Kategorier
GRAND CRU ØLGLAS 50 CL. 2-PAK
169,95 kr. 99,95 kr.

Disse glas fra Rosendahl Grand Cru er lavet til øl af alle slags. Formen giver mulighed for at din øl kan udvikle sig samt samtidig koncentrere duftende, for det bedste sanseindtryk. De har en god tyngde, og ligger rigtig godt i hånden.

Grand Cru glas er lavet i solidt klart glas, med det ikoniske simple design. Brug dem til alle slags øl eller softdrinks. Hele Grand Cru serien består af en komplet kollektion til dit hjem og dit middagsbord. Serien med dets simple design danner fokus om maden og fremhæver dets gode kvaliteter.

Kan gå i opvaskemaskinen på maks 55ºC.

Volumen 50,0 cl.

Højde 18,0 cm.

Diameter 8,0 cm.

HARVEY ØLKRUS 0,5 L. 2-PAK
99,95 kr. 59,95 kr.

Ølkrus i serien Harvey fra Aida tilbyder moderne glas i et facetsleben design. Lysspillet i glasset fremhæver den gyldne farve i din øl. Den populære retro stil er kommet tilbage i god kvalitet til en fornuftig pris. Serien tilbyder mange forskellige former og størrelser af glas, som passer godt sammen, og har mange anvendelsesmuligheder - det er kun fantasien, der sætter grænser. Tåler maskine opvask.

Pakke med 2 glas.

Volumen 50,0 cl.

Højde 19,5 cm.

Diameter 14,0 cm.

HOLMEGAARD PERFECTION...
719,70 kr. 499,95 kr.

Ølglasset fra Tom Nybroes Perfectionserie er et godt all-round ølglas. Seriens skænkelinje går igen i alle glas også her i ølglasset, hvor en flaske øl på 44 cl rammer præcis på glassets bredeste punkt. Overfladen mindskes i takt med, at du nyder øllen. På den måde får du størst fornøjelse af den, fordi den ikke kommer til at virke flad og doven. Glassene kommer i en pakke med 6 stk. En god gaveide – ikke mindst til dig selv. 

LYNGBY ØLGLAS 4 STK
149,95 kr. 99,95 kr.

Lyngby Glas Ølglas pakke har 4 forskellige ølglas til ægte ølentusiaster og deres favoritøl. En god øl fortjener at blive drukket af det rigtige glas, som fremhæver øllets farve, bevarer ølskummet og frem for alt bringer de unikke smagsnuancer frem. Ligesom vin, har øl forskellige måder at udvikle deres smag og duft på, hvilket kræver forskellige former i glas. 

Lyngby ølglas er fremstillet i høj kvalitet efter EU standarder. Det klare glas og deres former giver glassene et smukt og stilrent udtryk, der med sit tidløse design fremstår som et klassisk glas. Glasset er velegnet til især øl, men også til andre drinks og passer ind i alle borddækninger. Øl er blevet mere og mere populært at servere til maden, og dette glas får øllen til at udvikle sig på den rigtige måde samt giver elegance til den flotte gyldne drik.

Der er 4 stk. i en pakke.

LYNGBY ØLGLAS 4-PAK
149,95 kr.

Lyngby Juvel ølglas er fremstillet i høj kvalitet efter EU standarder. Den høje stilk giver glasset et smukt og stilrent udtryk, der med sit tidløse design fremstår som et klassisk glas. Glasset er velegnet til især øl, men også til andre drinks og passer ind i alle borddækninger. Øl er blevet mere og mere populært at servere til maden, og dette glas får øllen til at udvikle sig på den rigtige måde samt giver elegance til den flotte gyldne drik.

Volumen 49,0 cl.

Der er 4 stk. i en pakke.

LYNGBY ØLGLAS 4-PAK 40 CL...
399,95 kr. 199,95 kr.

Lyngby Melodia ølglas er lavet i samme stil som de andre fra serien Melodia, med den flotte facetslebne klare stil. De bliver fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces, hvor den blyfri glasmasse bearbejdes, så den fremstår ekstraordinært klart og med meget høj holdbarhed. Ølglassene er fremstillet af den bedste type glas, og kan bruges til meget mere end bare øl. Med disse glas, der kan tåle at blive brugt til noget, er det kun fantasien som sætter grænser. Brug den til de flotte sommerdrinks, desserter eller til at sætte dine snacks ind på bordet for at give din borddækning et ekstra pift. Der er ingen tvivl om at facetter er på mode, og det er der mange gode grunde til. En af grundende er den måde det klare krystalglas fanger lyset og kaster de flotteste skygger gør at hvadend der bliver serveret i dem ser meget mere appetitlige ud uden ekstra arbejde.

Volumen 40,0 cl.

PREMIUM ØLGLAS 60 CL. 2 STK.
199,95 kr. 79,95 kr.

Rosendahl Premium er en serie af højkvalitets glas, som vil pryde ethvert selskab. Formen på glasset optimerer øllens udvikling, så du får den fulde smagsoplevelse af øllen. Glasset har en god vægtbalance og form som derfor gør, at det er nemt og rart at have i hånden. Den får den gyldne farve til at træde i karakter.

Volumen 60,0 cl.

Højde 18,0 cm.

Diameter 9,5 cm.