OBH

OBH ARTIST STYLER KERATIN CARE
699,95 kr. 349,95 kr.

OBH Artist Keratin Care er varmlufts-styleren, som styler dit hår med omtanke. Varmlufts-styleren er belagt med keratin og turmalin, som modvirker krus, gør håret silkeblødt og tilfører ekstra glans. Varmluftsbørsten har 3 forskellige varmeindstillinger, cool-funktion samt 2 forskellige børstehoveder, en volumenbørste (ø 30 mm) og en varmebørste (ø 35 mm). Med ekstra keratin, turmalin, 2 forskellige børstehoveder og en 3 meter lang ledning bliver styling med Keratin Care både nem, sjov og skånsom. Derudover fungerer varmlufts-styleren både i tørt og fugtigt hår. Smukke Keratin Care er belagt med keratin og turmalin som modvirker krus og tilfører ekstra glans.

Effekt 150 watt

OBH BLENDER HERO 1400W
1.699,00 kr. 699,95 kr.

OBH Hero blender med en kraftfuld motor på 1400 W kan blive din nye helt i køkkenet. Blenderen har en varme- og kuldebestandig kande, som gør, at du både kan knuse hård is og mikse varme supper.

Kanden på 1,75 liter gør det nemt at lave passende portioner til hele familien men også til enkelte personer.

Blenderen har 3 forudindstillede programmer, der gør det nemt at knuse is, lave smoothie og meget andet. Hastighedsreguleringen er trinløs og du kan nemt navigere i brugen af den kraftfulde maskine.

Effekt 1400 watt.
Volumen 1,75 liter.

OBH BRØDRISTER SORT
399,95 kr. 199,95 kr.

OBH brødrister i sort er en kompakt simpel brødrister, som du vil have glæde af i hverdagen, samt inde på morgenbordet i weekenden. Den har plads til brede skiver, samt en bollerist til at varme boller på. Brødristeren rister 2 skiver brød ad gangen og har High-Rise funktion, der sørger for at brødet kommer højt op, så du ikke brænder fingrene, når brødet tages op. Den har en trinløs indstilling af ønsket ristningsgrad og en praktisk krummebakke for nem rengøring og vedligeholdelse af risteren.

Effekt 700 watt.

OBH BRØDRISTER SORT
349,95 kr. 199,95 kr.

Denne brødrister fra OBH er en flad brødrister, som effektivt kan varme alt fra toast, boller og bagels til flute og baguette. Den er nem at anvende og indstille og sørger for at du får varmet eller ristet dit brød lige som du vil have det. Denne brødrister er lavet i sort kunststof med en rist i rustfrit stål. Selve ristefladen er 20,0 cm bred og 25,0 cm lang. Den har en udtagelig krummebakke, så det er nemt at rengøre og vedligeholde brødristeren. Som varmelegemer sidder der 2 quartz rør, der gør det meget effektivt og sørger for jævn varmefordeling. Der er trinløs indstilling af ristningsgraden, og risteren giver et signal ved endt ristning.

Effekt 700 watt.

OBH DYNAMO PERSONVÆGT HVID
399,95 kr. 299,95 kr.

OBH Dynamo Press Badevægt er lavet til dig, der gerne vil passe på dig selv, men også er passe på klimaet. Vægten er uden batterier, men måler lige så præcist som de andre vægte du kender. Hvordan fungerer den? Det er simpelt. Tryk dynamoen ned for at generere strøm og starte vejningen. Ét tryk giver et helt minuts vejning. Vægten fungerer uden batterier, så du er sikker på du er miljøvenlig og sparer udgifter til batterier. Platformen er lavet i 5 mm sikkerhedsglas og er udstyret med højpræcisions sensorsystem, der måler din vægt. Helt klart et skridt på vejen til fremtidens vægte.

Længde 31,0 cm.
Bredde 25,0 cm.
Højde 2,0 cm.

OBH EL-KEDEL COLOR BURST STÅL
799,95 kr. 399,95 kr.

OBH Nordica Color Burst Steel 1,6 L er en ledningsfri kedel i rustfrit stål, som kan indstilles efter den ideelle temperatur for dine varme drikke. Takket være apparatets teknologi, kan du forudindstille temperaturen til 37, 60, 80, 90 eller 100 °C og følge med på LED-displayet samt den farveskiftende effekt. Når vandet har nået den perfekte temperatur, forbliver det på samme niveau i op til 40 minutter takket være den automatiske hold varm-funktion. Med denne teknologi vil du kunne indstille den rette temperatur, så du får den bedste smag ud af alle dine lækre kaffe og tevarianter.

