PHILIPS

PHILILPS SHAVER S5110/06
999,95 kr. 699,95 kr.

Philips barbermaskine giver en tæt og effektiv barbering. Denne serie er udviklet til dig, der sætter pris på en god ydelse, og som ønsker en hurtig morgenrutine uden besvær. Barbermaskinerne har en turbofunktion, som øger hastigheden med 20 % ved barbering af ekstra kraftige skægstrå.

MultiPrecision er et effektivt system over for både lange og korte hårstrå. Små huller i barberhovedets overflade fanger selv de korteste stubbe, så hårstrået skæres af, uden at barberbladet kommer i direkte kontakt med huden – alt sammen i ét strøg. Konturfølgende barberhoved, bevæger sig i 5 retninger.

På en fuld opladning på 1 time er der til 40 minutters barbering, ellers på en opladning på 5 minutter er der nok til en 1 barbering. 

Maskinen kan klare alle spændingstyper 100-240 V og er derfor perfekt til rejsen.

PHILIPS BABY ALARM AVENT
599,95 kr. 499,95 kr.

Philips nye generation af babyalarmer giver fuldstændig tryghed, idet den har de vigtigste babyalarm-funktioner. Den mest pålidelige forbindelse med krystalklar lyd og et beroligende natlys til dig og dit barn. Den er krypteret så den sikre en 100 % privat forbindelse. Den har en energibesparende Smart ECO-tilstand som automatisk mindsker din sende styrke når den ikke er i brug og forøger dit batteris levetid. Jo tættere du er på dit barn, jo mindre strøm er nødvendigt for at opnå en perfekt forbindelse.

Vær altid klar over, hvornår alarmen er inden for rækkevidde og tilsluttet Forældreenheden giver dig besked, når alarmen er uden for rækkevidde, eller når strømniveauet er lavt, så du kan være sikker på altid at være i forbindelse med dit barn. Den har dog en rækkevidde op til 330 meter.

PHILIPS BATTERI "AA" 12-PAK
79,95 kr. 69,95 kr.

Philips power alkaline standard AA batterier.

Holder ca. 3 gange længere end andre AA batterier.

Batteriet passer ofte til mange legetøj, lygter og el-apparater.

Batteriet hedder også LR6, FR6 og R6.

Diameter 1,4 cm.
Højde 5,0 cm.

Spænding 1,5 V.

PHILIPS BATTERI "AA" 4-PAK
34,95 kr.

Philips power alkaline standard AA batterier.

Holder ca. 3 gange længere end andre AA batterier.

Batteriet passer ofte til mange legetøj, lygter og el-apparater.

Batteriethedder også LR6, FR6 og R6.

Diameter 1,4 cm.
Højde 5,0 cm.

Spænding 1,5 V.

PHILIPS BATTERI "AAA" 4-PAK
39,95 kr.

Philips power alkaline standard AAA batterier.

Holder ca. 3 gange længere end andre AAA batterier.

Batteriet passer ofte til mange legetøj, lygter og el-apparater.

Batteriet hedder også LR03, FR03 og R03.

Diameter 1,0 cm.
Højde 4,4 cm.

Spænding 1,5 V.

PHILIPS BATTERI CR2032
29,95 kr.

Philips lithium knapcellebatteri CR2032.
Batteriet passer ofte til mange badevægte, køkkenvægte og lygter. Batteriet hedder også DL2032, 2032, 5004LC og SL2032.

Diameter 2,0 cm.
Højde 3,2 mm.

Spænding 3 V (235mAh)

PHILIPS BODY GROMER 5000
599,95 kr. 499,95 kr.

Philips Bodygroomer er en god trimmer som sørger for sikker trimning eller barbering af alle kropszoner - selv intime områder. Med Philips BG5020 kan du selv barbere din ryg med det ekstra lange bagtilbehør som er inkluderet. Du kan også let barbere endnu længere nede på ryggen, uden besvær!

Shaveren har afrundede spidser og allergivenlig folie, der giver god hudkomfort og sikre minimale gener i huden. Trimmerne med to retninger klipper længere hår, som barberes med folien for at få et tættere resultat.

