OBH

OBH ACTIFRY GENIUS 1,2 L
2.399,00 kr. 1.699,00 kr.

Actifry Genius er en ny version af den meget kendte Actifry. Det er en revolutionerende frituregryde, som tilbereder mad til hele familien og er nem at rengøre. Takket være den eksklusive dual motion teknologi tilbereder Genius maden med meget lidt eller ingen olie, da den kombinerer varm luft med nænsom omrøring. I denne version er der indbygget 9 intelligente tilberedningsfunktioner, som gør det muligt at tilberede en lang række madvarer som pommes frites, stegte ris, fisk, wokretter, grøntsager, kød, desserter og meget meget mere. 

Som de andre Actifry maskiner er Genius meget nem og simpel at bruge. Man lægger maden i skålen, med slip let belægningen, vælger det passende program, som du nemt kan se på det digitale display, og så venter du bare på, at din mad er klar. Hvis, maden er klar før du er, så vil den indbyggede funktion i maskinen holde maden lun og lækker til du selv er klar til at spise. Genius er den hidtil bedste måde at tilberede lækker mad på, med så lav fedtstof at du ikke længere behøver, at have dårlig samvittighed når du nyder dine livretter.

Kapacitet 5 portioner.
Volumen 1,2 kg.
Effekt 1520 watt.

Opskriftshæfte medfølger, og man har mulighed for at downloade en app med endnu mere inspiration.

OBH ACTIFRY ORIGINAL 1,0 L
1.899,00 kr. 799,95 kr.

ActiFry Original er en unik innovation, som tilbereder en stor variation af retter. Takket være patenteret teknologi med cirkulerende varm luft og automatisk omrøring kan du lave pommes frites med kun en skefuld olie såvel som fisk, grøntsager, kød og desserter. ActiFry Original har kapacitet til 1 kilo og op til 4 portioner. Den aftagelige skål har non-stick belægning og tåler maskinopvask. Det er nemt at tilberede dine yndlingsretter uden du behøver at have dårlig samvittighed, da det er meget kalorielet. Det gennemsigtige låg gør det nemt at holde øje med din mad undervejs.

Kapacitet 4 portioner.
Volumen 1,0 liter.
Effekt 1400 watt.

OBH ACTIFRY SNACKING 1 KG
1.999,00 kr. 999,95 kr.

ActiFry Snacking er en unik innovation, som tilbereder en stor variation af retter. Takket være patenteret teknologi med cirkulerende varm luft og automatisk omrøring kan du lave pommes frites med kun en skefuld olie såvel som fisk, grøntsager, kød og desserter. ActiFry Original har kapacitet til 1 kilo og op til 4 portioner. Den aftagelige skål har non-stick belægning og tåler maskinopvask. Det er nemt at tilberede dine yndlingsretter uden du behøver at have dårlig samvittighed, da det er meget kalorielet. Det gennemsigtige låg gør det nemt at holde øje med din mad undervejs. Med den medfølgende kurv kan du nu lave endnu flere retter end før. Her kan du tilberede lækre fisk, kager og meget andet. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Kapacitet 4 portioner.
Volumen 1,0 liter.
Effekt 1400 watt.

OBH AIR FORCE EXTREME 25,2 V
1.999,00 kr. 1.399,00 kr.

OBH nordica har lavet en poseløs ledningsløs støvsuger. Det er ikke længere til besvær at skulle holde hjemmet rent. Støvsugeren bruger letvægts, langtidsholdbart 25, 2V lithium-ion-batteri, med smart opladning, op til 55 minutters driftstid, og en 6-timers opladningscyklus. Formen på dets hoved gør den optimal til at tage selv de mest irriterende hjørner. Hovedet har også en motoriseret børste som gør, at den kører perfekt på både tæpper, trægulv samt fliser. Børsten kører med hele 6200 rpm (rotationer per minut). 

Sugeevnen er optimal, og der går intet tabt ved hjælp af cyklonisk teknologi. Det integrerede håndtag gør, at det er nemt at bære den rundt mellem forskellige rum og etager. Parkeringspositionen gør den nem at opbevare, hvor den kan stå til ladning, så den altid er klar til du skal bruge den.

Opladningstid 6 timer.

Driftstid 55 minutter.

Hastighed 6200 rpm.

OBH BLENDER MASTER 1000W
999,95 kr. 699,95 kr.

Denne blender byder på det bedste fra begge verdener – med stor glaskande, der kan bruges til at blende store mængder af ingredienser samt knuse is. Og derudover kan du bruge den medfølgende takeaway-flaske til at blende din smoothie og tage den med dig på farten.

