Kategorier
BITZ BESTIK 16 DELE SATIN STÅL
499,95 kr. 299,95 kr.

Bitz bestikssæt i satin finished rustfrit stål står ud som et flot og imponerende design, men er stadig så enkelt og tidløst, at den kan bruges til enhver lejlighed. Der er 16 dele bestiksættet.  Sættet består af:  4 x knive  4 x gafler  4 x skeer  4 x teskeer med indgraveret Bitz logo på bagsiden.  Bestikket er velegenet til opvaskemaskine.

BITZ BESTIK STÅL SORT SATIN...
749,95 kr. 699,95 kr.

Bitz bestikssæt i sort mat rustfrit stål står ud som et flot og enkelt design, men er stadig så enkelt og tidløst, at den kan bruges til enhver lejlighed. Der er 16 dele bestiksættet.  Sættet består af:  4 x knive  4 x gafler  4 x skeer  4 x teskeer med indgraveret Bitz logo på bagsiden.  Bestikket er ikke velegenet til opvaskemaskine. 

BITZ BESTIKSÆT 16 DELE MESSING
749,95 kr. 699,95 kr.

Bitz 16 dele bestiksæt i messing mat finished stål er lavet i et traditionelt design, men i et unikt og moderne look, som bringer de varme farver frem. Det gyldne bestik får enhver middag til at se overdådig ud.

Sættet består af:  4 x knive  4 x gafler  4 x skeer  4 x teskeer  Med indgraveret Bitz logo på bagsiden.  Tåler ikke maskinopvask.

RAW BESTIKSÆT 16 DELE GULD...
499,95 kr. 399,95 kr.

Det stilrene bestik fra Raw er fremstillet i rustfrit stål med en belægning der giver den den gyldne farve. Dette meget moderne bestik passer godt ind i det nordisk inspireret hjem. Den meget prangende guld farve giver et råt og enkelt udtryk, der er som skabt til den stilbevidstes borddækning.

Tåler opvaskemaskine.

RAW BESTIKSÆT 16 DELE SORT...
499,95 kr. 399,95 kr.

Det stilrene bestik fra Raw er fremstillet i rustfrit stål med en belægning der giver dem den sorte farve. Dette meget moderne bestik passer godt ind i det nordisk inspireret hjem. Den meget prangende sorte farve giver et råt og enkelt udtryk, der er som skabt til den stilbevidstes borddækning.

Tåler opvaskemaskine.

RAW BESTIKSÆT 16 DELE STÅL...
399,95 kr. 299,95 kr.

Det stilrene bestik fra Raw er fremstillet i rustfrit stål. Dette meget moderne bestik passer godt ind i det alle hjem. Bestikket giver et råt og enkelt udtryk, der er som skabt til den stilbevidstes borddækning. Det tidløse design gør, at man kommer til at blive glad for bestikket i mange mange år.

Tåler opvaskemaskine.

ROYAL GRILLBESTIK 4 DELE
249,95 kr. 99,95 kr.

Raadvad royal steak sæt er udført i et elegant design, som kan holde i lang tid. Gaflen har tre spiste tænder som gør at man nemt kan få et godt greb og kniven har to forskellige slibninger, så den glider perfekt gennem kødet og grøntsagerne. Håndtaget er lavet af stærkt varmebestandigt bakelit håndtag, søm gør, at det kan holde til høje temperaturer og det sikrer en perfekt balance i hånden. Selve bestikket er fremstillet i rustfrit stål, så det tåler opvask.

Der er 4 dele i sættet.

WMF BESTIKSÆT 16 DELE...
699,95 kr. 299,95 kr.

WMF Philadelphia Bestiksæt er lavet i et flot design og produceret i rustfri stål, så det er ekstra modstandsdygtigt. Søger du et bestiksæt af høj kvalitet i eksklusiv udførelse? Så skal du vælge dette skønne bestiksæt fra WMF, der ligger perfekt i hånden og er nemt at vedligeholde. WMF er kendt for at lave bestik, der passer til enhver borddækning. Med dette sæt får du et flot design og noget som vil være funtionelt meget længe.

Da det er produceret i rustfri stål, og er blevet håndpoleret, samt tjekket for kvalitet er du sikker på at sættet lever op til sit ry. Det kan sagtens gå i opvaskemaskine.

Sættet består af 16 dele:

4 stk. Gafler
4 stk. Knive
4 stk. Skeer
4 stk. Teskeer