Med denne Philips Body groomer har 3 kamme, der medfølger til forskellige hårlængder. Sæt kammene på shaveren for at trimme hårene til faste længder på 3 mm, 5 mm eller 7 mm. Du kan bruge shaveren uden kammene for et tættere resultat. Til tykkere hår anbefales fortrimning med kammene.

Maskinen har 60 minutters brug uden ledning efter 1 times opladning takket være det kraftfulde Li-ion-batteri.

Den er nem at rengøre og bruge i eller ude af brusebadet, og giver et behageligt og tæt resultat. Kropstrimmeren er fuldstændigt vandafvisende, så du kan blot skylle den ren, når du har brugt den. Til længere hår er trimmerydelsen muligvis bedre på tørt hår.

Gummigrebet er designet til at sikre optimal håndtering, selv når det er vådt, for bedre kontrol under brug, både i og uden for brusebadet.

PHILIPS BRØDRISTER HVID MED...
299,95 kr. 249,95 kr.

Denne Philips brødrister er en kompakt brødrister med 8 indstillinger og 2 brødholdere som er ekstra brede så der er plasd til alle typer skiver brød. Den har også en bollerist, så du kan opvarme din bolle eller croissant. Brødet holdes fast i midten for en mere ensartet ristning på begge sider takket være den selvcentrerende funktion. Den er meget nem at rengøre takket være den aftagelige krummebakke.

Brødristeren har funktion til højt løft, så små stykker sikkert kan tages ud. Det er en indbygget ekstraløft-funktion for nem udtagning af selv små stykker brød.

Ekstra beskyttelse med automatisk slukning, der beskytter produktet mod kortslutning.

Effekt 760-900 watt.

PHILIPS BRØDRISTER I...
399,95 kr.

Philips brødrister i rustfrit stål er en flot tilføjelse til dit køkken, og dens stilrene design tillader, at du tager den med ind til morgenbordet, når i skal hygge. Brødristeren har en ekstra bred holder, så der er plads til lidt tykkere skiver. Den holder derfor lige godt på både tykke som tynde stykker. Den kan nemt justeres med 7 indstillinger, så du kan få dit brød ristet lige som du selv bedst kan lide det.
Det er også muligt at tø boller og brød på maskinen, som endda kan blive ristet i samme omgang. Maskinen har også indbygget en bollerist, som kan varme rundstykker, wienerbrød m.m.
Risteren er nem at holde ren med den aftalgelige krummebakke. Når man holder brødristeren ren holder den i længere tid.
Funktionen der løfter brødet op, så du sikkert kan nå det er lavet til, at du kan riste selv helt små stykker og stadig få dem ud sikkert.

Længde 30,0 cm.
Bredde 17,2 cm.
Højde 20,1 cm.

PHILIPS BRØDRISTER SORT MED...
299,95 kr. 249,95 kr.

Denne Philips brødrister er en kompakt brødrister med 8 indstillinger og 2 brødholdere som er ekstra brede så der er plasd til alle typer skiver brød. Den har også en bollerist, så du kan opvarme din bolle eller croissant. Brødet holdes fast i midten for en mere ensartet ristning på begge sider takket være den selvcentrerende funktion. Den er meget nem at rengøre takket være den aftagelige krummebakke.

Brødristeren har funktion til højt løft, så små stykker sikkert kan tages ud. Det er en indbygget ekstraløft-funktion for nem udtagning af selv små stykker brød.

Ekstra beskyttelse med automatisk slukning, der beskytter produktet mod kortslutning.

Effekt 760-900 watt.

PHILIPS CITRUSPRESSER
199,95 kr.

Philips citruspresser, kan bruges til at presse saft ud af alle citrusfrugter med en hår skal. Det gør det nemt og hurtigt at få sund og frisk juice. Den kan både rotere den ene og den anden vej for optimal udnyttelse af saften i frugten. Den har en si som sorterer kerner og stor pulp fra, så man kun får det bedste af juicen.

Den er nem at rengøre, da de aftagelige dele kan gå i opvaskemaskine.

Volumen 0,5 liter.

Effekt 25 watt.

PHILIPS DAMPSTATION STEAM...
1.599,00 kr. 1.299,00 kr.

