BRABANTIA PROPTRÆKKER SORT
99,95 kr.

Brabantia Optrækker passer til alle standard vinflasker. Takket være det gode ergonomiske design, har man et godt greb om oplukkeren, og gør det så let som en leg at åbne vin.

I optrækkeren er der en indbygget folieskærer så man ikke skal tå og kæmpe med at få folien af først.

Højde 17,5 cm.

Bredde 7,5 cm.

Tykkelse 4,7 cm.

BRABANTIA PROPTRÆKKER STÅL
129,95 kr.

Brabantia Optrækker i stål passer til alle standard vinflasker. Takket være det gode ergonomiske design har man et godt greb om oplukkeren, og gør det så let som en leg at åbne vin.

I optrækkeren er der en indbygget folieskærer så man ikke skal tå og kæmpe med at få folien af først.

Højde 17,5 cm.

Bredde 7,6 cm.

Tykkelse 4,5 cm.

COCKTAILSHAKER 500 ML.STÅL
99,95 kr.

Funktion cocktailshaker med si er lavet i rustfrit stål. Det er en robust og funktionel tre-delt cocktailshaker med si. Shakerens matte overflade er smart, da den minimerer synligheden af brugsmærker og har et flot design samt lægger godt i hånden. Det er et vigtigt redskab til at mikse lækre cocktails og drinks. Overrask nemt dine gæster, med denne da dine serveringer kommer til at fremstå professionelle. 

Volumen 500 ml.

DRINKSMÅL 2 CL RUSTFRIT STÅL
69,95 kr.

Funktion drinksmål 2,0 cl er lavet i et elegant design. Drinksmåleren er lavet i blankt rustfrit stål med praktisk vippe-funktion. Et godt værktøj til drinks og cocktails. Rengøring med blød børste og varmt sæbevand anbefales, også inden brug første gang. 

Længde 13,0 cm.

Diameter 3,5 cm.

FUNKTION CHAMPAGNEKØLER STÅL
249,95 kr. 199,95 kr.

Funktion champagnekøler er lavet i rustfrit stål. Den har håndtag i begge sider så den er nem at håndtere. Det blanke stål giver den et flot og elegant udseende.

Diameter 18,6 cm.

Højde 20,0 cm.

FUNKTION ISSPAND 1,4 L I...
249,95 kr.

Funktion Isspand i blankpoleret rustfrit stål, med hank og integreret tang er et must have til festen eller til den varme sommer. Isspandens dobbeltvæg holder isterninger kolde, mens den aftagelige rist adskiller isterningerne fra det smeltede vand. Isspanden er velegnet til enhver anledning og pynter, når den står fremme, med sit elegante design. Køleren kan indeholde 1,4 liter og sørger for at dine isterninger forbliver isterninger længere. Dia 14 cm. H: 20,5 cm. Rengøring med blød børste, varmt vand og sæbe anbefales, også inden brug første gang.

Volumen 1,4 liter.
Diameter 

FUNKTION SUGERØR I STÅL 4...
69,95 kr. 49,95 kr.

Funktion Sugerør 21 cm er perfekte til såvel kolde som varme drikkevarer. De er stærke, knækker ikke og er lavet af rustfrit højkvalitetsstål. Med den medfølgende børste kan sugerørene let gøres rene efter brug. 21 cm, dia. 6 mm.

4 stk i en pakke samt en medfølgende rensebørste.

GASTROMAX TJENERVÆRKTØJ
39,95 kr.

GastroMax tjenerværktøj er øl oplukker og vinoptrækker i en lille kompakt udfoldelig enhed som passer perfekt i bestikskuffen uden at tage plads. Den kan gå i opvaskemaskine og er lavet i solidt metal.

Længde 12,0 cm.

Bredde 1,5 cm.

GASTROMAX VINGE PROPTRÆKKER
59,95 kr.

GastroMax vinoptrækker med vinger er lavet i solidt stål, og kan også bruges som øl-oplukker. Den er nem at anvende og kan gå i opvaskemaskinen.

Højde 16,5 cm.

Bredde 5,0 cm.

GRAND CRU ISSPAND MED TANG...
399,95 kr.

