LYNGBY GLAS

Lyngby-Glas blev etableret i 1940, og var i mange år en af de mest toneangivende (og succesrige) glasfabrikker i Danmark, og de klassiske glas fra 1940'erne og 1950'erne er i høj kurs ved enhver antikvar med respekt for sig selv.  Brandet er nu blevet relanceret med en serie smukke glas, karafler og vaser, der fremstilles i transparent miljøkrystal - så glassene er krystalklare og har høj holdbarhed, men alligevel både er miljøvenlige og kan vaskes i opvaskemaskine. 

LYNGBY CHAMPAGNESKÅL 4-PAK
149,95 kr.

Lyngby Glas Juvel Champagneskål er fremstillet i EU kvalitet. Den høje stilk giver glasset et smukt og stilfuldt udtryk, der med sit tidløse design fremstår som et klassisk glas. Glasset kan bruges både som champagneglas, cocktail glas eller til desserter og forretter. Man kan med fordel peppe traditionelle retter op med dette glas for at overraske sine gæster.

Den passer ind i alle borddækninger og er nem at rengøre. Den kan også gå i opvaskemaskine på glasprogram eller maks 55ºC.

Der er 4 stk. i en pakke.

Volumen 34,0 cl.

 

LYNGBY COGNAC GLAS 4-PAK 67 CL
149,95 kr.

Lyngby Glas Cognacglas ligger godt i hånden. Nyd den skønne, gyldne drik i dette store, klassisk udformede cognacglas, der lader smag og duft udfolde sig optimalt, mens varmen fra din hånd tempererer glassets indhold.

Volumen 69,0 cl.

LYNGBY DRINKSGLAS 6-PAK...
399,95 kr. 299,95 kr.

Lyngby drinksglas er lavet i samme stil som de andre fra serien Melodia, med den flotte facetslebne klare stil. Whiskeyglasene er fremstillet af den bedste slags glas, og kan bruges til meget mere end bare drinks. Med disse glas, der kan tåle at blive brugt til noget, er det kun fantasien som sætter grænser. Brug den til de flotte sommershakes, desserter eller til at sætte dine breadsticks ind på bordet for at give din borddækning et ekstra pift. Der er ingen tvivl om at facetter er på mode, og det er der mange gode grunde til. En af grundende er den måde det klare krystalglas fanger lyset og kaster de flotteste skygger gør at hvadend der bliver serveret i dem ser meget mere appetitlige ud uden ekstra arbejde.

Volumen 36,0 cl.
Højde 15,0 cm.

LYNGBY GIN & TONIC GLAS 4-PAK
199,95 kr.

Lyngby Glas har lavet et drinksglas som er perfekt til Gin og Tonic samt mange andre lækre drinks. Glassets form fremhæver flotte farver og anretninger, hvilket gør, at glasset også med fordel kan bruges til andretninger af snacks og småretter som desserter og forretter. Hele verden oplever lige nu et sandt "gin-craze", hvor flere og flere interesserer sig for den trendy drik. For at fuldende oplevelsen kan din 'gin & tonic' fx drikkes af et pokalformet glas, som visuelt præsenterer cocktailen på bedste vis og giver desuden mulighed for at eksperimentere med de mange nye gin- og tonic-varianter på flotteste vis. Glasset er fremstillet i højeste kvalitet og kan derfor gå i opvaskemaskine på maks 55º C.

Volumen 65,0 cl..

Leveres med 4 stk. i en æske.

LYNGBY HVIDVINSGLAS 4-PAK...
399,95 kr. 199,95 kr.

Lyngby hvidvinsglas er lavet i samme stil som de andre fra serien Melodia, med den flotte facetslebne klare stil. Hvidvinsglassene er fremstillet af den bedste slags glas, og kan bruges til meget mere end bare vin. Med disse glas, der kan tåle at blive brugt til noget, er det kun fantasien som sætter grænser. Brug den til de flotte sommerdrinks, desserter eller til at sætte dine snacks ind på bordet for at give din borddækning et ekstra pift. Der er ingen tvivl om at facetter er på mode, og det er der mange gode grunde til. En af grundende er den måde det klare krystalglas fanger lyset og kaster de flotteste skygger gør at hvadend der bliver serveret i dem ser meget mere appetitlige ud uden ekstra arbejde.

Volumen 21,0 cl.
Højde 19,0 cm.

LYNGBY MARTINIGLAS 28 CL 4-PAK
199,95 kr. 149,95 kr.

