OXO

bodum-avenue-opera-paris-flagship-store-

OXO står for kvalitet i prisvindende klasse. Deres design er tænkt så godt igennem, at de vinder for både bedst design, funktionalitet og innovation og med god grund. Deres produkter er noget man ofte har i mange mange år. Det gør dem også til et miljøbevidst valg.

I mere end 25 år har de lavet redskaber der går ud over al forventning. I alle de år har de haft en politik om, at de designer med forbrugeren. De lytter til enhver henvendelse, hvilket kan ses og fornemmes på deres produkter som altid forbedres i en evig udvikling. Deres produkter er som regel funktionelle og rationelle på den måde, at hvis et redskab kan bruges til mere end en ting, så bør den bruges til mere end en ting, for at spare plads og materiale. Med OXO får man lidt mere, og det kan mærkes.

BRIX JARKEY LÅGÅBNER PLAST
49,95 kr.

Brix JarKey lågnåbner er en af verdens nemmeste åbnere til konservesglas med mere. Den passer til alle traditionelle opbevaringsglas. JarKey placeres mod lågets kant og med et lille løft bliver vacuum i glasset sluppet ud og nu kan låget nemt skrues af. Den kan nemt bruges af alle, og har ingen skarpe kanter. 

Åbneren kan gå i opvaskemaskine, da den er lavet af et yderst stærkt ABS plastik materiale.

Længde 14,0 cm.

Bredde 5,0 cm.

Højde 2,7 cm.

OXO AVOCADO SLICER 3-I-EN
79,95 kr.

OXO avocadoskærer hjælper dig både med at åbne, skrælle og skære din avocado i skiver. Det gør det meget nemt at arbejde og tilberede mad med avocado. OXO står for god og langtidsholdbar kvalitet med et funktionelt design som gør din hverdag nemmere. Avocado Sliceren er ergonomisk designet, så den lægger godt i hånden, og med non-slip håndtaget har du det bedste greb. Selve sliceren er lavet i ABS, rustfrit stål samt TPE, som alle er fri for giftstoffer og uden bekymringer kan anvendes til fødevarer. Plastdeleren er blød nok til ikke at skrælle i skallen, men dele den bløde avocado i flotte lige skiver.

Med stenfjerneren kan du nemt få de glatte sten fjernet uden problemer og på en sikker måde. Den er nem at rengøre og kan også komme med i opvaskemaskinen.

Længde 19,5 cm.

Bredde 5,5 cm.

Højde 2,5 cm.

OXO BALLON PISKERIS
99,95 kr.

OXO GOOD GRIPS pisker er udstyret med rustfri stål pisketråde og et tåre-formet håndtag som passer behageligt i hånden. Det bløde håndtag er lavet i anti-slip, så den ikke skrider i hånden når du laver mad med den også selvom den er våd. Brug den til at piske æg, dej eller fløde med den effektivt, samt røre sovse sammen. Trådenes placering sikrer en god fordeling af det du pisker og tilføjer det effektivt luft.

Den kan med fordel vaskes op i opvaskemaskine.

Længde 27,5 cm.

OXO BRED Y-SKRÆLLER
99,95 kr.

OXO ekstra brede y-skræller er lavet i ergonomisk design, og med en teknologi baseret på de allerede eksisterende skrællere. Den er perfekt til når du skal skrælle store lange grøntsager eller rive kål i små strimler. Bladet er lavet i japansk rustfrit stål og er ekstra robust. Det bløde skaft er lavet i et non-slip materiale som absorbere stød, og giver et godt ergonomisk greb. 

Skrælleren er nem at rengøre og må gerne komme i opvaskemaskinen.

Længde 13,0 cm.
Bredde 10,0 cm.
Højde 1,8 cm.

OXO CHEF´S MANDOLINJERN 2,0
749,95 kr. 599,95 kr.

Oxo chef's mandolinjern er et af klassnes bedste produker. Det er et meget sikkert og effektivt system, som sikre god tilberedning af grøntsager og frugter. Den er nem at adskille, så den også er nem at rengøre.

Det er muligt at udskifte blade og justere tykkelsen, så man kan vælge om man vil have skiver eller gøre det julienne. Dette produkt har vundet flere priser for godt og sikkert design, og med fingerbeskytteren har du et super robust og sikkert greb om dine ingredienser.

OXO DAMPINDSATS
199,95 kr.

Oxo dampindsats er en flot og solid løsning til at lave de lækre dampede retter i en hvilken som helst gryde. De fleksible faner folder sig og tilpasser sig grydestørrelsen. Med denne kan du nemt lave overdådige og imponerende retter til dig og dine gæster.