Philips Strygejern med dampstation - Perfect Care Compact Essential.

Kraftig, konstant damp virker hurtigere end et dampstrygejern - takket være OptimalTEMP-Teknologi uden behov for bestemte temperatur- og dampindstillinger. Kompakt og let med nem opbevaring.

En kraftig, konstant dampproduktion klarer selv de tykkeste stoffer uden besvær. Se vanskelige folder smelte væk med et ekstra dampskud, lige hvor du har brug for det. Denne ekstra damp er også perfekt til lodret dampning for opfriskning af tøj og gardiner. Stryg alt fra cowboybukser til silke uden at regulere temperaturen. 

Lås strygejernet sikkert fast på basestationen for nem transport rundt i huset og for at mindske risikoen for utilsigtet at komme i kontakt med den varme strygesål.

En 1,3 liters gennemsigtig tank giver dig mere end 1 times kontinuerlig brug. Du kan tydeligt se, hvor meget vand der er tilbage, og du kan når som helst nemt fylde tanken op igen under vandhanen gennem den store påfyldningsdør.

Takket være OptimalTEMP-teknologi garanterer vi, at dette strygejern aldrig kommer til at lave skader på strygbart tøj pga. høje varmegrader. Du kan endda lade det stå med strygesålen nedad på tøjet eller strygebrættet. Ingen skader pga. for høje varmegrader, ingen glans. Garanteret.

PHILIPS EL-KEDEL 1,7 L...
649,95 kr. 299,95 kr.

Philips El-kedel i stål er lavet i et flot og simepelt design, som diskret passer ind i dit køkken. Den er lavet i børstet stål, så fedtfingre ikke ses så nemt på den. På tænd sluk knappen er der en lysindikator som viser når den er tændt. Der er plads til at koge hele 1,7 liter vand ad gangen.

Filteret i tuden er lavet af micro-mesh gør det sikkert at helde samt fanger bittesmå kalkpartikler, så du får en klar drik.

Varmelegemet er skjult i den flade bund, hvilket gør det meget nemmere at holde kedlen ren og pen, hvilket forlænger dens levetid.

El-kedlen slukker automatisk, når vandet er klar, når den løftes eller når der er for lidt vand i den så den ikke kan tørkoge.

Udefra kan man nemt aflæse mængden af vand i kedlen. Låget åbnes med et tryk på knappen, så man undgår kontakt med dampen.

Effekt 2200 watt.

PHILIPS EL-KEDEL SORT 1,5 LTR.
299,95 kr. 199,95 kr.

Philips elkedel er en klassiker, der holder. Takket være det flade varmeelement koger kedlen vandet hurtigt og den er nem at rengøre. Det vaskbare antikalkfilter giver dig klart vand og klare drikke. Det er en kraftfuld kedel, som varmer vandet hurtigt op. Den er nem at fylde op og nem af rengøre samt afkalke. Kedlen er ledningsfri, og standeren tillader at kedlen kan roteres hele vejen rundt, uden problemer. Den har et sikkerhedssystem mod tørkogning samt læselig vandstandsmåler.

Volumen 1,5 liter.

Effekt 2400 watt.

Produktmål (B × D × H)

16,6 x 23 x 24,9  cm

PHILIPS EL-KEDEL STÅL 1,0 L
599,95 kr. 349,95 kr.

Philips elkedel i stål med en kapacitet på 1 liter, lader dig hurtigt koge vand i en flot designet kompakt el-kedel, som ikke tager så meget plads i køkkenet. Varmelegemet er skjult og den er derfor nemt at rengøre og vedligeholde. Med mere end 60 års ekspertise inden for fremstilling af elkedler er denne Philips-elkedel udført i robust, rustfrit stål, der er sikkert ved kontakt med fødevarer, og garanterer en lang levetid. Den er designet til at være yderst robust, så den kan holde til hyppig brug i lang tid.

Nå kanden er tændt lyser tænd/sluk knappen, så man ved, at den er i gang. Vandstandsmåleren er nem at aflæse, så man har styr på hvor meget man koger af gange.

