GASTROMAX

GASTROMAX BRADEPANDE...
99,95 kr.

GastroMax bradepande i rustfrit stål er den perfekte alsidige pande du kan bruge til at tilberede hvad som helst i ovnen. Den har håndtag i siden, så det er nemmere at tage den ud og ind af ovnen. Den høje kant gør den god til stege, lasagner, kager og madtærter. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 37,5 cm.
Bredd 27,5 cm.
Højde 7,0 cm.

GASTROMAX BRED MADTANG
29,95 kr.

GastroMax madtang er lavet i et ergonomisk design med en tynd kant som sørger for mindre spild og bedre greb. Madtangen er lavet i kunststof som kan tåle op til 260ºC. Det ergonomiske greb gør den optimal for servering og tilberedning i gryder og pander. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 27,0 cm.

GASTROMAX BRED PALET
29,95 kr.

GastroMax bred palet giver et stabilt greb og sikrer en god vending af mad. Fladen er lavet med huller i, som sørger for at selv fedtede og glatte madvarer nemt kan samles op, samt fedt og saft kan sive fra. 

Paletter bruges både indenfor stegning, tilberedning og servering. Det er et smart redskab at have i hjemmet.

Pincetten fra Gastromax kan tåle op til 260ºC, og er lavet i et skånsomt materiale, som er specielt godt til non-stick belægninger.

Længde 29,5 cm. 

710_ff6fb3764662ffd948fddf032d1cc7fd716_ff6fb3764662ffd948fddf032d1cc7fd727_ff6fb3764662ffd948fddf032d1cc7fd

GASTROMAX BRØDKNIV
149,95 kr. 99,95 kr.

GastroMax brødkniv er lavet i den højeste kvalitet rustfrit stål med ergonomisk anti-slip håndtag som ligger godt i hånden og giver et god greb. Bladet holder sig skarpt meget længe og giver en god oplevelse at bruge. Det anbefales at vaske den op i hånden.

Længde 33,5 cm.

Bredde 3,5 cm.

GASTROMAX DÅSEÅBNER
69,95 kr.

GastroMax smarte dåseåbner sættes på dåsekanten og så kan man med nemhed åbne dåsen ved at skrue på håndtaget. Dette er en af det nemmeste og sikre måder at åbne konserves dåser på. Den kan gå i opvaskemaskine.

Velegnet til både venstre og højrehånd

Længde 20,0 cm.

Bredde 6,0 cm.

GASTROMAX DÅSEÅBNER MANUEL
29,95 kr.

GastroMax klassisk dåseåbner i rustfrit stål. Den kan nemt rengøres i opvaskemaskine.

Længde 9,0 cm.

Bredde 4,0 cm.

GASTROMAX DEJSKRABER
49,95 kr.

GastroMax dejskraber er lavet i et ergonomisk design med et silikonehoved med meget fleksibel og tynd kant som sørger for mindre spild. Dejskraberen er lavet i kunststof som kan tåle op til 260ºC. Det ergonomiske greb gør den optimal til både desserter, bagning og tilberedning af mad. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 28,0 cm.

Bredde 5,5 cm.

GASTROMAX DØRSLAG Ø22CM
29,95 kr.

GastroMax dørslag er lavet i et ergonomisk design med en buet kant som sørger for mindre spild. Sigten er lavet til nem opbevaring om den skal hænge eller stables. Den er ideel til alle slags pasta, grøntsager og salater. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 40,0 cm.
Diameter 24,0 cm.
Højde 13,0 cm.

GASTROMAX FORSKÆRERKNIV
149,95 kr. 99,95 kr.

GastroMax forskærerkniv er lavet i den højeste kvalitet rustfrit stål med ergonomisk anti-slip håndtag som ligger godt i hånden og giver et god greb. Bladet holder sig skarpt meget længe og giver en god oplevelse at bruge. Det anbefales at vaske den op i hånden.

Længde 33,5 cm.

Bredde 3,5 cm.

GASTROMAX GRILL- OG BAGEPENSEL
29,95 kr.

GastroMax bagepensel er lavet i et ergonomisk design med tynde 100% naturlige fibre som sørger for mindre spild og ikke smelter ved kontakt med varme. Bagepenslen er lavet i kunststof som kan tåle op til 260ºC. Det ergonomiske greb gør den optimal til pensling af bradepander, bagning og pensling af kød eller grøntsager. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 19,0 cm.

GASTROMAX GRYDESKE
29,95 kr.

GastroMax grydeske, er en god kantet grydeske, som nemt kommer ned i hjørnerne af gryden, så du får den bedst mulige omrøring. Materialet er skånsomt overfor gryder og pander med belægning. Den kan også bruges til servering af f.eks. lasagne og andre fadretter.

Længde 29,0 cm.

GASTROMAX HVIDLØGSPRESSER
49,95 kr.

GastroMax hvidløgspresser lavet i et ergonomisk design med plads til flere størrelser fed. Du kan bruge den tll pillede ller upillede fed hvidløg og nemt rengøre denne med den medfølgende renser. Det ergonomiske greb gør den til den foretrukne hvidløgpresser, den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 17,0 cm.

GASTROMAX ISKUGLESKE
29,95 kr.

GastroMax isske er lavet i et ergonomisk design med en tynd kant som sørger for nemmere at kunne glide gennem isen og lave kugler. Isskeen er lavet i kunststof som kan tåle op til 260ºC. Det ergonomiske greb gør den til det optimale valg af isske, da den er nem og god at bruge. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 18,0 cm.

