BODUM COOL ISSPAND I PLAST...
299,95 kr. 149,95 kr.

Bodum Cool Isspanden er en dobbeltvægget isspand med medfølgende istang. 

Isspanden er fremstillet af klar BPA-fri plastik og har et sort silikone låg med plastik hank, så du nemt kan bære din isspand rundt. I bunden af isspanden er der en silikonemåtte, der sikrer at plastikken ikke bliver skadet, når isterningerne hældes i spanden, og som på samme tid sikrer, at isterningerne ikke ligger i vandet fra smeltede isterninger. Silikonemåtten kan fjernes, så spanden kan anvendes til varme væsker - takket være de dobbelte vægge sørger isspanden ikke kun for at holde indholdet koldt i længere tid - den kan også holde varme ting varme.

Kapacitet: 1,5 liter 

Farve: Sort

BODUM KIRA VINKØLER...
199,95 kr. 99,95 kr.

Bodum Kira Vinkøler er lavet i høj kvalitet med dobbeltvægget klar plast, så du kan se etiketterne og mængden af vin tilbage. Vinkølren passer til standard vine samt nogle sodavandsflasker.

Brug trykt denne vinkøler i de varme tider udenfor når du skal holde vinen kølig ved grillen, eller brug den på det festlige bord, så folk kan nyde den temperede vin du serverer for dem.

BRABANTIA PROPTRÆKKER SORT
99,95 kr.

Brabantia Optrækker passer til alle standard vinflasker. Takket være det gode ergonomiske design, har man et godt greb om oplukkeren, og gør det så let som en leg at åbne vin.

I optrækkeren er der en indbygget folieskærer så man ikke skal tå og kæmpe med at få folien af først.

Højde 17,5 cm.

Bredde 7,5 cm.

Tykkelse 4,7 cm.

BRABANTIA PROPTRÆKKER STÅL
129,95 kr.

Brabantia Optrækker i stål passer til alle standard vinflasker. Takket være det gode ergonomiske design har man et godt greb om oplukkeren, og gør det så let som en leg at åbne vin.

I optrækkeren er der en indbygget folieskærer så man ikke skal tå og kæmpe med at få folien af først.

Højde 17,5 cm.

Bredde 7,6 cm.

Tykkelse 4,5 cm.

COCKTAILSHAKER 500 ML.STÅL
99,95 kr.

Funktion cocktailshaker med si er lavet i rustfrit stål. Det er en robust og funktionel tre-delt cocktailshaker med si. Shakerens matte overflade er smart, da den minimerer synligheden af brugsmærker og har et flot design samt lægger godt i hånden. Det er et vigtigt redskab til at mikse lækre cocktails og drinks. Overrask nemt dine gæster, med denne da dine serveringer kommer til at fremstå professionelle. 

Volumen 500 ml.

DRINKSMÅL 2 CL RUSTFRIT STÅL
69,95 kr.

Funktion drinksmål 2,0 cl er lavet i et elegant design. Drinksmåleren er lavet i blankt rustfrit stål med praktisk vippe-funktion. Et godt værktøj til drinks og cocktails. Rengøring med blød børste og varmt sæbevand anbefales, også inden brug første gang. 

Længde 13,0 cm.

Diameter 3,5 cm.

FUNKTION BARSÆT 5 DELE I...
249,95 kr. 199,95 kr.

Funktion Barsæt med fem dele er det vigtigste udstyr at have i baren til at lave lækre coctails. Her har Funktion samlet de vigtigste dele og det hele er fremstillet i rustfrit stål, så du med god samvittighed kan bruge det til at lave festens lækre drinks. Barsættets design er stilrent og lavet i blankpoleret stål, så det pynter, når det ikke er i brug.

Sættet indeholder: Cocktailshaker med si, 500 ml Istang Drinksmål, 2-4 cl Strainer Barske Rengøring med blød børste.
Det anbefales at vaskes med varmt vand og sæbe, også inden brug første gang.

FUNKTION CHAMPAGNEKØLER STÅL
249,95 kr. 199,95 kr.

Funktion champagnekøler er lavet i rustfrit stål. Den har håndtag i begge sider så den er nem at håndtere. Det blanke stål giver den et flot og elegant udseende.

Diameter 18,6 cm.

