Kategorier
ANNA BORDKNIV STÅL
24,95 kr.

Anna bordkniv i blank stål til morgenmaden, middagen eller servering. Velegnet til anvendelse i hverdagen til enhver lejlighed. Bestikket fra Anna er lavet i et enkelt og klassisk design, og bestikket ligger godt i hånden. Det meget traditionelle look er tidløst og kan bruges til enhver lejlighed.

Tåler opvaskemaskine på lav varme.

ATELIER BORDKNIV BLANK STÅL
19,95 kr. 14,95 kr.

Bordkniv til middagen i blankt stål. Velegnet til anvendelse i hverdagen til enhver lejlighed. Serien Atelier er et enkelt og klassisk design, og bestikket ligger godt i hånden. Tåler opvaskemaskine på lav varme.

Længde: 21 cm

Højde: 0,3 cm 

FISKARS SMØREKNIV
69,95 kr. 49,95 kr.

Fiskars smørekniv er lavet med et bredt fleksibelt afrundet blad, som gør det meget nemmere at smøre smørbare produkter ud.  Bladet er lavet i rustfrit stål, og kan derfor tåle opvaskemaskine. Kniven vejer ikke meget, og håndtaget er lavet i Softgrip®, som gør at man har et perfekt greb og balance med kniven.

Længde 8,0 cm.

GASTROMAX OSTEKNIV
69,95 kr.

GastroMax ostekniv er lavet i et ergonomisk design, med et håndtag med non-slip belægning som gør den bedre at holde på. Bladet er lavet i top kvalitets rustfrit stål med nøje beregnede huller, som optimerer skæreeffekten uden, at osten hænger fast. Den er nem at rengøre, og det anbefales at den vaskes op i hånden.

Længde 24,0 cm.

GASTROMAX SMØREKNIV
39,95 kr.

GastroMax smørekniv er lavet i stærkt rustfrit stål med et robust ergonomisk håndtag i BPA-fri plast. Den holder sig skarp meget længe, og kan gå i opvaskemaskine.

Længde 22,0 cm.

GROOVY BORDKNIV
19,95 kr. 10,00 kr.

Bordkniv i blank stål til hverdagsbrug og ved specielle lejligheder. Bestikserien har et stilrent elegant design med indgraverede striber langs med skaftet. Ud over det ligger de godt i hånden, da bredden på skaftet og tyngden skaber et godt ergonomisk design. Tåler maskine opvask.

Længde: 22,4 cm.

WESTMARK ØSTERSÅBNER
79,95 kr.

Westmark Østersåbner er et godt værktøj til at åbne de seje østers. Håndtaget er lavet i ergonomisk kunststof og har en fungerbeskyttelse, så man ikke kommer til skade hvis fingrene smutter. 

Bladet er lavet i rustfrit stærkt stål og tåler derfor opvaskemaskine.