug.

FISKARS DÅSEÅBNER HØJRE
49,95 kr. 39,95 kr.

Fiskars Classic dåseåbner som man kender den. Det er en solid og lavet i rustfrit stål i et simpelt flot design. Den er skarp og har en meget lang holdbarhed.

FISKARS FJERKRÆSAKS SOFT TOUCH
229,95 kr. 169,95 kr.

Fiskars fjerkræssaks er specielt fremstillet til klipning, flåning og partering af fjerkræ og vildt. Bladene er lavet i solidt rustfrit stål med profilerede blade, som gør det nemmere at klippe. Håndtagene er lavet med soft-grip, hvilket giver et godt tag på saksen og letter arbejdsopgaverne. Saksen kan både bruges med højre og venstre hånd. Med tommelfingeren kan du nemt åbne og lukke for låsemekanismen som sikre, at saksen kun er åben når du skal bruge den. Der er mulighed for selv at justere bladspændingen. Saksen er nem at rengøre og den må gå i opvaskemaskine.

Længde 25,0 cm.

FISKARS FORSKÆRERGAFFEL
149,95 kr. 99,95 kr.

Fiskars forskerergaffel passer perfekt til at holde på kød, mens man udskærer dette samt servering af tilberedt kød. Gaflen er lavet i rustfrit stål, og kan derfor tåle opvaskemaskine. Den vejer ikke meget, og håndtaget er lavet i Softgrip®, som gør at man har et perfekt greb og balance.

Længde 17,0 cm.

FISKARS FORSKÆRERKNIV 24 CM
149,95 kr. 99,95 kr.

Fiskars forskærerkniv er en kniv med et længere blad til alle former for kød. Det skarpe skær gør at det har nemt alle slags kødtyper. Bladet er let bøjet så det er nemmere at skære gennem i en glidende bevægelse. Bladet er lavet i rustfrit stål, og kan derfor tåle opvaskemaskine. Kniven vejer ikke meget, og håndtaget er lavet i Softgrip®, som gør at man har et perfekt greb og balance med kniven.

Længde 24,0 cm.

FISKARS GRØNTSAGSKNIV
69,95 kr. 49,95 kr.

Fiskars mellemstore handy alsidige grøntsagskniv er en universalkniv som kan bruges til skrælning af større frugter og grøntsager, eller til de små vigtige snitteopgaver. Det skarpe skær gør det nemt at bruge til meget. Bladet er let bøjet så det er nemmere at skære gennem i en glidende bevægelse. Bladet er lavet i rustfrit stål, og kan derfor tåle opvaskemaskine. Kniven vejer ikke meget, og håndtaget er lavet i Softgrip®, som gør at man har et perfekt greb og balance med kniven.

Længde 11,0 cm.

FISKARS KNIVMAGNET 39CM
299,95 kr. 199,95 kr.

Fiskars knivmagnet til ophængning af knive på væggen eller til opbevaring af knive der, hvor de bruges i køkkenet. Designet i samarbejde med Jens Ulfeldt har fiskars et produkt, som sørger for, at du har dine flotte knive lige ved hånden når du har brug for dem, og opbevarer dem på en pæn og fornuftig måde som skåner knivene.

Bredde 7,7 cm.

Længde 45,0 cm.

Højde 3,6 cm.

FISKARS KOKKEKNIV LARGE
149,95 kr. 99,95 kr.

Fiskars traditionelle kokkekniv er lavet med et solidt blad som er lidt højere end normalt, så man hat et bedre greb og nemmere kan støtte bladet. Kokkekniven er designet til at snitte og hakke alt fra grøntsager og urter til udskæring af kød. Bladet er lavet i skarpt rustfrit stål, og kan derfor tåle opvaskemaskine. Håndtaget er lavet med et anti-skrid materiale, så man har et bedre greb om kniven.

Længde 20,0 cm.

FISKARS KRUM NEGLESAKS 10 CM
119,95 kr.

Fiskars manicuresaks er lavet i et meget tyndt blad, der har en krum form som gør det nemmere at lave et pænt klip af neglen. Saksen er lavet i rustfrit stål og tåler at gå i opvaskemaskine.

Længde 10,0 cm.

FISKARS KØKKENSAKS HØJRE
149,95 kr.

Fiskars køkkensaks er specielt fremstillet til klipning i fødevarer og åbning af emballage af diverse køkkevarer. Bladene er lavet i solidt rustfrit stål og har medtakker som holder det du klipper på plads. Der er mulighed for selv at justere bladspændingen. Saksen er nem at rengøre og den må gå i opvaskemaskine.

Længde 18,0 cm.

FISKARS PAPIRSAKS 17 CM
129,95 kr.

