WMF

WMF (Württembergische Metallwarenfabrik), grundlagt i 1853, har hovedkvarter i den sydtyske by Geislingen. WMF er en af Europas største producenter inden for bestik, kogegrej, vintilbehør og designprodukter, og har mange datterselskaber. WMFs produkter er kendetegnet ved topkvalitet og udpræget funktionsdygtighed.

WMF BESTIKSÆT 16 DELE...
699,95 kr. 299,95 kr.

WMF Philadelphia Bestiksæt er lavet i et flot design og produceret i rustfri stål, så det er ekstra modstandsdygtigt. Søger du et bestiksæt af høj kvalitet i eksklusiv udførelse? Så skal du vælge dette skønne bestiksæt fra WMF, der ligger perfekt i hånden og er nemt at vedligeholde. WMF er kendt for at lave bestik, der passer til enhver borddækning. Med dette sæt får du et flot design og noget som vil være funtionelt meget længe.

Da det er produceret i rustfri stål, og er blevet håndpoleret, samt tjekket for kvalitet er du sikker på at sættet lever op til sit ry. Det kan sagtens gå i opvaskemaskine.

Sættet består af 16 dele:

4 stk. Gafler
4 stk. Knive
4 stk. Skeer
4 stk. Teskeer

WMF EL-KEDEL 0,8 L STÅL
699,95 kr. 599,95 kr.

WMF Kitchenminis El-kedel 0,8 L er en i serien af en essentielle køkkenmaskiner, som er designet meget kompakt, så det passer ind i de små hjem. De er lavet i høj kvalitet og i et stilet, funktionelt design.

El--kedlen kan bruges som rejseelkedel da den er så lille, men den er også lavet til brug i hverdagen. De 0,8 liter gør, at der er plads til at koge til stort set ethvert dagligt behov. Den har tørkogningssikring, og udtageligt kalkfilter, så den er nem at vedligeholde.

Elegant 0,8 liters elkedel, perfekt til den lille husholdning.

Effekt 1800 watt.

WMF MINIHAKKER STÅL
349,95 kr. 249,95 kr.

WMF Minihakker i stål er en i serien af en essentielle køkkenmaskiner, som er designet meget kompakt, så det passer ind i de små hjem. De er lavet i høj kvalitet og i et stilet, funktionelt design.

Brug den til at lave hjemmelavet pesto, hakke løg, nødder og meget andet.

WMF MULTIBLENDER 900 W
849,95 kr. 749,95 kr.

WMF Kitchenminis multiblender 1,2 L er en i serien af en essentielle køkkenmaskiner, som er designet meget kompakt, så det passer ind i de små hjem. De er lavet i høj kvalitet og i et stilet, funktionelt design.

Smart praktisk blender med 2 hastighedsniveauer og pulsfunktion til nem blanding, blende, hakning, purering.

Inkl. 1,2 l blandekande, 2 to-go mix flasker, 1 lille blandeskål, udskiftelig 6-leder krydsblad og fladt blad.

Kraftig 900 watt ved op til 25.000 omdr./min.

WMF bruger en motor med støjreducerende effekt, så det ikke larmer så meget at tilberede din mad.

Effekt 900 watt.

WMF SMOOTHIE BLENDER TO-GO
549,95 kr. 349,95 kr.

WMF Smoothieblender i stål er en i serien af en essentielle køkkenmaskiner, som er designet meget kompakt, så det passer ind i de små hjem. De er lavet i høj kvalitet og i et stilet, funktionelt design.

Den har en beholder lavet i tritan, som er BPA fri. Denne beholder kan bruges til at transportere dine smoothies med på farten.

WMF STELIO EL-KEDEL 1,2LTR
549,95 kr. 349,95 kr.

WMF Stelio el-kedel er en kedel i første klasse. Med dets flotte ydre lavet i rustfrit børstet stål og selve mekanikken fremstillet til at koge vand hurtigt og effektivt. Det tidløse moderne rå design bringer det elegante look ind i køkkenet. Den ledningsløse kedel har 1,2 liters kapacitet, så den er kompakt, men stadig kan indeholde en god mængde vand til kogning. 

Kedlen er udstyret med en højpræstations varmer på 2400 watt, som tillader at du hurtigt og nemt varmer vandet op til kogepunktet. Der er også tænkt på sikkerheden da der er indbygget tørkogningssikring og overophedningssikring i kedlen.

WMF er et tysk kvalitetsmærke kendt for sit simple og tidløse design af en lang række husholdningsprodukter. Deres mærkevarer er pålidelighed, kvalitet og funktionelt design. I over 160 år har de lavet køkkenudstyr, og den dag i dag bruger de denne erfaring til at lave hverdagsprodukter med professionel funktionalitet.

Diameter 22,0 cm.
Højde 22,0 cm.

Effekt 2400 watt.
Volumen 1,2 liter.

WMF VAFFELJERN ENKELT
699,95 kr. 599,95 kr.

WMF vaffeljern i stål er en i serien af en essentielle køkkenmaskiner, som er designet meget kompakt, så det passer ind i de små hjem. De er lavet i høj kvalitet og i et stilet, funktionelt design.

Dette flotte design i rustfrit stål har et flot ydre og et funktionelt indre. Med temperaturindstilleren, kan du nemt justere varmen, så du får præcis de vafler du ønsker.

WMF ÆGGEKOGER TIL 2 ÆG
449,95 kr. 299,95 kr.

WMF Æggekoger til 2 æg er en i serien af en essentielle køkkenmaskiner, som er designet meget kompakt, så det passer ind i de små hjem. De er lavet i høj kvalitet og i et stilet, funktionelt design.

Pladsbesparende mini æggekoger til et eller to æg størrelse S til XL. Det gennemsigtige låg af høj kvalitet Tritan er fri for BPA, stabil og let at rengøre. Med det integrerede målebæger afmåles mængden af ​​vand svarende til æggets størrelse og den ønskede grad af hårdhed. Når æggene er klar til vil du høre et akustisk signal.