Volumen 1,0 liter

Effekt 2000 watt

PHILIPS EPILATOR
799,95 kr. 699,95 kr.

Philips Satinelle epilator fjerner hårstrået ved roden både i ansigtet og på kroppen, samt efterladen huden glat og hårfri i op til fire uger. Det S-formede håndtag hjælper dig med at nå overalt på kroppen. Det bredeste hoved med keramiske skiver epilerer tæt på huden og tager fat i selv de fineste hår, så du hurtigt opnår langvarige resultater. Når man bruger epilator til at fjerne hår får man glat hud i længere tid, og hårene som gror ud igen, er mindre og bløderen end dem man fjernede.

Epilatoren kan også bruges i badet for et bedre resultat. Ud over det betyder det at man nemmere kan rengøre den og vedligeholde den. Husker man at rengøre den efter hvert brug holde maskinen længere og resultatet forbliver fantastisk.

Ledning medfølger, så epilatoren kan genoplades.

PHILIPS FNUG FJERNER
199,95 kr. 149,95 kr.

Med Philips-fnugfjerneren kan du nemt og hurtigt fjerne fnug fra alle typer tøj. Alt dit tøj, uanset om det er en sweater eller en plaid, vil se ud som nyt igen. Den genopfrisker det tøj som har lidt en smule under brug og tid, så det igen ser nyt ud. Den har en stor knivoverflade, der dækker et stort område på en gang, som sikrer færre strøg og et bedre resultat. Når du brugt fnugfjerneren samles det i fnugkammeret, som nemt kan tømmes uden problemer.

Den bruger 2 stk. AA-batterier (medfølger).

Højdejusteringsdæksel til det sarteste tøj gør det muligt at fjerne fnug fra tøj som man ellers ikke ville kunne fjerne fra.

PHILIPS GLATTEJERN 160-230GR
399,95 kr. 299,95 kr.

Phlips Straight Care glattejern er designet til nem og hurtig styling med lange keratin plader og 6 temperaturindstillinger. Pleje af dit hår med ThermoProtect forhindrer overophedning, og fordeler varmen jævnt over pladerne.

De keramiske plader med keratin sikrer perfekt glideevne, og bedre holdbarhed til din frisure. Temperaturen går fra 160ºC til 230ºC, som du nemt kan justere imellem for at sikre et holdbart resultat samt minimere skader på håret.

Opvarmer på 30 sekunder.

PHILIPS HÅNDMIXER 450W HVID
499,95 kr. 299,95 kr.

Philips Håndmixer gør det nemt at lave lækre, luftige kager og brød til hele familien. Luftig, kegleformet piskning giver kortere pisketid og jævnere kagedej. Den kraftfulde motor på 450 W gør det nemt at arbejde med den mest seje dej. 

Det unikke, konisk formede piskeris giver mulighed for maksimal luftindpiskning, som gør kagedejen luftig og ensartet. Den kraftige 450 W motor gør det nemt at arbejde med selv den mest genstridige dej. 5 hastighedsindstillinger giver den bedste kontrol, når du mikser dejen. Turbofunktionen gør det muligt at piske ekstra kraftigt i et kort øjeblik, lige når du har brug for det. Piskeriset er nemt at samle og er designet med et anderledes mønster i den ene ende, så det er intuitivt, hvilket giver en hurtig opsætning og er forbedret oplevelse. Med et enkelt tryk kan du frigøre piskerisene eller dejkrogene efter brug, så de nemt kan vaskes op i hånden eller opvaskemaskinen.

Inklusive ballonpiskeris og dejkroge.

Effekt 450 watt.

PHILIPS HÅNDSTØVSUGER
399,95 kr. 349,95 kr.

Philips håndstøvsuger gør den daglige rengøring hurtig og nem. Den fås med genopladelige batterier, der giver maksimal mobilitet, og det medfølgende tilbehør gør det muligt, at rengøre sarte overflader, og at når vanskelige hjørner og kroge.

Støvsugeren har et 2 trins filtreringsystem, som sikrer at det som er blevet suget ind ikke slipper ud igen. Det andet filter sikre, at du får selv de helt fine små partikler ind i beholderen. Denne beholder er nem at tømme, og meget simpel at tage af og sætte på støvsugeren.