Titanium-belagte knive, der holder sig skarpere længere

Takeaway-blandeflaske medfølger

BPA-fri materialer – velegnet til babymad

Is-knusning på sekunder, takket være 6 blade og kraftfuld 1000 W-motor

Fremstillet af stål i klassisk og tidløst design, der passer i ethvert køkken.

Volumen 1,5 liter.

OBH BROOKLYN BRØDRISTER TIL...
699,95 kr. 499,95 kr.

OBH Brooklyn Steel er en flot brødrister i rustfrit stål, der står flot i køkkenet, eller inde på bordet til weekend morgenbordet, så man har den tæt på når man har brug for den. Med sit unikke og stilrige design gør den sig flot ud. Brødristeren rister 4 skiver brød ad gangen og har High-Rise funktion, der sørger for at brødet kommer højt op, så du ikke brænder fingrene, når brødet tages op. Den har en trinløs indstilling af ønsket ristningsgrad, og en praktisk krummebakke for nem rengøring og vedligeholdelse af risteren.

Effekt 1600 watt.

OBH BRØDRISTER SORT
349,95 kr. 199,95 kr.

Denne brødrister fra OBH er en flad brødrister, som effektivt kan varme alt fra toast, boller og bagels til flute og baguette. Den er nem at anvende og indstille og sørger for at du får varmet eller ristet dit brød lige som du vil have det. Denne brødrister er lavet i sort kunststof med en rist i rustfrit stål. Selve ristefladen er 20,0 cm bred og 25,0 cm lang. Den har en udtagelig krummebakke, så det er nemt at rengøre og vedligeholde brødristeren. Som varmelegemer sidder der 2 quartz rør, der gør det meget effektivt og sørger for jævn varmefordeling. Der er trinløs indstilling af ristningsgraden, og risteren giver et signal ved endt ristning.

Effekt 700 watt.

OBH EL-KEDEL 1,6LTR GRAVITY...
649,95 kr. 399,95 kr.

OBH nordica gravity elkedel er en gængs hjælper i køkkenet, hvis du skal koge vand til din pasta eller til en god kop te. Denne ledningsfri elkedel har en kapacitet på 1,6 liter og passer til alle dine behov. 

Den har et skjult varmelegeme som gør at vandet bliver varmet jævnt op og den er nemt at holde ren og pæn. Vandstanden kan man nemt holde øje med ved hjælp af vandstandsmåleren.

360˚ placering på kontaktpladen.

Der er indbygget automatisk afbryde og tørkogningssikring.

Effekt 2200 watt.

OBH EL-KEDEL SORT 1,0 L
349,95 kr. 199,95 kr.

OBH elkedel Nemo er lavet i sort, og har en rigtig fin størrelse. Den opvarmer vandet på meget kort tid og fylder ikke meget i dit køkken. Den er trådløs så du uden besvær kan have den med ind på bordet. Kedelen har et skjult varmelegeme, som gør den nem at holde ren. Den har tørkogningssikring samt automatisk afbryder.

Effekt 2200 watt.

Volumen 1,0 liter.

PrAntiScale.png PrCordlessOperating.png

OBH FLADJERN ARTIST GLOSSY
299,95 kr. 249,95 kr.

OBH glattejern kan bruges til at give glat eller bølget hår med et enkelt strøg. Flydende keramiske plader sørger for nænsom behandling af håret. Keramiske plader med keratin giver et strålende resultat med ekstra glans.

Glattejernet varmer hurtigt på til 200°C, og skåner håret mod overophedning. Håndtaget kan låses for praktisk opbevaring når det ikke er i brug.

Ekstra lang ledning på 2,8 meter.

OBH FNUGFJERNER SORT/RØD
99,95 kr.

OBH fnugfjerner er en lille handy maskine som nemt fjerner fnug og hår fra dit tøj. Hvis dit tøj er blevet lidt nusset at se på, er det ofte fordi fibrene laver knuder, som denne lille maskine nemt kan fjerne, så dit tøj kommer til at se nyt og flot ud igen.

OBH FOOD SEALER STÅL
1.099,00 kr. 499,95 kr.

OBH Nordica vakuummaskine bruges til at pakke mad i vakuumforseglede indpakninger. Dette kan man gøre for at bevare maden i længere tid, marinere mad, lave sous vide eller, hvad man selv mener den skal bruges til. 
Når man vakuumpakker sin mad holder det op til 5 gange længere end ved traditionelle opbevaringsmetoder, det beskytter maden mod frostskader.