Volumen 1,6 liter.

5 temperaturindstillinger 37/60/80/90/100 °C til alle dine varme drikke.

40 minutters hold varm-funktion.

Effekt 2200 watt.

OBH FODBAD INFRAHEAT
499,95 kr. 399,95 kr.

OBH Nordica fodbad med bobler og infrarød varme er toppen af hjemmeluksus. Skab stemningen af spa, hygge og afslapening med dette fodbad, som også kan massere samt give infrarød lysterapi. 

Findes der noget bedre end et fodbad og en gang fodmassage efter en lang dag? Det gør der måske, men det ligger stadig ret højt på listen. OBH Nordica har udviklet denne maskine som i hvert fald kan give dig det uden du skal afsted ud ad døren, og uden at tage meget plads i dit hjem. Vælg mellem forskellige indstillinger, så du kan få det lige som du vil have det. At tage et skønt fodbad en gang imellem gør fødderne glade. 

Med dette fodbad kan du både få fodmassage, infrarød punktvarme og bobler. Cirkulationen i vandet sørger for at dine fødder bliver friske og afslappede på ingen tid. Der er plads til 4,6 liter vand. 

Fodbadet har skridsikre fødder, for din sikkerhed. Fodbadet har stænkskjold, så du ikke spilder ved siden af, og en hældetud til når du skal tømme fodbadet på en nem måde.

OBH FOOD SEALER STÅL
1.099,00 kr. 499,95 kr.

OBH Nordica vakuummaskine bruges til at pakke mad i vakuumforseglede indpakninger. Dette kan man gøre for at bevare maden i længere tid, marinere mad, lave sous vide eller, hvad man selv mener den skal bruges til. 
Når man vakuumpakker sin mad holder det op til 5 gange længere end ved traditionelle opbevaringsmetoder, det beskytter maden mod frostskader.

Denne stål-model har et flot design, som gør, at den passer ind i alle små som store køkkener. Den har en effektiv ydeevne, og er lige til at hive frem når man skal bruge den.

Den har flere indstillinger, så man kan tage hensyn til om det er skrøbeligt, eller flydende mad, man har med at gøre.

Da poserne kan anvendes i microbølgeovn og simrende vand, er dette den ultimative måde at pakke sin mad ind og lave sous vide på.

Med apparatet følger der en rulle og 5 poser med til start, så man kan gå i gang med det samme.

Effekt 120 watt.

OBH FØNTØRRER KERATIN CARE
799,95 kr. 349,95 kr.

OBH Keratin Care Føntørrer hjælper dig med at style dit hår mens du stadig holder det sundt og flot. Med keratin og turmalin, som tilfører ekstra glans. Her kan du virkelig tørre og style dit hår med omtanke! Med Keratin Care er det meget nemt at tørre og style håret, samtidig med at du mindsker risikoen for slid. Hårtørrerens keratin- og turmalin-belagte gitter modvirker krus og tilfører ekstra glans. Keratin Care har et volumenmundstykke og et fønmundstykke for en maksimal luftstrøm og præcision. 3 forskellige varmeindstillinger, 2 hastigheder samt koldluftsfunktion. 3 meter ledning for en ekstra fleksibel styling.

Effekt 2300 watt.

AC motor.

OBH GLATTEJERN ARTIST GLOSSY
299,95 kr. 249,95 kr.

OBH glattejern kan bruges til at give glat eller bølget hår med et enkelt strøg. Flydende keramiske plader sørger for nænsom behandling af håret. Keramiske plader med keratin giver et strålende resultat med ekstra glans.

Glattejernet varmer hurtigt på til 200°C, og skåner håret mod overophedning. Håndtaget kan låses for praktisk opbevaring når det ikke er i brug.

Ekstra lang ledning på 2,8 meter.

OBH GRILL OG PANINI MAKER
649,95 kr. 399,95 kr.

Kompakt grill i børstet stål til at grille mad og panini. Dobbeltsidet grilning med justerbar temperatur til lækre grillretter og panini. Non-stickbelagte grillplader sikrer et jævnt grillresultat. Aftagelig drypbakke og skraber til nem rengøring medfølger. Kan opbevares stående for at spare plads. Længde på ledning 1,2m.