Dampindsatsen kan foldes sammen så den ikke fylder meget når den ikke bliver brugt. Fødderne kan også klappes sammen, og når de er foldet ud kan de give plads til hele 5 cm vand, så der er rigeligt at dampe med. Håndtaget kan låse indsatsen så den ikke folder uønsket.

Passer i gryder der er mellem 17,8 til 28 cm i diameter. Håndtaget kan fjernes hvis man skal benytte hele damp overfladen.

Denne dampindsats kan gå i opvaskemaskine.

OXO DÅSEÅBNER "SNAP-LOCK"
169,95 kr.

Oxo dåseåbner er en nem og hurtig måde at åbne konservesdåser på. Den kan nemt sættes på kanten og så skruer man på håndtaget så vil dåseåbneren selv køre langs kanten og give en flot og nem åbning.

OXO DEJDISPENSER 1 LITER
249,95 kr. 199,95 kr.

OXO dejdispenser doserer præcist lige som du vil have det. Uanset om du laver en pandekager, frokost, en million mini-muffins eller cupcakes til en fest, er Precision Batter Dispenser en præcis, brugervenlig løsning til mindre rod. Det nemt at klemme håndtaget er behageligt at holde på, og afspærringsventilen giver total kontrolhjælp til at forhindre dryp. Den øverste åbning er bred til ubesværet fyldning, og den klare, BPA-frie beholder har målemarkeringer op til 950 ml tynd eller tyk dej. Ventilen kan fjernes for hurtig rensning, og låget fungerer som en drypbakke når du ikke bruger dispenseren.

Brug dispenseren når du forbereder kager eller når du sidder inde ved bordet og i fælleskab laver vafler, pandekager eller andet.

Dispenseren er lavet i et ergonomisk design, så du belaster dig selv mindst muligt mens du stadig arbejder effektivt.

Volumen 950 ml.

Vægt 308 gram.

Højde 18,5 cm.
Bredde 14,5 cm.
Bredde med greb 18,5 cm.

OXO FEDTSKILLER 1 L MED...
249,95 kr.

OXO fedskiller adskiller nemt og bekvemt fedt fra kraften, og giver sundere sovse, supper og safter. Denne fedtskiller fra OXO er den bedste og smarteste på markedet, da den har en ventil i bunden, hvofra du kan hælde kraften ud af. Fedten lægger sig på toppen og vil uanset hvad, altid være det sidste, der er tilbage i kanden. 

OXO fedskiller er designet ergonomisk, og du udløser nemt ventilen ved at klemme på håndtaget. Dette betyder, at du kan håndtere den med en enkelt hånd, og derfor kan have den anden hånd fri. Håndtaget er lavet i et soft-grip materiale, som sikre et sikkert og behageligt greb.

Ventilen er lavet af silikone, hvilket sikre en helt tæt pakning når håndtaget ikke er klemt sammen.

Selve kanden er lavet i BPA-fri Tritan, som er et meget stærkt materiale, som kan tåle meget høje temperaturer uden at få misfarvning eller blive mørt.

I toppen sidder en sigte, som sorterer madstykker fra med det samme, så du ikke skal stå og fiske disse op.

På siden af kanden har du måleenheder, så du kan være præcis i dine portioner. Kanden rummer op til 950 mL.

Højde 16,0 cm.
Diameter 14,0 cm.

OXO GRILLHANDSKE SORT SILIKONE
99,95 kr.

OXO grillhandske er lavet så du nemt kan håndtere varme ting, mens den holder dine hænder kolde og i sikkerhed. 

Hold varme genstande med tryghed og omhu ved hjælp af OXO Good Grips Pot Holder. Silikonlegemet har et behændigt, skridsikkert diamantmønster, der modstår flammer, pletter og damp. Grillhandsken kan også bruges som en bordskåner til at beskytte følsomme overflader mod varmt køkkengrej. Når du er færdig, skal du skylle holderen ren eller tørre den ned med en fugtig klud, inden du hænger den fra den praktiske sløjfe.

Tykkelse 1,0 cm.
Bredde 18,0 cm.
Længde 33,0 cm.

OXO GRYDELAP SORT SILIKONE
69,95 kr.

OXO grydelapper er lavet så du nemt kan håndtere varme ting, mens den holder dine hænder kolde og i sikkerhed. 

Hold varme genstande med tryghed og omhu ved hjælp af OXO Good Grips Pot Holder. Silikonlegemet har et behændigt, skridsikkert diamantmønster, der modstår flammer, pletter og damp. Skub en hånd ind i den isolerede baglomme for maksimal kontrol og komfort. Grydeholderen kan også bruges som en bordskåner til at beskytte følsomme overflader mod varmt køkkengrej. Når du er færdig, skal du skylle holderen ren eller tørre den ned med en fugtig klud, inden du hænger den fra den praktiske sløjfe.

