ANRETTERSTATIV 3-BEN KLAR
49,95 kr.

Med dette anretterstativ kan du hæve borddækningen til nye højder.
Den er meget anvendelig ved det små sammenkomster samt ved de store højtider, hvor man nogle gange godt kan mangle lidt bordplads.

De tre ben sættes nemt sammen til et solidt stativ hvorpå man kan sætte fadene op på.

BODUM BISTRO KVÆRN HVID
199,95 kr. 149,95 kr.

Bodum salt og peber kværn i hvid pepper et hvert køkken lidt op. Med et enkelt twist på det ergonomisk sikre greb kan du skifte mellem salt og peber. Selve kværndelene er lavet i topkvalitet keramisk materiale som sikre en kraftfuld og nem oplevelse. Det er også nemt at se, hvornår der skal fyldes op igen, takket være de flotte gennemsigtige stilede beholdere i borosilikatglas. 

På de år kværnen har været på markedet har man taget så godt imod den i hele Europa, at den kan kaldes en sand klassiker.

Højde 11,0 cm.

BODUM BISTRO KVÆRN SORT
199,95 kr. 149,95 kr.

Bodum salt og peber kværn i sort pepper et hvert køkken lidt op. Med et enkelt twist på det ergonomisk sikre greb kan du skifte mellem salt og peber. Selve kværndelene er lavet i topkvalitet keramisk materiale som sikre en kraftfuld og nem oplevelse. Det er også nemt at se, hvornår der skal fyldes op igen, takket være de flotte gennemsigtige stilede beholdere i borosilikatglas. 

På de år kværnen har været på markedet har man taget så godt imod den i hele Europa, at den kan kaldes en sand klassiker.

Højde 11,0 cm.

BODUM CHAMBORD...
249,95 kr. 129,95 kr.

Bodum er kendt for deres kvalitet, og det er ikke en undtagelse for denne tevarmer. Den er designet således at den kan holde dine varme drikke varme, ved at placere et tændt fyrfadslys under den, og din te eller kaffe oven på holderen. 

Diameter 18,9 cm.

Højde 6,4 cm.

BODUM OLIE/EDDIKE DISPENSER
199,95 kr. 149,95 kr.

Bodum Olie/eddike dispenser er lavet i flot simpelt design i solidt borosilikatglas. Der er noget hjemmeligt over at have olie og eddike beholdere på køkkenetbordet eller spisebordet til enhver tid. Og så er der noget snasket ved egentligt at bruge dem ved bordet. De fleste beholdere afskærer ikke oliens strøm helt efter hældning, hvilket forårsager at olien spildes når beholderen rejses igen - og ethvert bord, især et træbord, får et slag. BISTRO Olie- og eddike beholderen kommer med et spidst plastiknæb, der skærer strømmen af ​​olie og eddike meget præcist - og dermed ingen beskidte borde. En lille silikonekugle i låget lukker beholderen når den står oprejst, og bevæger sig derefter op for at åbne låget, når flasken vippes, hvilket gør det nemmere at hælde. Beholderene er lavet af plastik, silikone og borsilikatglas. 

Højde 20,7 cm.
Diameter 9,5 cm.

BODUM TWIN SALT OG...
299,95 kr. 199,95 kr.

Bodum Twin salt og peber kværn pepper et hvert køkken lidt op. Med et enkelt twist på det ergonomisk sikre greb kan du skifte mellem salt og peber. Selve kværndelene er lavet i topkvalitet keramisk materiale som sikre en kraftfuld og nem oplevelse. Det er også nemt at se, hvornår der skal fyldes op igen, takket være de flotte gennemsigtige stilede beholdere i borosilikatglas. 

Da kværnen er rund i toppen og oval i bunden tager den højde for formen på hænder og er derfor videnskabeligt bevist at være ergonomisk komfortabel og skånene. Ud over dette betyder det også at kværnen fylder mindre i køkkenet og er nemmere at opbevare, hvor man vil have den. 

Højde 12,0 cm.
Diameter 7,0 cm.

BORDSKÅNER I KORK 2-PAK
39,95 kr.

Day bordskånere i kork er slidstærke og alsidige. Disse bordskånere kan holde til meget, og kan bruges til alle slags gryder, pander og fade.

Kork er et miljøvenligt og meget neutralt materiale som er helt uundværligt.

2 stk. per pakke.

Diameter 19,5.

BRABANTIA KØKKENRULLEHOLDER...
169,95 kr.

Denne køkkenrulleholder fra Brabantia er flot og stilren samtidig med den har et funktionelt design. Den er ekstra robust med forhøjet fod så køkkenrullen altid står solidt og praktisk. Brabantia køkkenrulleholderen er designet med "Roll Stop", så du undgår, at papiret ved et uheld 'løber' af rullen. Med den smarte holdefunktion kan du nemt tage den med udenfor, uden at bekymre dig om, at den blæser væk.