Justerbar temperatur til perfekt grilning og lækre panini

Tilberedningsflade er perfekt til to panini og kød og grøntsager

Selvjusterende hængsler tilpasser sig størrelse af panini og tykkelse på mad

Effekt 2000 watt.

OBH HÅNDMIXER URBAN MIX STÅL
499,95 kr. 249,95 kr.

OBH nordica håndmixer er til dig, der mangler en effektiv og let anvendelig håndmixer. Med en kraftfuld motor på 300 watt, 6 hastigheder samt turbofunktion gør Urban Mix arbejdet for dig. Designet er stilrent i sort og rustfrit stål, og du får nemt et godt greb om håndmixeren takket være det ergonomiske håndtag. Urban Mix indeholder et sæt piskeris samt dejkroge i rustfrit stål. Piskerisene og dejkrogene kan desuden tåle opvaskemaskine for en nem rengøring. Med Urban Mix kan du piske flødeskum og en lækker marengs på ingen tid!

Effekt 300 watt.

OBH KAFFEKVÆRN MED...
699,95 kr. 299,95 kr.

OBH kaffekværn er en højkvalitets kaffekværn som lader dig indstille mængden af kaffe i form af antal kopper samt grovheden af det malede kaffe. Det varierer afhængig af om man laver stempel- filter eller espressokaffe. Maskinen har en beholder til kaffebønnerne, hvor den kan opbevares, eller gøres klar aftenen før, så den lækre frisk kværnede kaffe kun er et klik væk om morgenen.

Mængden af kaffe kværnet på en gang kan være op til 12 kopper kaffe.

Effekt 100 watt.

OBH KONTAKTGRILL EASY BBQ
899,95 kr. 399,95 kr.

OBH nordicas nye smarte kontaktgrill er lavet i et stilfuldt design i rustfrit stål. Den har et lækkert funktionelt design, som er nem at håndtere og indstille. Med kontrollampen og den justerbare temperatur, kan du tilberede super lækre retter og sandwich på denne grill.

Grillen har non-stick belægning, som stadig sørger for at give de rigtige traditionelle grill-striber på din mad. 

OBH KØKKENVÆGT 5KG/1G HVID
199,95 kr. 149,95 kr.

OBH Nordicas simple vægt i Pure White, er en kompakt robust køkkenvægt, som kan væeje helt op til 5kg på en gang med 1g interval, så du får de mest præcise målinger. Vægten er lavet i glas med hvid kant. Displayet er stort, så det er nemt at se og aflæse målingerne. Brug den hurtigt og nemt til de små ting i hverdagen, eller brug den til de større bageprojekter. Takket være det meget slim design passer denne køkkenvægt ind i alle hjem, uanset om man har et lille eller stort køkken.

Med denne vægt, kan du selvfølgelig nulstille mellem vejninger, så du kan måle det hele i en skål på en gang. Dette gør det nemt og hurtigt at måle op.

Denne vægt bruger et CR2032 batteri (medfølger).

OBH KØKKENVÆGT I STÅL
449,95 kr. 299,95 kr.

OBH elektroniske køkkenvægt i et flot slim stål design er kun 14 mm tynd og har en belægning i rustfrit stål, der beskytter mod fingeraftryk. Den har også et stort LCD display som gør det nemt at se, hvor meget man har målt op, og nulstilling mellem vejningerne gør, at alle ingredienser kan vejes i samme skål. Den kan maks veje 5 kg med kun 1 grams interval.

Den bruger batterier: 2 stk. CR2032 Litium-ion (medfølger).

OBH MANHATTAN BRØDRISTER
299,95 kr. 199,95 kr.

Manhattan Steel er en flot brødrister i rustfrit stål, der står flot i køkkenet, eller inde på bordet til weekend morgenbordet, så man har den tæt på når man har brug for den. Brødristeren rister 2 skiver brød ad gangen og har High-Rise funktion, der sørger for at brødet kommer højt op, så du ikke brænder fingrene, når brødet tages op. Den har en trinløs indstilling af ønsket ristningsgrad og en praktisk krummebakke for nem rengøring og vedligeholdelse af risteren.

Effekt 700 watt.

OBH MANHATTAN BRØDRISTER...
349,95 kr. 299,95 kr.

Manhattan Steel er en flot brødrister i rustfrit stål, der står flot i køkkenet, eller inde på bordet til weekend morgenbordet, så man har den tæt på når man har brug for den. Brødristeren rister 4 skiver brød ad gangen og har High-Rise funktion, der sørger for at brødet kommer højt op, så du ikke brænder fingrene, når brødet tages op. Den har en trinløs indstilling af ønsket ristningsgrad og en praktisk krummebakke for nem rengøring og vedligeholdelse af risteren.