Højde 20,0 cm.

FUNKTION ISSPAND 1,4 L I...
249,95 kr.

Funktion Isspand i blankpoleret rustfrit stål, med hank og integreret tang er et must have til festen eller til den varme sommer. Isspandens dobbeltvæg holder isterninger kolde, mens den aftagelige rist adskiller isterningerne fra det smeltede vand. Isspanden er velegnet til enhver anledning og pynter, når den står fremme, med sit elegante design. Køleren kan indeholde 1,4 liter og sørger for at dine isterninger forbliver isterninger længere. Dia 14 cm. H: 20,5 cm. Rengøring med blød børste, varmt vand og sæbe anbefales, også inden brug første gang.

Volumen 1,4 liter.
Diameter 

FUNKTION SUGERØR I STÅL 4...
69,95 kr. 49,95 kr.

Funktion Sugerør 21 cm er perfekte til såvel kolde som varme drikkevarer. De er stærke, knækker ikke og er lavet af rustfrit højkvalitetsstål. Med den medfølgende børste kan sugerørene let gøres rene efter brug. 21 cm, dia. 6 mm.

4 stk i en pakke samt en medfølgende rensebørste.

GASTROMAX TJENERVÆRKTØJ
39,95 kr.

GastroMax tjenerværktøj er øl oplukker og vinoptrækker i en lille kompakt udfoldelig enhed som passer perfekt i bestikskuffen uden at tage plads. Den kan gå i opvaskemaskine og er lavet i solidt metal.

Længde 12,0 cm.

Bredde 1,5 cm.

GASTROMAX VINGE PROPTRÆKKER
59,95 kr.

GastroMax vinoptrækker med vinger er lavet i solidt stål, og kan også bruges som øl-oplukker. Den er nem at anvende og kan gå i opvaskemaskinen.

Højde 16,5 cm.

Bredde 5,0 cm.

GRAND CRU FOLIESKÆRER
169,95 kr. 99,95 kr.

Grand Cru Seriens vinværktøj gør vinservering til en helstøbt oplevelse. Med folieskærer, proptrækker, tragt, skænkeprop og vinprop er vinen fra åbning, dekantering og servering sikret elegante betingelser.

GRAND CRU ISSPAND MED TANG...
399,95 kr.

Smukt udformet Grand Cru-isspand fra Rosendahl i højglans stål og ABS. Isspanden måler 15 cm i højden og har en diameter på 11,5 cm. Det skarpskårede klassiske Grand Cru-design gør den cool og elegant. Isspanden kommer med dertilhørende låg med tre rum, hvor du kan opbevare tilbehør til dine drinks som citron og mynte. Derudover er der lavet særligt plads til is-tangen, så den altid ligger let tilgængelig i låget. Den skønne isspand er velegnet til hverdag såvel som fest.

Det rustfri stål giver et simpelt og lækkert look til dit hjem, om det er på bordet når den er i brug, eller mens den ikke bruges til andet end at pynte. Du kan med fordel lade den stå fremme.

Vær opmærksom på, at isspanden ikke tåler pudsemiddel eller at komme i opvaskemaskinen.

Diameter 16,0 cm.
Højde 11,0 cm.
Volumen 0,9 liter.

GRAND CRU SKÆNKE, ILTE OG...
199,95 kr.

Grand Cru skænkeprop med dekantering er lavet til at passe standard vinflasker. Den er lavet i rustfrit stål med et blødt materiale omkring som slutter til mundingen på en vinflaske. Den kan bruges sammen med Grand Cru vinkarafel, til når man skal servere vinen uden det drypper, men man kan med fordel også bruge den i normale vinflasker, da den også fungerer som en dekanter og ilter vinen ved brug.

GRAND CRU SKÆNKEPROP
169,95 kr. 99,95 kr.

Grand Cru skænkeprop er lavet til at passe standard vinflasker. Den er lavet i rustfrit stål med et blødt materiale omkring som slutter til mundingen på en vinflaske. Den kan bruges sammen med Grand Cru vinkarafel, til når man skal servere vinen uden det drypper.

GRAND CRU VINKØLER STÅL 22 CM
399,95 kr.