Lyngby Glas Juvel Martini glas er perfekte til Martini samt mange andre lækre drinks. Glassets form fremhæver flotte farver og anretninger, hvilket gør, at glasset også med fordel kan bruges til andretninger af snacks og småretter som desserter og forretter. Hele verden oplever lige nu et sandt "drink-craze", hvor flere og flere interesserer sig for de trendy drinks. For at fuldende oplevelsen kan din martini drink, eller anden drink nemt præsenteres i dette krystalklare glas. Glasset er fremstillet i højeste kvalitet og kan derfor gå i opvaskemaskine på maks 55º C.

Volumen 28,0 cl..

Leveres med 4 stk. i en æske.

LYNGBY ROMGLAS 4-PAK
149,95 kr.

Den elegante form giver glasset et smukt og stilfuldt udtryk der med sit tidlæse design fremstår som et klassisk glas. Et rigtigt romglas skal være tulipanformet, det er netop tulipanformen som intensiverer og øger rommens duft og smag. En rom skal helst nydes ren ved stuetemperatur (18-20 grader).

Formen på glasset giver en øget overflade for rommen at udvikle sig på samt en smal åbning som holder på den aromatiske duft. Ud over det gør formen at glasset ligger yderst godt i hånden.

Volumen 29,0 cl.

6 stk. i en pakke.

LYNGBY RØDVIN 50 CL 4-PAK
149,95 kr.

Lyngby Glas Rødvinsglas har en god balance i hånden og giver en god fremhævning af rødvinens naturlige bouquet. I pakken er der 4 rødvinsglas på 50 cl. Den elegante stilk giver et meget stilfuldt glas, som med sit tidløse design fremstår som et klassisk glas, der passer ind i alle borddækninger. Nyd alle slags rødvine i glasset, og lad din vins duft og smag udfolde sig optimalt.

Lyngby glas er lavet i høj kvalitets meget klart glas som er mere robust end mange andre glas-typer.

Volumen 50,0 cl.

LYNGBY RØDVINSGLAS 4-PAK...
399,95 kr. 199,95 kr.

Lyngby rødvinsglas er lavet i samme stil som de andre fra serien Melodia, med den flotte facetslebne klare stil. rødvinsglasene er fremstillet af den bedste slags glas, og kan bruges til meget mere end bare vin. Med disse glas, der kan tåle at blive brugt til noget, er det kun fantasien som sætter grænser. Brug den til de flotte sommerdrinks, desserter eller til at sætte dine snacks ind på bordet for at give din borddækning et ekstra pift. Der er ingen tvivl om at facetter er på mode, og det er der mange gode grunde til. En af grundende er den måde det klare krystalglas fanger lyset og kaster de flotteste skygger gør at hvadend der bliver serveret i dem ser meget mere appetitlige ud uden ekstra arbejde.

Volumen 27,0 cl.
Højde 20,0 cm.

LYNGBY SHOTGLAS 5 CL 4-PAK...
199,95 kr. 149,95 kr.

Lyngby Shotglas er lavet i samme stil som de andre fra serien Melodia, med den flotte facetslebne klare stil. Shotglassene er fremstillet af den bedste slags glas, og kan bruges til meget mere end bare drinks. Med disse glas, der kan tåle at blive brugt til noget, er det kun fantasien som sætter grænser. Brug den til de flotte desserter eller til at sætte dine breadsticks eller pesto ind på bordet for at give din borddækning et ekstra pift. Der er ingen tvivl om at facetter er på mode, og det er der mange gode grunde til. En af grundende er den måde det klare krystalglas fanger lyset og kaster de flotteste skygger gør at hvad end der bliver serveret i dem ser meget mere appetitlige ud uden ekstra arbejde.

Volumen 5,0 cl.

LYNGBY SNAPSEGLAS 4-PAK...
299,95 kr. 199,95 kr.

Lyngby snapseglas er lavet i samme stil som de andre fra serien Melodia, med den flotte facetslebne klare stil. Snapseglassene er fremstillet af den bedste slags glas, og kan bruges til meget mere end bare snaps. Med disse glas, der kan tåle at blive brugt til noget, er det kun fantasien som sætter grænser. Brug den til de flotte desserter eller til at sætte dine snacks ind på bordet for at give din borddækning et ekstra pift. Der er ingen tvivl om at facetter er på mode, og det er der mange gode grunde til. En af grundende er den måde det klare krystalglas fanger lyset og kaster de flotteste skygger gør at hvad end der bliver serveret i dem ser meget mere appetitlige ud uden ekstra arbejde.

