KENWOOD

Kenwood er en førende producent af køkkenmaskiner, som opererer i 44 lande. Kenwood har britiske rødder og er ejet af De'Longhi Group. Kenwood designer, producerer og sælger køkkenmaskiner blandt andet stavblendere, blendere, foodprocessorer, el-kedler og brødristere.

Virksomheden blev grundlagt af Kenneth Maynard Wood i 1947, i byen Woking, hvor den oprindelige produktion foregik i hans garage. Hans mission var at hjælpe med a frigøre kvinder i køkkenet ved at designe arbejdsbesparende maskiner. I 1962 voksede virksomheden fra sin originale fabriksplads og flyttede til Havant, hvor de stadig er beliggende i dag. Der bliver solgt et Kenwood apparat hvert tredje sekund i verden.

KENWOOD MINIHAKKER
499,95 kr. 349,95 kr.

Kenwood minihakker bliver også kaldet multihakker, da den kan klare så mange forskellige hakke og snitte opgaver. Den fylder ikke meget, men med sine 0,5 liter kapacitet kan den alligevel klare betydelige mængder ad gangen. Ud over dette, så har den 2 forskellige hastigheder, så man nemt kan tilpasse den til det man tilbereder.

Du kan bruge multihakkeren til krydderurter, kaffe, pesto, nødder, humus og meget mere. Ud over dette kan du også bruge den til at knuse isterninger i. 

Minihakkeren er nem at betjene med det smarte push-down system.

Effekt 400 watt.
Højde 28,0 cm.
Diameter 13,0 cm.