Den klassiske og elegante vinkøler fra Rosendahls Grand Cru-serie er lavet i højglans rustfrit-stål, der giver et skarpt og cool udtryk. Vinkøleren måler 22 cm i højden og 12 cm i diameter og er perfekt til at holde vinen kold under middagen – uanset om det er på terrassen eller ved middagsbordet. Den passer desuden rigtig godt sammen med isspanden og de mange andre skønne produkter fra Grand Cru-serien.

Det rustfri stål giver et simpelt og lækkert look til dit hjem, om det er på bordet når den er i brug, eller mens den ikke bruges til andet end at pynte. Du kan med fordel lade den stå fremme.

Vær opmærksom på, at vinkøleren ikke tåler pudsemiddel eller at komme i opvaskemaskinen.

Højde 22,0 cm.
Diameter 12,0 cm.

GRAND CRU VINPROP
169,95 kr. 99,95 kr.

Grand Cru vinprop er lavet til at passe standard vinflasker. Den er lavet i rustfrit stål med et blødt materiale omkring som slutter til mundingen på en vinflaske. Den kan bruges sammen med Grand Cru vinkarafel, til når man opbevarer resten af vinen i køleskabet.

NUANCE WHISKYSTEN GRANIT 9-PAK
99,95 kr. 69,95 kr.

Whisky Sten er lavet til dem som elsker sine drinks ufortyndet men afkølede. De er udviklet til brug i whisky, som vil køle den af uden at blive fortyndet mens isterningerne smelter. På den måde vil din drink bibeholde den smag og sande udvikling uden at gå på kompromis med temperaturen.

Ud over dette, så er granits naturlige afkølende evner mere effektive og varer i længere tid end isterninger. Derfor kan man også med fordel bruge dem til alle andre drinks hen over den varme sommer. Det anbefales at bruge 3 isterninger per drink.

Stenene er lavet i granit med afrundede kanter, så det ikke ridser glasset. Stenene skal placeres i fryseren minimum 2 timer før brug, men kan med fordel blive opbevaret i fryseren.

I pakken er der 9 stk kubiske granitsten. Stenene kan rengøres ved vask under vand, og sæbe.

OXO VINGEPROPTRÆKKER ZINK
179,95 kr.
Oxo proptrækker har smarte vinger, der gør det nemt at åbne en flaske vin på stilfuld vis. De kortere vinger og den lange krop giver god mulighed for et godt greb om både vinger og krop. Den placeres nemt og sikkert på vinflaskens hoved. Når man drejer på skruen vil den roligt og sikkert få fat på kork proppen. Non-slip belægningen på grebet og non stick belægningen på skruen er begge med til at sikre en behagelig oplevelse. 
Som en ekstra design gode er der sat en stopper på, så skruen ikke kan gå hele vejen gennem korkproppen og ødelægge den. Når man presser vingerne ned vil korkproppen automatisk blive trukket op. Når man skruer den modsatte vej igen, vil vinåbneren automatisk løsne sig fra korkproppen.
Krop og vinger er lavet af solidt rustfrit stål og zink.
Længde 20,5 cm.
Bredde 4,0 cm.
WESTMARK CHAMPAGNEPROP
59,95 kr.

Westmark Champagneprop er designet, så det er nemt at gemme resten af boblerne. Den er både nem at åbne og lukke igen. Med proppen vil man kunne sørge for at champagnen er god og kold at drikke senere også.

Proppen er lavet i rustfrit stål.

Der er 5 års garanti på dette produkt.

WESTMARK MOJITO STØDER
49,95 kr.

Westmark Mohitostøder er lavet i solidt miljøvenligt bøgetræ, som gør at støderen har den rigtige struktur og hårdhed til at mikse og mase ingredienserne sammen til den perfekte mohito.

Støderen har en perfekt længde og den afrundede form i enden giver den et godt og behageligt greb. 

Dette produkt skal vaskes op i hånden og gerne gives noget smagfri madolie til bevaring af strukturen.

Dette produkt har 5 års garanti.

WESTMARK PATENTPROP 2-PAK
49,95 kr.

Westmark patentprop kan bruges på mange flasker og lukker helt tæt så man undgår fortsat iltning af f.eks. vin.

Propperne kan gå i opvaskemaskine hvis det er nødvendigt.

Der følger 2 med i pakken.