Denne stål-model har et flot design, som gør, at den passer ind i alle små som store køkkener. Den har en effektiv ydeevne, og er lige til at hive frem når man skal bruge den.

Den har flere indstillinger, så man kan tage hensyn til om det er skrøbeligt, eller flydende mad, man har med at gøre.

Da poserne kan anvendes i microbølgeovn og simrende vand, er dette den ultimative måde at pakke sin mad ind og lave sous vide på.

Med apparatet følger der en rulle og 5 poser med til start, så man kan gå i gang med det samme.

Effekt 120 watt.

OBH HÅNDSTØVSUGER WET & DRY
499,95 kr. 299,95 kr.

OBH håndstøvsuger med både brug til tørre og våde ting er god at have til de så opgaver, hvor støvsugeren er for stor at hive frem. Cyclonic Wet & Dry kan bruges til de fleste opgaver og er lige ved hånden. Den har en sugeeffekt på 840 liter per minut og et cyclonisk filtersystem, som sørger for optimal sugeeffekt. Batteriet kan udskiftes. På et fuldt opladet batteri holder den ca til 10 minutters brug, hvorefter man kan hænge den tilbage på adapteren, så den altid er opladt.

Der er inkluderet et ekstra gummimundstykke og et praktisk vægbeslag

OBH INOX EL-KEDEL 1,2 L STÅL
499,95 kr. 299,95 kr.

OBH Nordica Inox er en flot og stilren elkedel lavet i ståldesign, med sort varmeresistent håndtag. El-kedlen har skjult flad varmelegeme som gør den nemmere at holde ren og pæn, hvilket giver en længere levetid. Den har en automatisk afbryder, når den er færdig med at koge vandet op. Når du fylder den med vand er det dejligt nemt når du bare kan løfte låget, og se vandstandsmåleren udefra. 
El-kedlen har tørkogningssikring så den ikke kan koge med for lidt eller ingen vand i. 
Det unikke og simple design passer godt ind i de fleste køkkener med sit tidløse og simple design i stål og sort.

Volumen 1,2 liter.

Effekt 2200 watt.

OBH KAFFEKVÆRN MED...
579,95 kr. 349,95 kr.

OBH kaffekværn er en højkvalitets kaffekværn som lader dig indstille mængden af kaffe i form af antal kopper samt grovheden af det malede kaffe. Det varierer afhængig af om man laver stempel- filter eller espressokaffe. Maskinen har en beholder til kaffebønnerne, hvor den kan opbevares, eller gøres klar aftenen før, så den lækre frisk kværnede kaffe kun er et klik væk om morgenen.

Mængden af kaffe kværnet på en gang kan være op til 12 kopper kaffe.

Effekt 100 watt.

OBH KNIVSLIBER STÅL
799,95 kr. 299,95 kr.

OBH Elektrisk knivsliber, sliber med perfekt resultat hver gang - din kniv bliver som ny på få sekunder. SharpX har et unikt patenteret slibehjul for den bedst mulige slibning og vinkling. Det unikke patenteret slibesystem med 20 keramiske stave, justeres automatisk efter knivbladet, så det er meget nemmere for dig, at holde dine knive skarpe og sunde. Slibningsvinkel på 40°. Elektrisk knivsliber har et affjedret slibehjul, for skånsomt at opnå det optimale resultat.

Passer til alle knive – dog ikke savtakkede.

Effekt 40 watt.

OBH KONTAKTGRILL EASY BBQ
899,95 kr. 499,95 kr.

OBH nordicas nye smarte kontaktgrill er lavet i et stilfuldt design i rustfrit stål. Den har et lækkert funktionelt design, som er nem at håndtere og indstille. Med kontrollampen og den justerbare temperatur, kan du tilberede super lækre retter og sandwich på denne grill.

Grillen har non-stick belægning, som stadig sørger for at give de rigtige traditionelle grill-striber på din mad. 

OBH KØKKENVÆGT 5KG/1G HVID
199,95 kr. 149,95 kr.

OBH Nordicas simple vægt i Pure White, er en kompakt robust køkkenvægt, som kan væeje helt op til 5kg på en gang med 1g interval, så du får de mest præcise målinger. Vægten er lavet i glas med hvid kant. Displayet er stort, så det er nemt at se og aflæse målingerne. Brug den hurtigt og nemt til de små ting i hverdagen, eller brug den til de større bageprojekter. Takket være det meget slim design passer denne køkkenvægt ind i alle hjem, uanset om man har et lille eller stort køkken.