Effekt 1400 watt.

OBH MASSAGEAPPARAT MED INFARØD
799,95 kr. 499,95 kr.

OBH massagdeapparat med infrarød funktion er det rigtige apparat for en ægte massageoplevelse. Den er ideel til spændte og trætte muskler og har 2 forskellige massage indstillinger; massage og massage sammen med infrarød varme. Ud over det har den 5 forskellige hastighedsindstillinger. Massageapparatet har gummibelagt håndtag, som giver et godt og behageligt greb. Drifttiden per massagebehandling er ca. 20 minutter. 

Ved brug anbefales det at finde et komfortabelt sted ved en stikkontakt. Massageapparatet har fire typer udskifteligt tilbehør, der anvendes afhængigt af, hvilken type massage man ønsker.

Effekt 22 watt.

OBH MASTER STEEL BLENDER
799,95 kr. 499,95 kr.

OBH master steel blender er lavet i et stilrent praktisk og pænt design. Denne blender byder på det bedste fra begge verdener – med stor glaskande, der kan bruges til at blende store mængder af ingredienser samt knuse is. Og derudover kan du bruge den medfølgende takeaway-flaske til at blende din smoothie og tage den med dig på farten.

Blenderdelene er BPA-fri materialer og derfor er den specielt velegnet til babymad og andet food-prep.

Fremstillet af stål i klassisk og tidløst design, der passer i ethvert køkken.

Is-knusning på sekunder, takket være 6 stålblade og 600 W motor

Effekt 600 watt.

OBH NÆSEHÅRSTRIMMER ATTRAXION
199,95 kr. 99,95 kr.

OBH nordica næsehårstrimmer fra Attraxion er lavet i et flot design, som sørger for at maskinen lægger godt i hånden og giver en god og behagelig trimning. Med det roterende skæresystem får man nemt fat på alle synlige hår. Der medfølger også udskifteligt skær til øre- og øjenbryn. Skæret kan nemt vaskes under rindende vand, så den er nem at holde ren. Der er i maskinen et integreret lys om hjælper dig med at få det perfekte resultat. 

Maskinen bruger 1xAA batteri og er derfor ledningsløs for fri mobilitet.

Til maskinen medfølger der opbevaringsholder samt rengøringsbørste.

OBH NÆSETRIMMER ATTRAXION...
249,95 kr. 149,95 kr.

OBH Nordica har med denne lille trimmer lavet et fantastisk værktøj til dig som skal trimme i svære vinkler. Det er ikke en hemmelighed, at vi mennesker godt kan lide at stadse os lidt ud. Når man trimmer hår, gør man dette på en naturlig måde, som vil give et ekstra fint pift til hverdagen.

Ledningsfri batteridreven næse-, øre- og øjenbrynstrimmer

Vertikalt skæresystem til præcisionstrimning

Kan vaskes – nem at rengøre under rindende vand

Integreret lys

Beskyttende tophætte til sikker, hygiejnisk opbevaring

OBH OPTIGRILL
1.849,00 kr. 999,95 kr.

Med den nye og innovative OptiGrill bliver du let en sand mesterkok i eget køkken. OptiGrill hjælper dig til perfekte grillresultater uanset om du er til ’rare’, ’medium’ eller ’well-done’. Maskinen tilpasser stegetiden efter tykkelse og type af kød, hvorefter stegeindikatoren fortæller dig når kødet når den ønskede stegegrad. Fordi de aftagelige stegeplader er med non-stick belægning behøver du ikke yderligere fedtstof, og gør det derfor nemmere at tilberede et sundt og yderst lækkert måltid til venner og familie.  

Denne Optigrill har en stegeoverflade på 600 cm² og pladerne tåler opvaskemaskine.

Effekt 2000 watt.

OBH PERSONVÆGT I GLAS
299,95 kr. 149,95 kr.

OBH elektroniske glasvægt er lavet i et stilrent design med høj præcision. Ud over det er det et flot og diskret design med 6 mm sikkerhedsglas og et stort og tydeligt LCD display. Den kan måle fra 10 til 150 kg med 100 grams interval. Den slukker af sig selv når det ikke er i brug for at spare på batteriet. Vægten indikerer hvis den er ved at løbe tør for strøm.

Vægten bruger 1 stk. CR2032 lithium ion batteri (medfølger).