Brabantia køkkenrulleholderen passer til alle standard køkkenruller og det er meget nemt at sætte en ny køkkenrulle på.

Højde 22 cm
Bredde 13 cm
Dybde 12 cm

BRABANTIA KØKKENRULLEHOLDER...
129,95 kr.

Brabantia vægmonteret køkkenrulleholder er lavet i et smukt og tidløst design. Den er lavet i et funktionelt design, som er praktisk i anvendelse og pladsbesparende. Den kan monteres på væggen både højre og venstrevendt.

Brabantia køkkenrulleholders øverste plade er lavet i rustfrit stål og er udstyret med takker, så de enkelte stykker køkkenrulle nemt kan afrives. Den passer til køkkenruller op til 23,5 cm.

Højde 13,8 cm.
Bredde 25,5 cm.
Dybde 2,3 cm.

CONZEPT OLIE/EDDIKESPRAY
129,95 kr. 99,95 kr.

Conzept olie-/eddike-spray sæt består af to flasker á 70,0 ml hver. De kan bruges ude i køkkenet til når du laver mad, da de fordeler olien jævnt. De kan også sættes på bordet til salaten eller maden. De er lavet i glas, og selve spray delen er lavet i BPA-fri plast.

Højde 14,7 cm.

Diameter 5,0 cm.

DAY KØKKENRULLEHOLDER STÅL
29,95 kr.

Day køkkenrulleholder i rustfrit stål passer til alle slags køkkenruller.

Højde 29,0 cm.

Diameter 12,0 cm.

EVA TRIO LEGIO NOVA SALTKAR...
299,95 kr. 199,95 kr.

Eva Trio Saltkar er med sit rillede simple look helt perfekt til enhver borddækning samt køkkenbrug. Den giver et elegant strejf og sørger for at der ikke kommer stegeos og støv i saltet. Skålen kan med fordel bruges både til maden på bordet eller til når der skal laves mad i køkkenet. Den er lavet i porcelæn af bedste kvalitet i kombination med smukt træ, der giver et naturligt look. For hygiejnens skyld medfølger en træske.

Eva Trio Legio Nova er en ny fortolkning af det klassiske Eva Trio Legio stel, designet af Ole Palsby. Med sin rillede, delikate dekoration står Legio Nova smukt alene, men kan også med fordel matches med Legio stellets tidløse enkelthed. 

Legio Nova porcelæn er lavet i så høj kvalitet ved meget høje temperaturer, at der er brudgaranti på i 10 år. Al porcelæn fra serien kan tåle både ovn, fryser, mikroovn og maskinopvask.

Volumen 0,25 liter.
Diameter 10,5 cm.
Højde 7,5 cm.

EVA TRIO LEGIO NOVA ÆGGEBÆGER
149,95 kr. 99,95 kr.

Eva Trio Legio Nova er en anden fortolkning af det klassiske Eva Trio Legio stel, designet af Ole Palsby. Med sin rillede, delikate dekoration står Legio Nova smukt alene, men kan også med fordel matches med Legio stellets tidløse enkelthed. 

Det smukt formede og praktiske æggebæger fra Legio Nova er designet i ét, så der er plads til eksempelvis både salt, peber, æggeskaller og teske. Legio Nova har 10 års porcelænsgaranti og tåler både ovn, fryser, mikroovn og maskinopvask.

Længde 12,0 cm.

Bredde 10,0 cm.

Højde 3,5 cm.

EVA TRIO MYFLAVOUR DRESSING...
249,95 kr.

Eva Trio Dressing Shaker er en praktisk, men også elegant dressingshaker med stor åbning foroven, der gør det er nemt at hælde ingredienserne ned i flasken. Låget holder tæt, når dressingen skal rystes sammen. 100% drypfri tud, når den hjemmelavede dressing skal dryppes over eksempelvis salaten. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilke lækre dressinger eller dessertsovse der skal laves i denne.

Alle dele tåler maskinopvask.

EVA TRIO MYFLAVOUR...
299,95 kr.

Eva Trio oliekaraffel er en praktisk, men også dekorativ olieflaske. Det er op til fantasien, hvad olien skal smage af. Olieflasken har et aftageligt spyd til aromaafgivende smagselementer som f.eks. urter, frugter og krydderier. Enkelt og smagfuldt. Olieflaskens hældekrave sikrer 100% drypfri servering.

Alle dele tåler maskinopvask.

FUNKTION SERVIETHOLDER I...
79,95 kr.

Funktion servietholder er lavet i matsort metal i et simpelt og praktisk design. Den er fin på bordet, men sørger også for at servietterne ikke blæser væk ved hele tiden at holde på dem med lægten som lægger over servietterne.

Længde 19,0 cm.

Bredde 19,0 cm.

Højde 12,5 cm.

FUNKTION GRYDERIST 24 X 24...
59,95 kr.

