BRIX

BRIX CAPKEY SKRUELÅGSÅBNER
49,95 kr.

Brix CapKey skruelågåbner hjælper med at åbne stort set alle slags skruelåg, om det er på mælken, juicen eller bøtten med piller. Den er også ideel til at åbne sodavandsflasker med mere. Designet gør, at den er nem at holde om, og den er super nem at anvende. Den har et 

Kan gå i opvaskemaskine. Designet i Danmark.

Længde 15,5 cm.

Bredde 5,0 cm.

Tykkelse 1,0 cm.

BRIX JARKEY LÅGÅBNER METAL
59,95 kr.

Brix JarKey lågnåbner er en af verdens nemmeste åbnere til konservesglas med mere. Den passer til alle traditionelle opbevaringsglas. JarKey placeres mod lågets kant og med et lille løft bliver vacuum i glasset sluppet ud og nu kan låget nemt skrues af. Den kan nemt bruges af alle, og har ingen skarpe kanter. 

Længde 12,7 cm.

Bredde 5,0 cm.

Højde 2,1 cm.

BRIX MORTER LILLE
199,95 kr.

Brix design morter er lavet i et ergonomisk design, som gør det nemmere og sjovere for dig at male krydderier og urter. Den kan også bruges til at male sukker og vitaminpiller. Det smarte ved denne morter er, at du ikke skal bruge  særlig mange kræfter på den, på grund af dens unikke og funktionelle design. Takket være det unikke design på morteren vil krydderierne blive mast og malet meget hurtigere i stedet for at blive skubbet rundt. Det er med fordel, at man kan have denne i hjemmet til både dem som bruger morteren få gange, eller mange gange da den er slidstærk, har et tidløst og kompakt design og er så nem at bruge, at man faktisk får lyst til at bruge den.

Den er lavet af porcelæn med et blødt greb af Santopren, som gør det nemt og rart at bruge den. Den kan derfor med fordel gå i opvaskemaskinen.

Diameter 10,0 cm.

Højde 12,0 cm.

Vægt (netto): 0,7 kg.

BRIX MULTI-GRIP SKRUELÅGÅBNER
49,95 kr.

Brix skruelågåbner hjælper med at åbne stort set alle slags skruelåg, om det er på mælken, juicen eller bøtten med piller. Den er også ideel til at åbne sodavandsflasker med mere. Designet gør, at den er nem at holde om, og den er super nem at anvende.

Kan gå i opvaskemaskine.

Højde 3,0 cm.

Længde 8,0 cm.

Bredde 7,0 cm.