Smukt udformet Grand Cru-isspand fra Rosendahl i højglans stål og ABS. Isspanden måler 15 cm i højden og har en diameter på 11,5 cm. Det skarpskårede klassiske Grand Cru-design gør den cool og elegant. Isspanden kommer med dertilhørende låg med tre rum, hvor du kan opbevare tilbehør til dine drinks som citron og mynte. Derudover er der lavet særligt plads til is-tangen, så den altid ligger let tilgængelig i låget. Den skønne isspand er velegnet til hverdag såvel som fest.

Det rustfri stål giver et simpelt og lækkert look til dit hjem, om det er på bordet når den er i brug, eller mens den ikke bruges til andet end at pynte. Du kan med fordel lade den stå fremme.

Vær opmærksom på, at isspanden ikke tåler pudsemiddel eller at komme i opvaskemaskinen.

Diameter 16,0 cm.
Højde 11,0 cm.
Volumen 0,9 liter.

GRAND CRU SKÆNKE, ILTE OG...
199,95 kr.

Grand Cru skænkeprop med dekantering er lavet til at passe standard vinflasker. Den er lavet i rustfrit stål med et blødt materiale omkring som slutter til mundingen på en vinflaske. Den kan bruges sammen med Grand Cru vinkarafel, til når man skal servere vinen uden det drypper, men man kan med fordel også bruge den i normale vinflasker, da den også fungerer som en dekanter og ilter vinen ved brug.

GRAND CRU SKÆNKEPROP
169,95 kr. 99,95 kr.

Grand Cru skænkeprop er lavet til at passe standard vinflasker. Den er lavet i rustfrit stål med et blødt materiale omkring som slutter til mundingen på en vinflaske. Den kan bruges sammen med Grand Cru vinkarafel, til når man skal servere vinen uden det drypper.

GRAND CRU VINKØLER STÅL 22 CM
399,95 kr.

Den klassiske og elegante vinkøler fra Rosendahls Grand Cru-serie er lavet i højglans rustfrit-stål, der giver et skarpt og cool udtryk. Vinkøleren måler 22 cm i højden og 12 cm i diameter og er perfekt til at holde vinen kold under middagen – uanset om det er på terrassen eller ved middagsbordet. Den passer desuden rigtig godt sammen med isspanden og de mange andre skønne produkter fra Grand Cru-serien.

Det rustfri stål giver et simpelt og lækkert look til dit hjem, om det er på bordet når den er i brug, eller mens den ikke bruges til andet end at pynte. Du kan med fordel lade den stå fremme.

Vær opmærksom på, at vinkøleren ikke tåler pudsemiddel eller at komme i opvaskemaskinen.

Højde 22,0 cm.
Diameter 12,0 cm.

GRAND CRU VINPROP
169,95 kr. 99,95 kr.

Grand Cru vinprop er lavet til at passe standard vinflasker. Den er lavet i rustfrit stål med et blødt materiale omkring som slutter til mundingen på en vinflaske. Den kan bruges sammen med Grand Cru vinkarafel, til når man opbevarer resten af vinen i køleskabet.

STELTON ISTANG 17,5 CM
249,95 kr. 99,95 kr.

Stelton istang er lavet i rustfrit stål med et unikt design i organiske former. Istangen er designet til at være praktisk og diskret. Det er designet således, at det nemt, kan holde på de glatte isterninger. På denne måde slipper du for at sidde og fiske efter isterningerne, samtidig med, at vandet nemt løber fra. Istangen er lavet i høj-kvalitets rustfrit stål med de klassiske former, som er kendt fra hele classic serien. Ud over, at dette skaber et roligt udtryk, så giver det også istagen et specielt elegant udseende.

Længde 17,5 cm.
Bredde 1,2 cm.

WESTMARK MOJITO STØDER
49,95 kr.

Westmark Mohitostøder er lavet i solidt miljøvenligt bøgetræ, som gør at støderen har den rigtige struktur og hårdhed til at mikse og mase ingredienserne sammen til den perfekte mohito.

Støderen har en perfekt længde og den afrundede form i enden giver den et godt og behageligt greb. 

Dette produkt skal vaskes op i hånden og gerne gives noget smagfri madolie til bevaring af strukturen.

Dette produkt har 5 års garanti.

WESTMARK PATENTPROP 2-PAK
49,95 kr.

Westmark patentprop kan bruges på mange flasker og lukker helt tæt så man undgår fortsat iltning af f.eks. vin.

Propperne kan gå i opvaskemaskine hvis det er nødvendigt.

Der følger 2 med i pakken.