SODASTREAM

Sodastream er det ledende mærke inden for sund, nem og miljørigtig sodavand. Tænk over det. Genkald alle de gange du har været i supermarkedet for at købe danskvand. Slæbt tunge poser ind i dit køkken for siden at transportere de tomme flasker tilbage til den butik, hvor du købte dem. Det er slut nu. Med en SodaStream kommer dit ”danskvand” ud af hanen. Du skal blot tilsætte bobler – og smag, hvis du ønsker det. Med en SodaStream kan du lave din egen danskvand for blot 1,70 krone per liter. Til sammenligning kan du finde danskvand i supermarkederne for op til 20 kroner flasken. SodaStream er dermed ikke kun en gevinst for din sundhed og miljøet, men også for din pengepung.Du ved, at vand er godt for dig. Men ved du også, at folk med en SodaStream drikker dobbelt så meget af det? For SodaStream er sundhed mange ting.Vi tror først og fremmest på, at sundhed skal være sjovt og naturligt. Ligesom vand. Vil du være lidt sundere i morgen, end du var i går, så kan SodaStream hjælpe dig til at nå dine mål…

SODASTREAM FLASKE 0,5 LITER...
99,95 kr.

SodaStream små flasker til sodavand gør det nemt at have læskedrik i passende mængder på bordet eller med sig på farten. De passer til alle SodaStream maskiner på nær Penguin. Alle SodaStreams flasker er BPA-fri og kan genanvendes.

Disse små flasker er særdeles praktiske, hvis man er flere der vil have lidt, men man har hver sin yndlingsmix. På den måde kan man nemt få det som man vil have det. 

SODASTREAM FLASKE 1 LITER...
199,95 kr.

Sodastream sodavandsflasker passer tin alle SodaStream maskiner på nær penguin. Disse plastflasker er lavet i sund BPA fri plastik og passer i de fleste køleskabslåger. I denne pakke får du 3 nye flasker i hver deres nuance, så du kan kende forskel på dem.

Volumen 3 stk. á 1 liter.

SODASTREAM FLASKE 1 LITER...
199,95 kr.

Sodastream sodavandsflasker er lavet i BPA fri plast og passer til de fleste køkkenlåger. I pakken får du 3 innovative flasker som er specielt designet til Play og Source maskinerne. De let afrundede flasker er flotte og kan med fordel bruges til at servere sodavand inde på middagsbordet. 

Volumen 3 stk. á 1 liter.