Funktion gryderist er lavet i solidt metal med silikone fødder og beskyttelse, som har en anti-skrid evne. Den er lavet i et simpelt design, som komplimenterer de fleste borddækninger, og er praktisk i anvendelse.

Længde 24,0 cm.

Bredde 24,0 cm.

FUNKTION GRYDERIST 50 X 24...
99,95 kr.

Funktion gryderist er lavet i solidt metal med silikone fødder og beskyttelse, som har en anti-skrid evne. Den er lavet i et simpelt design, som komplimenterer de fleste borddækninger, og er praktisk i anvendelse.

Længde 50,0 cm.

Bredde 24,0 cm.

FUNKTION KØKKENRULLEHOLDER...
49,95 kr.

Funktion køkkenrulleholder til bordet er lavet i solidt krom, i et simpelt og klassisk design.

Diameter 14,0 cm.

Højde 31,0 cm.

FUNKTION KØKKENRULLEHOLDER...
99,95 kr.

Funktion køkkenrulleholder til bordet er lavet i solidt metal, i et simpelt og klassisk design.

Belagt med sort, så den holder sit stilrene design.

Diameter 13,5 cm.

Højde 31,0 cm.

FUNKTION SUGERØR I STÅL 4...
69,95 kr. 49,95 kr.

Funktion Sugerør 21 cm er perfekte til såvel kolde som varme drikkevarer. De er stærke, knækker ikke og er lavet af rustfrit højkvalitetsstål. Med den medfølgende børste kan sugerørene let gøres rene efter brug. 21 cm, dia. 6 mm.

4 stk i en pakke samt en medfølgende rensebørste.

GLOBAL SALT OG PEBERKVÆRN
999,95 kr. 599,95 kr.

Global salt og peber kværne er lavet i samme stil og kvalitet som de kendte knive af samme mærke.

Peber er verdens mest anvendte krydderi. Kulinarisk fås den bedste pebersmag, hvis maden krydres med friskkværnet peber. Peberkværnen fra GLOBAL er designet til at maksimere smag og aroma, hvor det robuste, keramiske kværneværk kan indstilles til at male peberet i den ønskede grovhed. Den stilrene peberkværn fra GLOBAL måler 19 cm i højden og er produceret i rustfrit stål.

Salt er en smagsforstærker, der medvirker til at fremhæve råvarernes egen smag. Saltkværnen fra GLOBAL er designet til at knuse alt fra groft havsalt, bjergsalt til sydesalt, hvor det keramiske kværneværk kan indstilles til at kværne saltet i den ønskede finhed. Her får du en robust saltkværn med en højde på 19 cm. Den stilrene saltkværn er udført i rustfrit stål, og designet går godt i spænd med designet på det øvrige produktsortiment fra GLOBAL.

Højde 19,0 cm.

GRAND CRU DRESSINGSHAKER 25 CL
169,95 kr.

Rosendahl Grand Cru dressing shaker er uundværlig. Som en hyldest til det skandinaviske køkken og en kærlighedserklæring til godt grej lancerer Rosendahl to Grand Cru musthaves – dressingshaker og marinadeglas med pensel. Nyhederne sætter krydderi på sæsonens salater og grillretter i et design, der går direkte fra køleskab til bord, og bejler desuden ekstra til gastromanden i huset med sit underspillede udtryk i klart glas med sort plast.

Lækker, elegant og multifunktionel Grand Cru-dressing-shaker fra Rosendahl. Dressing-shakeren er perfekt til opbevaring, tilberedning og servering af hjemmelavede dressinger. Den er 14 cm høj med en diameter på 7,5 cm og består af en beholder i klart glas med klassiske Grand Cru-facetter samt et sort plastiklåg. Låget har easy-open Pushbutton og en 360 graders hældeflade, der gør det nemt at dosere dressingen. Bland ingredienserne, shake og server – overskydende rester kan blot stilles direkte på køl.

Diameter 8,5 cm.
Højde 14,5 cm.
Volumen 25,0 cl.

GRAND CRU FINGERSALT &...
249,95 kr. 199,95 kr.

Rosendahl salt- og peber-kar er lavet i solidt hvidt og sort porcelæn, med blank glasur indvendig og mat glasur udvendig. Dette giver et råt og nordisk look. Til saltkarret medfølger en træske i eg samt et træfad de kan stå på. Karret passer godt i køkkenet, så du har dine yndlings krydderier lige ved hånden. Du kan også stille den på spisebordet, så dine gæster selv kan forsynes sig under middagen. Hele Rosendahl serien komplimenterer hinanden og består af en komplet kollektion til dit hjem og dit middagsbord. Serien med dets simple design danner fokus om maden og fremhæver dets gode kvaliteter.

Kan gå i opvaskemaskinen på maks 55ºC.

Højde 5,5 cm.

Diameter 7,8 cm.