Tykkelse 1,0 cm.
Bredde 19,0 cm.
Længde 25,0 cm.

OXO HVIDLØGSPRESSER
199,95 kr.

Oxo hvidløgspresser er en hvidløgspresser i verdensklasse. Den er solid og ergonomisk bygget så den er nem og behagelig at bruge. Ud over det er der på bagsiden monteret silikoneknopper som skubber det resterende hvidløg ud af presseren igen, så den er nem at rengøre, og så man ikke spilder hvidløget. 

Hvidløgspresseren kan gå i opvaskemaskine.

Længde 18,0 cm.
Bredde 5,0 cm.

OXO HVIDLØGSRIVEJERN
119,95 kr.

Oxo hvidløgsrivejern er en hurtig og meget mere sikker måde at rive og skære hvidløg i skiver. Man lægger bare et fed hvidløg ned i kammeret og skubber holderen frem og tilbage. Bladet skærer begge veje for dobbelt effektivitet. 

OXO JULIENNE-SKRÆLLER
99,95 kr.

Med Oxo julienneskræller kan du nemt skabe kulinariske sensationer. Den både skræller og skærer julienne samtidig så du får en ret som ser enestående ud. Selve grebet er lavet i santopren som er skridsikkert og blødt, så den er sikker at holde om. Skæret er lavet i rustfrit stål og holder sig skarp i meget lang tid. Den kan gå i opvaskemaskine, eller nemt vaskes i hånden. Det brede greb er ergonomisk, så det føles rart at holde om skrælleren.

Længde 15,0 cm.
Bredde 7,5 cm.

OXO KAFFESKE TIL...
29,95 kr.

Oxo Good Grips POP ske passer til alle låg af OXOs opbevaringsbøtter. Den kan monteres i låget, så du altid har en doseringsske lige ved hånden.

OXO POP opbevaringsbøtter optimale måde at opbevare alt på. Bogstaveligt talt. De er lavet til køkkenets brug af mad, de er lavet til kontoret og børneværelset. De er smarte og pladsbesparende, da de kan stables og er firkantede. Bruger du dem til mel og andre tørre madvarer i køkkenet er du sikret en længere holdbarhed på disse varer, samt at de holder deres friskhed og korrekte smag.

Bøtterne har en unik push-button mekanisme, som skaber et vakuum med kun et enkelt klik. Når den er åben fungerer knappen også som et håndtag til at tage låget af. Formen på bøtterne gør, at de er nemme at stable, og udnytter al plads de kan. Hjørnerne er afrundede, så de med fordel kan bruges til at hælde fra.

POP opbevaringsbøtterne er tilgængelige i mange forskellige størrelser, så du selv kan sammensætte efter præcist dit behov. Når en af bøtterne skal rengøres, er det nemt lige at skille låget ad og rengøre hver enkelt del.

Selvfølgelig er bøtterne også lavet helt fri fra giftstoffer, så du kan bruge dem med god samvittighed.

Volumen 13 g.

OXO KARTOFFELSKRÆLLER
99,95 kr.

Oxo skrællekniv er en af de bedste skrællere på markedet. Bladet er fleksibelt og kan nemmere skrælle formede flader som f.eks. kartofler og æbler. Den skarpe kniv gør det til en leg at skrælle grøntsager. Det ergonomiske greb er lavet i santopren som er blødt med skridsikker effekt så du har det sikreste og mest komfortable greb.

Længde 18,0 cm.

OXO KARTOFFELSKRÆLLER Y-MODEL
99,95 kr.

Oxo Y-skræller er fuldstændig ligesom dens fætter den normale kartoffelskræller, bortset fra at bladet sidder på tværs i stedet for på langs. Det giver en anden form for abejdsstilling, hvilket i nogle tilfælde er mere effektivt.

Oxo skrællekniv er en af de bedste skrællere på markedet. Bladet er fleksibelt og kan nemmere skrælle formede flader som f.eks. kartofler og æbler. Den skarpe kniv gør det til en leg at skrælle grøntsager. Det ergonomiske greb er lavet i santopren som er blødt med skridsikker effekt så du har det sikreste og mest komfortable greb.

Længde 15,0 cm.

OXO KARTOFFELSTAMPER
139,95 kr.

OXO kartoffelstamper er perfekt til at lave kartoffelmos eller mos af andre bløde og kogte grøntsager. Det bløde håndtag med soft touch er lavet i et ergonomisk design som optimerer grebet og oplevelsen med produktet. Det absorbere en smule af presset mens du moser.

Dette produkt er også ideelt til at lave hjemmelavet babymad eller andet mos af både frugter og grøntsager.

Den kan gå i opvaskemaskinen, og er ellers nem at rengøre.

Længde 25,0 cm.

