Kategorier
ANRETTERSTATIV 3-BEN KLAR
49,95 kr.

Med dette anretterstativ kan du hæve borddækningen til nye højder.
Den er meget anvendelig ved det små sammenkomster samt ved de store højtider, hvor man nogle gange godt kan mangle lidt bordplads.

De tre ben sættes nemt sammen til et solidt stativ hvorpå man kan sætte fadene op på.

BODUM CHAMBORD...
249,95 kr. 129,95 kr.

Bodum er kendt for deres kvalitet, og det er ikke en undtagelse for denne tevarmer. Den er designet således at den kan holde dine varme drikke varme, ved at placere et tændt fyrfadslys under den, og din te eller kaffe oven på holderen. 

Diameter 18,9 cm.

Højde 6,4 cm.

BORDSKÅNER I KORK 2-PAK
39,95 kr.

Day bordskånere i kork er slidstærke og alsidige. Disse bordskånere kan holde til meget, og kan bruges til alle slags gryder, pander og fade.

Kork er et miljøvenligt og meget neutralt materiale som er helt uundværligt.

2 stk. per pakke.

Diameter 19,5.

EVA SOLO BORDSKÅNER...
299,95 kr.

Eva Solo har designet denne flotte naturlige bordskåner. Den har magneter indlagt i egetræet som gør, at den hænger fast på gryden og følger gryden med rundt på bordet. Bordskåneren kan deles i to til store fade eller lægges i kryds til mindre fade og gryder. Når bordskåneren ikke bruges fylder den minimalt i skuffen, eller den kan bruges som magnet på køleskabet. 

Bordskåneren har det klassiske look fra Eva, men er i denne omgang lavet i olieret egetræ. For at vedligeholde træet giver man det en gang imellem olie, så træet ikke tørrer ud.

Længde 19,0 cm.
Tykkelse 1,4 cm.
Bredde 2,2 cm.

GLASBRIKKER RUSTFRIT STÅL 7...
69,95 kr.

Glasbrikker i rustfrit stål med en underside i skridsikkert beskyttende materiale, sikre en stilet måde at beskytte dit bord på. Der er i alt 6 brikker og en holder til dem, så de også ser stilet ud, når du ikke bruger dem. Det er en nem måde at opbevare dem på, samtidig med du har dem lige ved hånden når du skal bruge dem.

Diameter 8,0 cm.

GRAND CRU HOLDER T/STORT FAD
149,95 kr.

Grand Gru fadholder passer til det store ovnfaste fad i glas og gør servering let og elegant. Med holderen kan du sætte fadet direkte fra ovn til bord uden at brænde fingrene. Grand Cru serien består af i alt 147 dele, som alle fås her. Designet sætter maden i fokus og gør det nemt at kombinere med andre stel.

Bredde 24,3 cm.
Længde 47,3 cm.
Højde 6,7 cm.

GRYDERIST 24 X 24 CM SORT...
59,95 kr.

Funktion gryderist er lavet i solidt metal med silikone fødder og beskyttelse, som har en anti-skrid evne. Den er lavet i et simpelt design, som komplimenterer de fleste borddækninger, og er praktisk i anvendelse.

Længde 24,0 cm.

Bredde 24,0 cm.

GRYDERIST 50 X 24 CM SORT...
99,95 kr.

Funktion gryderist er lavet i solidt metal med silikone fødder og beskyttelse, som har en anti-skrid evne. Den er lavet i et simpelt design, som komplimenterer de fleste borddækninger, og er praktisk i anvendelse.

Længde 50,0 cm.

Bredde 24,0 cm.

ROSENDAHL FAD HOLDER MELLEM
129,95 kr.

Denne holder passer til det mellemstore ovnfaste fad i glas og gør servering let og elegant. Med holderen kan du sætte fadet direkte fra ovn til bord uden at brænde fingrene. Grand Cru serien består af i alt 147 dele, som alle fås her. Designet sætter maden i fokus og gør det nemt at kombinere med andre stel.