Volumen 5,0 cl.

LYNGBY VANDGLAS 6-PAK
129,95 kr. 99,95 kr.

Lyngby Juvel vandglas er designet i et ergonomisk funktionelt og tidløst design, som gør at de passer ind til enhver bordopdækning og passer godt sammen med de øvrige glas i serien samt andre serier.

De kan med fordel bruges til vandglas, men er også egnede til desserter eller anden anretning, og det er kun fantasien som sætter grænser.

Ved rengøring af glas anbefales det at vaske dem op i hånden, eller i opvaskemaskine på maks 50ºC.

Volumen 39,0 cl.

LYNGBY VINKARAFFEL 1,0...
399,95 kr. 299,95 kr.

Lyngby Melodia Vinkaraffel er en elegant og retro vinkaraffel som med sin facetslebne look giver et flot spil i vinen. Den sørger for at der sker en iltning i vinen medens undgår den at den tørrer ud for hurtigt, og man kan derfor nyde sine glas vin i ro og mag og i godt selskab. Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces, hvor den blyfri glasmasse bearbejdes, så den fremstår ekstraordinært klart og med meget høj holdbarhed. Det gør også Lyngby Glas velegnet til opvaskemaskine. 

 Højde 31,0 cm.

LYNGBY WHISKEYGLAS 6-PAK...
399,95 kr. 299,95 kr.

Lyngby whiskeyglas er lavet i samme stil som de andre fra serien Melodia, med den flotte facetslebne klare stil. Whiskeyglasene er fremstillet af den bedste slags glas, og kan bruges til meget mere end bare whiskey. Med disse glas, der kan tåle at blive brugt til noget, er det kun fantasien som sætter grænser. Brug den til de flotte sommerdrinks, desserter eller til at sætte dine snacks ind på bordet for at give din borddækning et ekstra pift. Der er ingen tvivl om at facetter er på mode, og det er der mange gode grunde til. En af grundende er den måde det klare krystalglas fanger lyset og kaster de flotteste skygger gør at hvadend der bliver serveret i dem ser meget mere appetitlige ud uden ekstra arbejde.

Volumen 31,0 cl.
Højde 9,3 cm.

LYNGBY WHISKYSÆT 5 DELE...
549,95 kr. 399,95 kr.

Lyngby Glas Whiskysæt indeholder 4 whiskyglas og 1 karaffel. Forkæl dine gæster med udsøgte drikkevarer i disse elegante krystalglas med smukke facetslibninger, der fremhæver drikkens farvenuancer. Server din bedste whisky, rom, cognac etc. i dette flotte glassæt med smukke facetslibninger, som er på mode med god grund. Måden de bryder lyset på får alt til at fremstå mere appetitligt. 

Alle lyngbys glas er lavet i krystalklart bly-fri glas. 

Glas: 31 cl. H: 9,3 cm.

Karaffel: 85 cl. H: 23 cm.

LYNGBY ØLGLAS 4 STK
149,95 kr. 99,95 kr.

Lyngby Glas Ølglas pakke har 4 forskellige ølglas til ægte ølentusiaster og deres favoritøl. En god øl fortjener at blive drukket af det rigtige glas, som fremhæver øllets farve, bevarer ølskummet og frem for alt bringer de unikke smagsnuancer frem. Ligesom vin, har øl forskellige måder at udvikle deres smag og duft på, hvilket kræver forskellige former i glas. 

Lyngby ølglas er fremstillet i høj kvalitet efter EU standarder. Det klare glas og deres former giver glassene et smukt og stilrent udtryk, der med sit tidløse design fremstår som et klassisk glas. Glasset er velegnet til især øl, men også til andre drinks og passer ind i alle borddækninger. Øl er blevet mere og mere populært at servere til maden, og dette glas får øllen til at udvikle sig på den rigtige måde samt giver elegance til den flotte gyldne drik.

Der er 4 stk. i en pakke.

LYNGBY ØLGLAS 4-PAK
149,95 kr.

Lyngby Juvel ølglas er fremstillet i høj kvalitet efter EU standarder. Den høje stilk giver glasset et smukt og stilrent udtryk, der med sit tidløse design fremstår som et klassisk glas. Glasset er velegnet til især øl, men også til andre drinks og passer ind i alle borddækninger. Øl er blevet mere og mere populært at servere til maden, og dette glas får øllen til at udvikle sig på den rigtige måde samt giver elegance til den flotte gyldne drik.

Volumen 49,0 cl.

Der er 4 stk. i en pakke.