Varer fra PHILIPS HUE

Philips Hue er dit personlige trådløse belysningssystem, der gør det nemt at styre lyset og skabe den rigtige stemning i alle situationer. Pust nyt liv i dit intelligente hjem med det mest forbundne lys i  verden.

Det kombinerer fremragende og energieffektivt LED-lys med intuitiv teknologi. Sammen vil lyset, broen og den intelligente lysstyring for altid ændre den måde, du styrer og oplever lys på.

Hvis du har et startsæt, skal du skrue pærerne i dine eksisterende lamper og tænde på kontakterne på væggen. Andet Philips Hue-belysning, f.eks. Philips Hue Lightstrip Plus, skal bare sættes i et stik og tændes. Så enkelt er det.

Lad lyset forbedre dit hverdagsliv. Philips Hue kan vække dig, give dig ny energi og gøre det nemmere at læse, koncentrere sig og slappe af. Skab den rette stemning. Skab den rette atmosfære. Gør dine daglige rutiner til skønne stunder.

Philips Hue er et mærke produceret af det kendte elektronik firma Philips, som har haft success på mange områder og nu også inden for belysning.

Deres udvikling af det strømbesparende smarte LED lyssystem gavner dig som forbruger både økonomisk og på din livskvalitet. Philips LED pærer giver et sundere lys og mere frihed, som gavner dig i hverdagen.

Viser 1-23 af 23 element(er)

Fri fragt over 500 kr

Hvis du køber for mere end 500 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.