Kategorier
BODUM KIRA VINKØLER...
199,95 kr. 99,95 kr.

Bodum Kira Vinkøler er lavet i høj kvalitet med dobbeltvægget klar plast, så du kan se etiketterne og mængden af vin tilbage. Vinkølren passer til standard vine samt nogle sodavandsflasker.

Brug trykt denne vinkøler i de varme tider udenfor når du skal holde vinen kølig ved grillen, eller brug den på det festlige bord, så folk kan nyde den temperede vin du serverer for dem.

FUNKTION CHAMPAGNEKØLER STÅL
249,95 kr. 199,95 kr.

Funktion champagnekøler er lavet i rustfrit stål. Den har håndtag i begge sider så den er nem at håndtere. Det blanke stål giver den et flot og elegant udseende.

Diameter 18,6 cm.

Højde 20,0 cm.

GRAND CRU FOLIESKÆRER
169,95 kr. 99,95 kr.

Grand Cru Seriens vinværktøj gør vinservering til en helstøbt oplevelse. Med folieskærer, proptrækker, tragt, skænkeprop og vinprop er vinen fra åbning, dekantering og servering sikret elegante betingelser.

GRAND CRU SKÆNKE, ILTE OG...
199,95 kr.

Grand Cru skænkeprop med dekantering er lavet til at passe standard vinflasker. Den er lavet i rustfrit stål med et blødt materiale omkring som slutter til mundingen på en vinflaske. Den kan bruges sammen med Grand Cru vinkarafel, til når man skal servere vinen uden det drypper, men man kan med fordel også bruge den i normale vinflasker, da den også fungerer som en dekanter og ilter vinen ved brug.

GRAND CRU SKÆNKEPROP
169,95 kr. 99,95 kr.

Grand Cru skænkeprop er lavet til at passe standard vinflasker. Den er lavet i rustfrit stål med et blødt materiale omkring som slutter til mundingen på en vinflaske. Den kan bruges sammen med Grand Cru vinkarafel, til når man skal servere vinen uden det drypper.

GRAND CRU VINKØLER STÅL 22 CM
399,95 kr.

Den klassiske og elegante vinkøler fra Rosendahls Grand Cru-serie er lavet i højglans rustfrit-stål, der giver et skarpt og cool udtryk. Vinkøleren måler 22 cm i højden og 12 cm i diameter og er perfekt til at holde vinen kold under middagen – uanset om det er på terrassen eller ved middagsbordet. Den passer desuden rigtig godt sammen med isspanden og de mange andre skønne produkter fra Grand Cru-serien.

Det rustfri stål giver et simpelt og lækkert look til dit hjem, om det er på bordet når den er i brug, eller mens den ikke bruges til andet end at pynte. Du kan med fordel lade den stå fremme.

Vær opmærksom på, at vinkøleren ikke tåler pudsemiddel eller at komme i opvaskemaskinen.

Højde 22,0 cm.
Diameter 12,0 cm.

GRAND CRU VINPROP
169,95 kr. 99,95 kr.

Grand Cru vinprop er lavet til at passe standard vinflasker. Den er lavet i rustfrit stål med et blødt materiale omkring som slutter til mundingen på en vinflaske. Den kan bruges sammen med Grand Cru vinkarafel, til når man opbevarer resten af vinen i køleskabet.

OXO VINGEPROPTRÆKKER ZINK
179,95 kr.
Oxo proptrækker har smarte vinger, der gør det nemt at åbne en flaske vin på stilfuld vis. De kortere vinger og den lange krop giver god mulighed for et godt greb om både vinger og krop. Den placeres nemt og sikkert på vinflaskens hoved. Når man drejer på skruen vil den roligt og sikkert få fat på kork proppen. Non-slip belægningen på grebet og non stick belægningen på skruen er begge med til at sikre en behagelig oplevelse. 
Som en ekstra design gode er der sat en stopper på, så skruen ikke kan gå hele vejen gennem korkproppen og ødelægge den. Når man presser vingerne ned vil korkproppen automatisk blive trukket op. Når man skruer den modsatte vej igen, vil vinåbneren automatisk løsne sig fra korkproppen.
Krop og vinger er lavet af solidt rustfrit stål og zink.
Længde 20,5 cm.
Bredde 4,0 cm.
WESTMARK CHAMPAGNEPROP
59,95 kr.

Westmark Champagneprop er designet, så det er nemt at gemme resten af boblerne. Den er både nem at åbne og lukke igen. Med proppen vil man kunne sørge for at champagnen er god og kold at drikke senere også.

Proppen er lavet i rustfrit stål.

Der er 5 års garanti på dette produkt.

WESTMARK PATENTPROP 2-PAK
49,95 kr.

Westmark patentprop kan bruges på mange flasker og lukker helt tæt så man undgår fortsat iltning af f.eks. vin.

Propperne kan gå i opvaskemaskine hvis det er nødvendigt.

Der følger 2 med i pakken.