Batteriet i håndstøvsugeren garanterer længere tids strøm sammenlignet med andre håndstøvsugere på markedet. NiMH batteriet, der er genopladelig holder sig også sundt i længere tid til sammenligning.

Håndtaget på støvsugeren er ergonomisk designet, så det er nemt og skånsomt at anvende apparatet for alle.

Der medfølger møbelbørste samt sprækkemundstykke til de mere avancerede opgaver.

Spænding 3,6 volt.

Længde 44,4 cm.

Bredde 13,3 cm.

Højde 10,9 cm.

PHILIPS HÅRKLIPPER HC5440/16
399,95 kr. 249,95 kr.

Hårklipperen er bygget til at holde og specialudviklet til at yde. Den innovative skæreenhed, knivene i rustfrit stål og den justerbare hårkam er designet til at give dig en hurtig skarp klipning igen og igen. Gå hurtigt igennem enhver hårtype med den avancerede DualCut-teknologi, der kombinerer et dobbeltslebet skær med teknik til nedsat friktion. Det innovative skær er designet til at klippe hår dobbelt så hurtigt som almindelige hårklippere, med den ekstra tillid ved et robust stålgitter til ultimativ holdbarhed.

Du skal blot dreje zoomhjulet for at vælge og låse i den længde, du ønsker, med 23 længdeindstillinger fra 1 til 23 mm og præcist 1 mm mellem hver længde. Eller du kan bruge den uden kam til en tæt 0,5 mm trimning.

Brug hårklipperen med eller uden ledning for maksimal effekt og frihed, med 75 minutters brug uden ledning efter 8 timers opladning.

PHILIPS HÅRKLIPPER INKLUSIV...
549,95 kr. 299,95 kr.

Hårklipperen giver perfekt præcision og kontrol over hårklipningen. Den justerbare trimmerkam har 23 forskellige længdeindstillinger med 1 mm præcision mellem trinene, så du kan kan opnå præcis den længde og stil, du vil. Til denne model medfølger en næse- og ørehårs- samt øjenbrynstrimmer. De selvslibende skær i rustfrit stål skærer to gange hurtigere end Philips tidligere modeller, så du får en skarp og præcis klipning hver gang. 

75 minutters ledningsfri brug efter 8 timers opladning. Der medfølger en ekstra lille batteridrevet trimmer, som kan bruges til at trimme hårene i næsen, på ørene og ved øjenbrynene samt bakkenbarterne.

PHILIPS HÅRKLIPPER MED...
649,95 kr. 599,95 kr.

Hårklipperen er designet til at holde i lang tid. De selvslibende skær skal aldrig smøres, hvilket giver dig et præcist og perfekt resultat år efter år. Den justerbare trimmerkam har 23 forskellige længdeindstillinger med 1 mm præcision mellem trinene, så du kan kan opnå præcis den længde og stil, du vil. Denne hårtrimmer har 2 timer ledningsfri brug efter 1 times opladning. Du kan både bruge hårklipperen med og uden ledning. Den har turbofunktion til tykt hår, så det er nemmere at klippe. Trimmerhovedet kan tages af, og er derfor nemt at rengøre. De avancerede titaniumskær er hårdere end stål for maksimal holdbarhed.

Der medfølger en oplader og 2 hårtrimmerkamme i forskellige længder samt , en saks og kam til jusering.

PHILIPS HÅRTØRRER AC
599,95 kr. 349,95 kr.

Philips Professionel hårtørrer har en stærk vekselstrømsmotor, der kan nå op på en lufthastighed på 95 km/t og giver hurtigt professionelle resultater. Hårtørren er lavet i et let og ergonomisk design, der gør den nem at holde og håndtere.

Philips har indbygget en ion-funktion som sørger for glansfuldt og krusfrit hår. Det beskytter håret mod den høje varme, så du fortsat har et sundt hår.

Hårtørreren har kulde-funktion, så du kan give et koldt skud til håret og dermed sætte det på en professionel måde.


Der medfølger en diffuser samt et mundstykke til hårtørren.

Effekt 2000 watt.