Bredde 4,5 cm.

GASTROMAX JULIENNE Y-SKRÆLLER
39,95 kr.

GastroMax julienne skræller med y-form er lavet i et ergonomisk design, som optimerer komforten og måden du holder på den. Mange professionelle foretrækker den Y-formede skrællekniv, da den passer til så mange arbejdsopgaver i køkkenet. På grund af det vandrette blad er det mindre udmattende for dine hænder, end hvis du brugte de lige skrælleknive. Det fleksible blad gør det nemt at lave julienne af gulerødder, zuchinni og meget meget mere. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 14,5 cm.
Bredde 7,5 cm.

GASTROMAX KAGESPORE
39,95 kr.

GastroMax kagesporer er lavet i rustfrit stål med et robust ergonomisk håndtag lavet i BPA-fri plast. Den er lavet med et bøljet blad, så kagen og klejnerne får den kendte kant. Den er nem at anvende og ligger godt i hånden. Den er også nem at gøre ren, og den kan gå i opvaskemaskine.

Længde 15,5 cm.

GASTROMAX KAPSELÅBNER
29,95 kr.

GastroMax klassiske flaskeoplukker er lavet i solidt rustfrit stål med et ergonomisk greb. 

Længde 15,5 cm.

Diameter 4,0 cm.

GASTROMAX KARTOFFELPRESSER
129,95 kr.

GastroMax kartoffelmoser er lavet i BPA-fri plast og et ergonomisk design, som gør det nemt at mose kartofler og andre grøntsager. Der er udskiftelige plader, så man kan vælge mellem grov eller fin mos. 

Kartoffelpresseren gør det hurtigt og nemt at lave alle mængder mos, om det er til aftensmaden eller om man skal bruge det til babymad er denne kartoffelmoser en fantastisk hjælp.

Længde 33,5 cm.

Bredde 11,5 cm.

Højde 10,0 cm.

GASTROMAX KOKKEKNIV
149,95 kr. 99,95 kr.

GastroMax kokkekniv er lavet i den højeste kvalitet rustfrit stål med ergonomisk anti-slip håndtag som ligger godt i hånden og giver et god greb. Bladet holder sig skarpt meget længe og giver en god oplevelse at bruge. Det anbefales at vaske den op i hånden.

Kokkekniven kan bruges til det meste med sit brede blad.

Længde 33,5 cm.

Bredde 4,0 cm.

GASTROMAX KÆRNEHUS UDSTIKKER
39,95 kr.

GastroMax kørnehus-udstikker er lavet i stærkt rustfrit stål med et robust ergonomisk håndtag i BPA-fri plast. Det savtakkede skær gør det meget nemt at stikke igennem æbler og andre frugter for at fjerne deres kærnehus. Den holder sig skarp meget længe, og kan gå i opvaskemaskine.

Længde 20,5 cm.

GASTROMAX MAJSGAFLER 6-PAK
39,95 kr.

GastroMax majsgafler er praktiske gafler til når du skal spise hele majs. De sættes nemt i enden af din majs, så du nemt kan holde på håndtagene, der er formet som majs. Gaflerne er lavet af rustfrit stål og håndtagene er lavet af BPA-fri plastik.

Længde 8,5 cm.

Diameter 2,0 cm.

GASTROMAX MÅLESKEER STÅL
59,95 kr.

GastroMax måleskeer i rustfrit stål er flotte og praktiske. De sidder samme 4 stk i forskellig volumen, og gør det nemt at måle præcis på til bagningen.

Det inkluderer en spiseske (15 ml), en teske (5 ml), ½ decilitermål (50 ml) og et decilitermål (100 ml).

GASTROMAX MÅLESKESÆT 5 DELE
29,95 kr.

GastroMax moderne måleskeer er lavet i gennemsigtig sund BPA-fri plastik, som kan tåle helt op til 90ºC. Der er tydelige markeringer og mål på hver af skeerne, så man nemt kan orientere sig om, mængderne. Skeerne kan stables og sættes sammen, så de ikke fylder når de opbavares. De lange håndtag gør det nemt at bruge skeerne til at dosere fra store og høje beholdere. 

Sættet består af 5 skeer på hhv. 1 ml, 5 ml (teske), 15 ml (spiseske), 50 ml (½ dl) samt 100 ml (et decilitermål).

Skeerne kan uden problemer gå i opvaskemaskine, og er nemme at rengøre takket være det moderne sunde klare plastik de er lavet af.

GASTROMAX NØDDEKNÆKKER METAL
69,95 kr.

GastroMax nøddeknækker er lavet i solidt metal, så du nemt og sikkert kan knække skallerne på nødderne uden problemer. Den er udstyret med niveau inddelte takker, som kan holde på de forskellige størrelser nødder.

Den kan nemt rengøres og den må også komme i opvaskemaskinen.

Længde 15,5 cm.

GASTROMAX OPØSER SKE
29,95 kr.

GastroMax opøser er lavet i et ergonomisk design med en tynd kant som sørger for mindre spild. Opøseren er lavet i kunststof som kan tåle op til 260ºC. Det ergonomiske greb gør den optimal for servering og omrøring i gryder og pander. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Volumen 1,0 dl.

Længde 27,0 cm.

Bredde 9,0 cm.