Bredde 7,5 cm.

Tykkelse 5,0 cm.

OXO KØDHAMMER
149,95 kr.

Oxo Good Grips kødhammeren er den mest komfortable måde du kan hamre dine  bøffer. Kødhammeren er lavet med et skridsikkert ergonomisk greb og et solidt hoved i hård metal som nemt og effektivt kan banke både kød, grøntsager og is. Den har både en flad side og en side med tekstur som bruges til at mørne kødet. Håndtaget er støddæmpende så du ikke får ondt i hånden af at bruge hammeren.

Helt generelt bruges kødhakkeret til at mørne sejt kød med eller til at banke en steak flad. Lav en af tidens populære kyllingeroulader med kødhammeren ved at banke brystfilet flad, kom fyld i, og rul kødet rundt om fyldet. Herefter kan man bruge bacon til at holde rouladen på plads, eller man kan bruge madsnor for den lidt sundere version.

OXO KØKKEN OG URTESAKS
199,95 kr.

Oxo køkkensaks er et fantastisk redskab at have i køkkenet til diverse emballager og krydderurter. Den er ideel til de fleste slags materialer, fødevarer og mere. Det bløde komfortable greb er lavet ergonomisk med indbyggede støddæmpende puder som beskytter din hånd og absorberer presset. I saksen er der indbygget urte-stripper, som gør det nemt at rive urtebladene af stilken. Selve skærene har mikroskopiske hakker, så det får et bedre tag om hvad end du skal have klippet. 

Saksen kan gå i opvaskemaskine, og for at gøre det hele nemmere kan de to blade adskilles og vaskes separat. 

OXO LUKSUS ISSKE M/UDSKYDER
149,95 kr.

OXO Isske med udskyder sørger for at bevare de flotte is-kugler, mens man hurtigt kan skubbe dem fra skeen, så man ikke skal vente på, at isen bliver blød. Den spidse ende af skeen hjælper med at skære ned i den hårde is samt kan nemmere nå ned i hjørnet på firkantede is-bøtter.

En non-stick belægning på skeen hjælper yderligere til at isen slipper nemmere.

Håndtaget er lavet i ergonomisk design, så den er nem og rar at holde på, og det virker naturligt at bruge skeen.

Længde 20,0 cm.

Bredde 4,0 cm.

OXO MANDOLINJERN ENKELT
399,95 kr.

OXO mandolinjern er lavet til at skære de fleste madvarer, og kommer med en fingerbeskytter som hjælper med at gøre processen hurtigere og sikrere. Der findes 2 forskellgie blade med mandolinjernet som både skærer og river madvarerne alt efter behag. Der kan også indstilles tykkelse på de skiver man laver, så man kan få lige det man vil have. Dette er en fodel i mange tilfælde og specielt når man skal lave flotte flødekartofler eller tomatsalater.

OXO laver god kvalitet med godt og ergonomisk design. Dette alsidige mandolinjern skærer frugter og grøntsager uden problemer, og du kan nemt indstille tykkelsen. Lav skiver eller julienne.

Længde 34,0 cm.
Bredde 12,0 cm.
Højde 6,5 cm.

OXO MANDOLINJERN OG...
299,95 kr.

OXO mandolinjern og spiralizer sæt indeholder alt det man skal bruge for nemt og hurtigt kunne tilberede grøntsager på en professionel og interessant måde. Hurtigt og nemt tilberedt måltid med et twist! 

Dette 3-i-1-værktøj er den perfekte løsning til hurtig tilberedning af måltider. Med tre klinger kan du udføre næsten enhver køkkenopgave uden at skulle gøre et arsenal af køkkenredskaber beskidte.

Spiralisatoren skaber ensartede vegetabilske nudler ud af squash, gulerødder og mere. Skiven giver ensartede skiver frugt og grøntsager, det mellemste rivejern laver fluffy spån af hårde oste og chokolade, og det grove rivejern er perfekt til semi-blød ost, smør, løg og mere.

De skridsikre fødder holder beholderen stabil, og madholderen beskytter din hånd, mens du skiver. Beholderen måler og opsamler mad og fungerer som et låg, når bladene opbevares pænt inde i sættet.

Alle dele kan gå i opvaskemaskine.

OXO MELONUDSKÆRER
99,95 kr.

Oxo melonkugler har to skåle i hver ende lavet af rustfrit stål, så man kan lave kugler i forskellige størrelser. Det bløde slanke greb er lavet i santopren som er et blødt og skridsikkert materiale som gør at redskabet ligger godt og fornuftit i hånden. Melonkugler er perfekte til lækre salater, drinks og forskellige desserter. Det er kun fantasien som sætter grænser for både hvad man kan lave kugler af samt hvad de kan bruges til.

Længde 23,0 cm.