MOCCAMASTER

Moccamaster står for kvalitet både med henblik på maskinen og dens holdbarhed samt kvaliteten af den kaffe, der bliver lavet. I mere end 40 år har Gerard C. Smit og hans over 100 ansatte i Technivorm i Holland kun produceret kaffemaskiner. Gerard startede selskabet hjemme i garagen med en klar vision om at skabe en kaffemaskine, der brygger verdens afgjort bedste kaffe. Gerard opnåede sit mål og gik bevidst videre. En Moccamaster er for eksempel ekstra brandsikker da bryggeelement og varmeplade er fremstillet i to forskellige dele. Alle kaffemaskiner er også håndlavede på ét sted. De monteres og samles i hånden. Endelig kontrolleres de manuelt inden de håndpakkes.

Gerard C. Smit og hans medarbejdere hos Technivorm arbejder efter filosofien: ”Vi ønsker at producere en sikker kaffemaskine, som forbrugeren kan stole 100% på til hver en tid. Vi arbejder for et bedre miljø, ved at anvende produkter som er energieffektive og som har en usædvanlig lang levetid. Vi bruger altid kun genanvendelige og nedbrydelige materialer.

MOCCAMASTER HB951AO MAT SILVER
1.999,00 kr. 1.299,00 kr.

Denne Moccamaster er som alle andre moccamaster designet stilfuldt og med henblik på den bedste kvalitet kaffe du kan ønske dig. Denne model kombinerer brugervenlighed, tidløst design og holdbarhed.

Moccamaster ved, at det er vigtigt for dig, at du kan få din kaffe hurtigt, så det er også vigtigt for dem, at du får en god kaffe så hurtigt som muligt. På kun 6 minutter har du din kaffe klar. Er den gjort klar på forhånd er din kaffe kun 1 klik og 6 minutter væk.

I denne model får du manuel drypstop funktion som sikre, at der ikke drypper kaffe ned på varmepladen, samt du kan justere drypmængden afhængigt af antal kopper du tilbereder. Du får også en auto-off funktion som slukker maskinen efter 40 minutter, hvilket øger sikkerheden.

Blanderøret i kaffen sikrer, at du får en god smagsoplevelse, og kaffens styrke er jævn hele kanden igennem.

En vigtig del af designet er, at der er to seperate varmelegemer. Det ene er til at brygge kaffen ved de optimale 92-96ºC, og det andet holder din kaffe varm ved 80-85ºC.

Alle Moccamasters kaffemaskiner er godkendte af European Coffee Brewing Centre. Det sikrer at du får en kvalitetskaffemaskine at brygge kaffe på i mange år.

Det anbefales at kaffemaskiner afkalkes før eller når den røde advarselslampe lyser for at forlænge maskinens levetid.

Bredde 32,5 cm.
Dybde 17,0 cm.
Højde 35,5 cm.

Effekt 1520 watt.

5 års garanti. Registrere man sin maskine hos moccamaster får man 10 års garanti i alt.