Med denne vægt, kan du selvfølgelig nulstille mellem vejninger, så du kan måle det hele i en skål på en gang. Dette gør det nemt og hurtigt at måle op.

Denne vægt bruger et CR2032 batteri (medfølger).

OBH KØKKENVÆGT I STÅL
449,95 kr. 299,95 kr.

OBH elektroniske køkkenvægt i et flot slim stål design er kun 14 mm tynd og har en belægning i rustfrit stål, der beskytter mod fingeraftryk. Den har også et stort LCD display som gør det nemt at se, hvor meget man har målt op, og nulstilling mellem vejningerne gør, at alle ingredienser kan vejes i samme skål. Den kan maks veje 5 kg med kun 1 grams interval.

Den bruger batterier: 2 stk. CR2032 Litium-ion (medfølger).

OBH LEGACY BRØDRISTER
799,95 kr. 499,95 kr.

OBH Nordica Legacy-brødristeren passer elegant ind i de fleste hjem. Med et unikt nordisk design, der bringer nyt liv ind i dit køkken kan du få massere af glæde af dette produkt. De ekstra brede slidser betyder, at du kan riste alle tykkelser af brød, mens automatisk centrering og kontrol af ristning på 6 niveauer garanterer perfekte resultater, uanset hvad du er til. Komplet med 3 funktioner med lysindikatorer: funktion, der øjeblikkeligt afbryder ristningen, optøningsfunktion, der rister brød fra fryseren uden først at skulle tø det op og opvarmningsfunktion, der opvarmer tidligere tilberedte ristede snacks. Særlig høj løft-knap hjælper dig med at tage selv de mindste stykker brød ud, mens en aftagelig krumbakke holder det hele pænt og rytteligt.

Watt 950-1150.

OBH MANHATTAN BRØDRISTER
299,95 kr. 249,95 kr.

Manhattan Steel er en flot brødrister i rustfrit stål, der står flot i køkkenet, eller inde på bordet til weekend morgenbordet, så man har den tæt på når man har brug for den. Brødristeren rister 2 skiver brød ad gangen og har High-Rise funktion, der sørger for at brødet kommer højt op, så du ikke brænder fingrene, når brødet tages op. Den har en trinløs indstilling af ønsket ristningsgrad og en praktisk krummebakke for nem rengøring og vedligeholdelse af risteren.

Effekt 700 watt.

OBH MANHATTAN BRØDRISTER...
349,95 kr. 299,95 kr.

Manhattan Steel er en flot brødrister i rustfrit stål, der står flot i køkkenet, eller inde på bordet til weekend morgenbordet, så man har den tæt på når man har brug for den. Brødristeren rister 4 skiver brød ad gangen og har High-Rise funktion, der sørger for at brødet kommer højt op, så du ikke brænder fingrene, når brødet tages op. Den har en trinløs indstilling af ønsket ristningsgrad og en praktisk krummebakke for nem rengøring og vedligeholdelse af risteren.

Effekt 1400 watt.

OBH MASSAGEAPPARAT MED INFARØD
799,95 kr. 399,95 kr.

OBH massagdeapparat med infrarød funktion er det rigtige apparat for en ægte massageoplevelse. Den er ideel til spændte og trætte muskler og har 2 forskellige massage indstillinger; massage og massage sammen med infrarød varme. Ud over det har den 5 forskellige hastighedsindstillinger. Massageapparatet har gummibelagt håndtag, som giver et godt og behageligt greb. Drifttiden per massagebehandling er ca. 20 minutter. 

Ved brug anbefales det at finde et komfortabelt sted ved en stikkontakt. Massageapparatet har fire typer udskifteligt tilbehør, der anvendes afhængigt af, hvilken type massage man ønsker.

Effekt 22 watt.

OBH MINIHAKKER SORT
299,95 kr. 199,95 kr.

OBH minihakker er en lille og smart hjælper i køkkenet. Den hakker nemt og hurtigt mindre mængder nødder, løg, persille, kød, gulerødder mm. Knivene er aftagelige fra skålen. Både låg, skål og knive kan gå i opvaskemaskinen og er meget nemme at rengøre. Minihakkeren har gummifødder så den har en stabil position på bordet. Hakkeren kan hjælpe dig med at lave hjemmelavet pesto, nøddemel, hakkede løg og meget meget mere.

Effekt 150 watt.