Fiskars papirsaks er en kompakt letvægtssaks med lange blade til klipning i papir og karton. Bladene er lavet i rustfrit stål og tåler derfor at gå i opvaskemaskine. Det er den ideele saks til papirklipperiet, uanset om det er til de små juleklip eller til det daglige udklip af diverse ting.

Længde 17,0 cm.

FISKARS SKRÆLLEKNIV LIGE
69,95 kr. 49,95 kr.

Fiskars Functional Form skrællekniv med fast blad og et komfortabelt Softgrip™-håndtag er perfekt til skrælning af frugt og grøntsager. Dens spids er lavet til at fjerne mærker, som er dybere end bare en skræl.

FISKARS SKRÆLLEKNIV SWING
69,95 kr. 49,95 kr.

Fiskars Functional Form-skrællekniv med bevægeligt blad og et komfortabelt Softgrip™-håndtag er perfekt til skrælning af frugt og grøntsager. Det bevægelige blad gør, at bladet lægger sig tættere til skrællen og gør skrælningen nemmere.

FISKARS SMØREKNIV
69,95 kr. 49,95 kr.

Fiskars smørekniv er lavet med et bredt fleksibelt afrundet blad, som gør det meget nemmere at smøre smørbare produkter ud.  Bladet er lavet i rustfrit stål, og kan derfor tåle opvaskemaskine. Kniven vejer ikke meget, og håndtaget er lavet i Softgrip®, som gør at man har et perfekt greb og balance med kniven.

Længde 8,0 cm.

FISKARS STRYGESTÅL 20 CM
149,95 kr. 99,95 kr.

Fiskars strygestål er lavet i rustfrit stål, og er designet til at skærpe dine knive. Det er vigtigt at holde sine knive skarpe, da det forbedre oplevelsen og øger sikkerheden når du arbejder med dine knive. Dette strygestål er langt og giver dig dermed et godt flow når du sliber dine knive. Grebet er ligesom knivene i samme serie lavet med Softgrib, og giver et rigtig godt fast greb om det.

Længde 20,0 cm.

FISKARS SYSAKS 13 CM
119,95 kr.

Fiskars klassiske sysaks med en micro spids. Den er velegnet til at klippe mindre ting med som blandt andet stofstykker og sømkanter. Den er også designet til at klippe i garn og papir. Håndtaget er lavet i et ergonomisk design, så den er behagelig at holde og på nem at styre. Bladet er lavet i rustfrit stål, så det holder sig skarpt længe og kan tåle at gå i opvaskemaskinen. Spidsen er lavet så man nemmere og mere præcist kan se hvor man klipper og hvad man klipper i. 

Længde 13,0 cm.

FISKARS TOMATKNIV
69,95 kr. 49,95 kr.

Fiskars tomatkniv er et specielt skær, som nemmere prikker hul på en tomat uden at mase på den. Det bølgede skær, gør det nemt at skære flotte tomater med en lige kant. Det skarpe skær gør det nemt at bruge til meget andet, som f.eks. boller og brød eller andet med en skorpe eller skind. Bladet er lavet i rustfrit stål, og kan derfor tåle opvaskemaskine. Kniven vejer ikke meget, og håndtaget er lavet i Softgrip®, som gør at man har et perfekt greb og balance med kniven.

Længde 12,0 cm.

FISKARS UNIVERSALSAKS HØJRE
149,95 kr.

Fiskars universalsaks er den ideelle saks til alle former for klippeopgaver i hjemmet, i skolen og på kontoret. Bladene er lavet i rustfrit stål og den er derfor skarp længe og tåler at gå i opvaskemaskine. Den har også mulighed for at justere bladspændingen. Denne saks har vundet bedst i test, fordi den netop er designet godt, og har bevist sig at være rigtig god kvalitet. Alle fiskars sakse har ergonomisk håndtag, så det er lettere at bruge dem.

Længde 21,0 cm.

FISKARS UNIVERSALSAKS TIL...
149,95 kr.

Fiskars venstrehåndssaks er designet specielt med håndtag og blade til brug i venstre hånd. Universalsaksen er fremstillet i rustfrit stål og er lavet til de mange klippeopgaver i hjemmet, skolen, kontoret og andre steder man har brug for den. Bladspændingen er justerbar. Den kan tåle at gå i opvaskemaskine.

Længde 21,0 cm.

FISKARS URTEKNIV 6 CM I TRÆ
99,95 kr. 69,95 kr.

Fiskars Classic urtekniv med træhåndtag som man kender den. Det er en solid og flot urtekniv lavet i rustfrit stål med træhåntag. Den er skarp og har en meget lang holdbarhed. Designet er et kendt gammelt Raadvad design.