Kategorier
AIDA GROOVY BORDKNIV
19,95 kr. 10,00 kr.

Bordkniv i blank stål til hverdagsbrug og ved specielle lejligheder. Bestikserien har et stilrent elegant design med indgraverede striber langs med skaftet. Ud over det ligger de godt i hånden, da bredden på skaftet og tyngden skaber et godt ergonomisk design. Tåler maskine opvask.

Længde: 22,4 cm.

ANNA BORDKNIV STÅL
24,95 kr.

Anna bordkniv i blank stål til morgenmaden, middagen eller servering. Velegnet til anvendelse i hverdagen til enhver lejlighed. Bestikket fra Anna er lavet i et enkelt og klassisk design, og bestikket ligger godt i hånden. Det meget traditionelle look er tidløst og kan bruges til enhver lejlighed.

Tåler opvaskemaskine på lav varme.

ATELIER BORDKNIV BLANK STÅL
19,95 kr. 14,95 kr.

Bordkniv til middagen i blankt stål. Velegnet til anvendelse i hverdagen til enhver lejlighed. Serien Atelier er et enkelt og klassisk design, og bestikket ligger godt i hånden. Tåler opvaskemaskine på lav varme.

Længde: 21 cm

Højde: 0,3 cm 

FISKARS SMØREKNIV
69,95 kr. 49,95 kr.

Fiskars smørekniv er lavet med et bredt fleksibelt afrundet blad, som gør det meget nemmere at smøre smørbare produkter ud.  Bladet er lavet i rustfrit stål, og kan derfor tåle opvaskemaskine. Kniven vejer ikke meget, og håndtaget er lavet i Softgrip®, som gør at man har et perfekt greb og balance med kniven.

Længde 8,0 cm.

GASTROMAX OSTEKNIV
69,95 kr.

GastroMax ostekniv er lavet i et ergonomisk design, med et håndtag med non-slip belægning som gør den bedre at holde på. Bladet er lavet i top kvalitets rustfrit stål med nøje beregnede huller, som optimerer skæreeffekten uden, at osten hænger fast. Den er nem at rengøre, og det anbefales at den vaskes op i hånden.

Længde 24,0 cm.

GASTROMAX SMØREKNIV
39,95 kr.

GastroMax smørekniv er lavet i stærkt rustfrit stål med et robust ergonomisk håndtag i BPA-fri plast. Den holder sig skarp meget længe, og kan gå i opvaskemaskine.

Længde 22,0 cm.

GRAND CRU OSTEKNIV STÅL
169,95 kr. 99,95 kr.

Grand Cru Ostekniven har et riflet skær, der sammen med hullerne i bladet gør det nemt at skære oste. Der dannes ikke undertryk, der ellers smuldrer osten. Kniven har et godt greb og en god vægtfordeling. De rene linjer gør, at både ostekniv og resten af bestikket i serien tager sig smukt ud med alle typer stel. 

OXO SMØREKNIV
79,95 kr.

Oxo smørekniv er den perfekte partner til dine yndlings toppings alt fra smør, flødeost til de mere søde af slagsen. Smørekniven har en stor overflade, som sørger for at fordele smøreosten og alt det andet meger mere jævnt og nemt. Bladet er lavet i rustfrit stål og er ekstra robust. Det bløde skaft er lavet i et non-slip materiale som absormere stød, og giver et godt ergonomisk greb. 

Smørekniven er nem at rengøre og må gerne komme i opvaskemaskinen.

WESTMARK ØSTERSÅBNER
79,95 kr.

Westmark Østersåbner er et godt værktøj til at åbne de seje østers. Håndtaget er lavet i ergonomisk kunststof og har en fungerbeskyttelse, så man ikke kommer til skade hvis fingrene smutter. 

Bladet er lavet i rustfrit stærkt stål og tåler derfor opvaskemaskine.