Kategorier
EVA TRIO LEGIO NOVA ÆGGEBÆGER
149,95 kr.

Eva Trio Legio Nova er en anden fortolkning af det klassiske Eva Trio Legio stel, designet af Ole Palsby. Med sin rillede, delikate dekoration står Legio Nova smukt alene, men kan også med fordel matches med Legio stellets tidløse enkelthed. 

Det smukt formede og praktiske æggebæger fra Legio Nova er designet i ét, så der er plads til eksempelvis både salt, peber, æggeskaller og teske. Legio Nova har 10 års porcelænsgaranti og tåler både ovn, fryser, mikroovn og maskinopvask.

Længde 12,0 cm.

Bredde 10,0 cm.

Højde 3,5 cm.

GRAND CRU ÆGGEBÆGER 2 STK.
129,95 kr. 99,95 kr.

Æggebæger fra Grand Cru er lavet i solidt klart glas, med det ikoniske simple design med rillerne. Den har en form som komplimenterer ægget, og passer til til de fleste størrelser. Med dette æggebæger bliver serveringen af det blødkogte æg en sand kunst. Hele Grand Cru serien består af en komplet kollektion til dit hjem og dit middagsbord. Serien med dets simple design danner fokus om maden og fremhæver dets gode kvaliteter.

Kan gå i opvaskemaskinen på maks 55ºC.

HAMMERSHØI ÆGGEBÆGER 2-PAK...
199,95 kr.

Det lille hvide Hammershøi-æggebæger er en del af Kählers Hammershøi-serie, som er designet af Hans-Christian Bauer. Brug de søde æggebægere til at dække et stilfuldt morgenbord – eller brug dem som smukt saltkar på aftenbordet til hyggelige sammenkomster med venner og familie.

Alle produkter fra Kähler er håndlavede med fokus på det kunstneriske udtryk og en håndværksmæssig høj kvalitet. På baggrund af produkternes håndlavede natur er hvert enkelt produkt unikt, og der kan derfor forekomme små variationer i udtrykket.

Æggebægrene kan gå i opvaskemaskine ved maks. 60ºC, og kan ogås gå i mikroovn ved maks. 1000 watt. Dog anbefales det at undgå pludselige temperatur ændringer, da det kan få glasuren til at krakelere. 

Der er 2 æggebægre i denne pakke.

Bredde 5,0 cm.
Højde 4,5 cm.

LYNGBY RHOMBE ÆGGEBÆGER 2 STK
199,95 kr.

Lyngby Rhombe æggebægre er en del a serien Rhome fra Lyngby Porcelæn. Serien er lavet i en stil med rene klare linjer i helt hvidt porcelæn og rhombeformet mønstre. Det er en nyfortolkning af det velkendte mønster. Det fulde sortiment dækker over alt hvad du har brug for at kunne skabe elegante og moderne middagsborde, som vil komplimentere din mad og betage dine gæster. Rhombe-serien er neutral og stilren, og da rhomberne er lagt på lag for lag, har den en interressant tekstur.

2-pak.

LYNGBY ÆGGEBÆGER 2-PAK HVID
149,95 kr. 79,95 kr.

Lyngby æggebægre i klar hvid porcelæn er inspireret af den ikoniske og tidløse Lyngby vases form. Som en naturlig forlængelse af Lyngby vasens univers kan disse stager kombineres med andre originale Lyngby produkter og gøre selv en simpel borddækning noget helt særligt. 

Pift morgen- eller brunchbordet op med det elegante Lyngby æggebæger, som med sine fine riller ligeledes er et perfekt makkerpar til Lyngby strøsættet eller Lyngby kværnsættet. Æggebægeret er formet til at kunne holde på både større og mindre æg.

Diameter 5,0 cm.
Højde 4,8 cm.

ROSTI ÆGGEBÆGER FLAD HVID
19,95 kr.

Rosti æggebæger er lavet i et smart design, som sikre, at selv de blødeste æg, ikke vil løbe ud på bordet. Ud over det er det en flot måde at servere de lækre lune æg på og der er plads til æggeskallerne.

Æggebægret fra Rosti er lavet i melamin som man kender det fra de matchende Margretheskåle. Det er et stærkt og solidt materiale, som gør at produktet har meget lang levetid.