ROSENBORG

INDE TERMOMETER BØG TRÆ
49,95 kr.

Rosenborg stuetermometer kan måle fra -40ºC til +50ºC. Den er lavet i solidt træ, så det holder godt. Dette flotte design gør, at den falder nemt i et med omgivelserne og tillader nem aflæsning. Termometret kan nemt monteres på en væg eller stå op ad noget. Placer termometret et sted hvor det er i skygge for at få den mest præcise måling. 

Længde 18,0 cm.
Bredde 3,0 cm.

INDE TERMOMETER HVID TRÆ
49,95 kr.

Rosenborg stuetermometer kan måle fra -40ºC til +50ºC. Den er lavet i solidt træ, så det holder godt. Dette flotte design gør, at den falder nemt i et med omgivelserne og tillader nem aflæsning. Termometret kan nemt monteres på en væg eller stå op ad noget. Placer termometret et sted hvor det er i skygge for at få den mest præcise måling. 

Længde 18,0 cm.
Bredde 3,0 cm.

KØL/FRYS TERMOMETER RUND
39,95 kr.

Termometer til køleskab eller fryser, har en krog så den hænger og nemmere kan måle luft-temperaturen i køleskabet. Termometret kan måle fra -40ºC til +30ºC hvis behovet er til dette. Der er afmærkninger på termometret, så man kan se de anbefalede temperaturintervaller for køleskab og fryser, som henholdsvis er ca. 5ºC og -18ºC. 

Termometret er lavet i gennemsigtig plastik, så du nemt kan aflæse temperaturen.

Diameter 5,0 cm.

ROSENBORG DIGITAL...
149,95 kr.

DIGITAL TERMOMETER/HYGROMETER. INCL. 1 STK 2032 BATTERI

ROSENBORG REGNMÅLER...
199,95 kr.

Rosenborg trådløs regnmåler med både indendørs og udendørs termometer giver dig en god oversigt over vejrforholdene.

Det er med denne muligt at se nedbør over den sidste time, de sidste 24 timer, den sidste uge samt den sidste måned.

Det er også muligt at se den totale mængde regn siden nulstilling af måleren.
Selve displayet har indbygget termometer og vil vise hvad temperaturen er i det rum den står i. Det trådløse termometer kan sættes udenfor eller i et andet rum op til 50 meter væk.

Se temperatursvingningerne begge steder ved brug af max/min funktionen.

Uret er radiostyret og har også en kalender som viser dato. Dette betyder at du slipper for at indstille uret, også ved sommer- vintertid.

Uret har også en alarm så man kan bruge den som vækkeur.

ROSENBORG VEJRSTATION
799,95 kr. 599,95 kr.

Rosenborg vejrstation, er en ægte vejrstation af bedste kaliber. Med denne kan du følge med digitalt inde fra dit hjem og se, hvordan vejrforholdet ude foran din hoveddør er. Den måle vindhastighed og retning, temperatur og luftfugtighed. Den har også indbygget indendørs termometer og hygrometer, så du også kan holde øje med hvordan den indre atmosfære forholder sig. Displayet er baggrundsbelyst, når man har tilsluttet apparatet med den medfølgende adapter. 

Det er muligt at se tilbage hen over en måneds indsamlet data omkring alle vind og vejrforhold.

Denne vejrstation indeholder: Udetermometer, indetermometer, hygrometer, barometer, regnmåler, og vindmåler, kalender, ur og alarmfunktion. Rækkevidden til medfølgende sensorer er ca. 20-40 meter. Dette bliver påvirket af antal vægge samt materiale signalet skal igennem.

Trådløs vejrstation er alt i alt noget for dig, der virkelig vil sætte dig ind i vejret. Vejrstationen viser blandt andet: vindhastighed, middelvind, vindstød og vindretning. Der er regnmåler hvor du kan se hvor meget regn der er faldet på 1 time, 24 timer, 1 uge og 1 måned. Ude/inde termometer og hygrometer. Der er max/min hukommelse på alle målinger. Radiostyret ur med alarm. Der er baggrundslys som kan gøres konstant ved at sætte den i kontakten. 

Vejrstationen bruger i alt 5 stk. AA batterir (medfølger ikke).

Bredde 14,5 cm.
Højde 9,0 cm.

TERMOMETER TIL KØLESKAB OG...
39,95 kr.

Termometer til køleskab eller fryser, har en krog så den hænger og nemmere kan måle luft-temperaturen i køleskabet. Termometret kan måle fra -40ºC til +40ºC hvis behovet er til dette. Der er afmærkninger på termometret, så man kan se de anbefalede temperaturintervaller for køleskab og fryser, som henholdsvis er ca. 5ºC og -18ºC. 

Termometret er lavet i plastik, så du nemt kan aflæse temperaturen.

Længde 14,0 cm.
Diameter 2,0 cm.