Kategorier
BRABANTIA KØKKENRULLEHOLDER...
99,95 kr.

Denne køkkenrulleholder fra Brabantia er flot og stilren samtidig med den har et funktionelt design. Den er ekstra robust med forhøjet fod så køkkenrullen altid står solidt og praktisk. Brabantia køkkenrulleholderen er designet med "Roll Stop", så du undgår, at papiret ved et uheld 'løber' af rullen. Med den smarte holdefunktion kan du nemt tage den med udenfor, uden at bekymre dig om, at den blæser væk.

Brabantia køkkenrulleholderen passer til alle standard køkkenruller og det er meget nemt at sætte en ny køkkenrulle på.

Højde 22 cm
Bredde 13 cm
Dybde 12 cm

DAY KØKKENRULLEHOLDER STÅL
29,95 kr.

Day køkkenrulleholder i rustfrit stål passer til alle slags køkkenruller.

Højde 29,0 cm.

Diameter 12,0 cm.

HAMMERSHØI...
349,95 kr. 269,95 kr.

Den hvide Hammershøi-køkkenrulleholder giver køkkenet et strejf af elegance med klassisk dansk design. Den smukke køkkenrulleholder er udformet i hvid keramik med de elegante Hammershøi-riller – og en krop i massivt, olieret egetræ. Opdag det smarte magnetsystem, der let lader dig udskifte køkkenrullen: en praktisk nyhed til en travl hverdag i det moderne hjem.

Alle produkter fra Kähler er håndlavede med fokus på det kunstneriske udtryk og en håndværksmæssig høj kvalitet. På baggrund af produkternes håndlavede natur er hvert enkelt produkt unikt, og der kan derfor forekomme små variationer i udtrykket.

Den er flot og nem at anvende. Udskiftning af køkkenrullen gøres nemt ved at vride de to trædele fra hinanden, da de kun sidder fast med stærke magneter. Det anbefales at holde magneten væk fra sarte enheder, som tager skade af magnetisme.

Trædelen skal vedligeholdes med olivenolie for at bevare sin glød og glæde, og for at undgå at træet tørre ud og sprækker.

Diameter 14,0 cm.
Højde 31,5 cm.

KØKKENRULLEHOLDER BORD SORT...
49,95 kr.

Funktion køkkenrulleholder til bordet er lavet i solidt sort mat metal, i et simpelt og klassisk design.

Diameter 12,5 cm.

Højde 32,5 cm.

KØKKENRULLEHOLDER STÅL
59,95 kr. 49,95 kr.

Funktion køkkenrulleholder til bordet er lavet i solidt krom, i et simpelt og klassisk design.

Diameter 14,0 cm.

Højde 31,0 cm.

KØKKENRULLEHOLDER T/VÆG SORT
99,95 kr.

Funktion køkkenrulleholder til bordet er lavet i solidt metal, i et simpelt og klassisk design.

Belagt med sort, så den holder sit stilrene design.

Diameter 13,5 cm.

Højde 31,0 cm.

LEIFHEIT KØKKENRULLE OG...
199,95 kr.

Leifheit køkkenrulleholder med folieskærer er en kombineret oplevelse, så du har det hele samlet lige ved hånden. På denne måde er det nemt at pakke mad sammen og væk efter man har spist, eller hvis man under madlavningen har brug for et stykke, kan man nem tage det med en hånd. Den kan adskilles for fleksibelt brug.

Længde af køkkenrulle maks 30 cm.

Længde af Alufolie og film er maks 30,5 cm.

SERVIETHOLDER SORT...
69,95 kr.

Funktion servietholder er lavet i matsort metal i et simpelt og praktisk design. Den er fin på bordet, men sørger også for at servietterne ikke blæser væk ved hele tiden at holde på dem med lægten som lægger over servietterne.

Længde 19,0 cm.

Bredde 19,0 cm.

Højde 12,5 cm.