Kategorier
BRABANTIA KØKKENRULLEHOLDER...
169,95 kr.

Denne køkkenrulleholder fra Brabantia er flot og stilren samtidig med den har et funktionelt design. Den er ekstra robust med forhøjet fod så køkkenrullen altid står solidt og praktisk. Brabantia køkkenrulleholderen er designet med "Roll Stop", så du undgår, at papiret ved et uheld 'løber' af rullen. Med den smarte holdefunktion kan du nemt tage den med udenfor, uden at bekymre dig om, at den blæser væk.

Brabantia køkkenrulleholderen passer til alle standard køkkenruller og det er meget nemt at sætte en ny køkkenrulle på.

Højde 22 cm
Bredde 13 cm
Dybde 12 cm

BRABANTIA KØKKENRULLEHOLDER...
129,95 kr.

Brabantia vægmonteret køkkenrulleholder er lavet i et smukt og tidløst design. Den er lavet i et funktionelt design, som er praktisk i anvendelse og pladsbesparende. Den kan monteres på væggen både højre og venstrevendt.

Brabantia køkkenrulleholders øverste plade er lavet i rustfrit stål og er udstyret med takker, så de enkelte stykker køkkenrulle nemt kan afrives. Den passer til køkkenruller op til 23,5 cm.

Højde 13,8 cm.
Bredde 25,5 cm.
Dybde 2,3 cm.

DAY KØKKENRULLEHOLDER STÅL
29,95 kr.

Day køkkenrulleholder i rustfrit stål passer til alle slags køkkenruller.

Højde 29,0 cm.

Diameter 12,0 cm.

FUNKTION SERVIETHOLDER I...
79,95 kr.

Funktion servietholder er lavet i matsort metal i et simpelt og praktisk design. Den er fin på bordet, men sørger også for at servietterne ikke blæser væk ved hele tiden at holde på dem med lægten som lægger over servietterne.

Længde 19,0 cm.

Bredde 19,0 cm.

Højde 12,5 cm.

FUNKTION KØKKENRULLEHOLDER...
49,95 kr.

Funktion køkkenrulleholder til bordet er lavet i solidt krom, i et simpelt og klassisk design.

Diameter 14,0 cm.

Højde 31,0 cm.

FUNKTION KØKKENRULLEHOLDER...
99,95 kr.

Funktion køkkenrulleholder til bordet er lavet i solidt metal, i et simpelt og klassisk design.

Belagt med sort, så den holder sit stilrene design.

Diameter 13,5 cm.

Højde 31,0 cm.

GRAND CRU KØKKENRULLEHOLDER...
149,95 kr.

Rosendahl Grand Cru køkkenrulleholder er enkel og moderne i sit design men samtidig både funktionel og praktisk. De karakteristiske Grand Cru-riller sikrer en ganske særlig æstetik, der får køkkenrulleholderen til at fremstå meget dekorativ.

Den måler 28,5 cm i højden.

HAMMERSHØI...
399,95 kr. 299,95 kr.

Den hvide Hammershøi-køkkenrulleholder giver køkkenet et strejf af elegance med klassisk dansk design. Den smukke køkkenrulleholder er udformet i hvid keramik med de elegante Hammershøi-riller – og en krop i massivt, olieret egetræ. Opdag det smarte magnetsystem, der let lader dig udskifte køkkenrullen: en praktisk nyhed til en travl hverdag i det moderne hjem.

Alle produkter fra Kähler er håndlavede med fokus på det kunstneriske udtryk og en håndværksmæssig høj kvalitet. På baggrund af produkternes håndlavede natur er hvert enkelt produkt unikt, og der kan derfor forekomme små variationer i udtrykket.

Den er flot og nem at anvende. Udskiftning af køkkenrullen gøres nemt ved at vride de to trædele fra hinanden, da de kun sidder fast med stærke magneter. Det anbefales at holde magneten væk fra sarte enheder, som tager skade af magnetisme.

Trædelen skal vedligeholdes med olivenolie for at bevare sin glød og glæde, og for at undgå at træet tørre ud og sprækker.

Diameter 14,0 cm.
Højde 31,5 cm.

LEIFHEIT KØKKENRULLE OG...
199,95 kr.

Leifheit køkkenrulleholder med folieskærer er en kombineret oplevelse, så du har det hele samlet lige ved hånden. På denne måde er det nemt at pakke mad sammen og væk efter man har spist, eller hvis man under madlavningen har brug for et stykke, kan man nem tage det med en hånd. Den kan adskilles for fleksibelt brug.

Længde af køkkenrulle maks 30 cm.

Længde af Alufolie og film er maks 30,5 cm.

RIGTIG KØKKENRULLEHOLDER HVID
249,95 kr. 149,95 kr.

RIGTIG Roll-It køkkenrulleholder er både pæn og praktisk. Køkkenrulleholderen fås i tre farver, der står i flot kontrast til holderens skaft, som er lavet i gummitræ. Det er let at udskifte køkkenrullen og rillerne i bunden forhhindrer den i at rulle sig ud.

RIGTIG KØKKENRULLEHOLDER SORT
249,95 kr. 149,95 kr.

RIGTIG Roll-It køkkenrulleholder er både pæn og praktisk. Køkkenrulleholderen fås i tre farver, der står i flot kontrast til holderens skaft, som er lavet i gummitræ. Det er let at udskifte køkkenrullen og rillerne i bunden forhhindrer den i at rulle sig ud.

STELTON SERVIETHOLDER STÅL
499,95 kr. 349,95 kr.

Steltons stilrene og funktionelle servietholder er en klassiker, som har bevist sig gennem mange år. Med Stelton går funktionalitet og design altid hånd i hånd. Servietholderen er nem at fyld op, og holder på papiret, så det ikke blæser væk, hvis den bruges på terrassen eller i haven.

Æstetisk servietholder i rustfrit stål, designet af Peter Holmblad. Servietholderen er enkel og stilren i sit udtryk og samtidig utrolig funktionel. Holderen sørger for at holde servietterne pænt stablet ved brug, uden at tage meget plads ved bordet.

Holderen er lavet i rustfrit stål, og kan nemt rengøres. Læg dine yndlingsservietter eller årstidens servietter i holderen, og hav dem altid klar, når de skal bruges.

Længde 19,5 cm.
Højde 11,0 cm.