OBH

OBH ACTIFRY GENIUS 1,2 L
2.399,00 kr. 1.699,00 kr.

Actifry Genius er en ny version af den meget kendte Actifry. Det er en revolutionerende frituregryde, som tilbereder mad til hele familien og er nem at rengøre. Takket være den eksklusive dual motion teknologi tilbereder Genius maden med meget lidt eller ingen olie, da den kombinerer varm luft med nænsom omrøring. I denne version er der indbygget 9 intelligente tilberedningsfunktioner, som gør det muligt at tilberede en lang række madvarer som pommes frites, stegte ris, fisk, wokretter, grøntsager, kød, desserter og meget meget mere. 

Som de andre Actifry maskiner er Genius meget nem og simpel at bruge. Man lægger maden i skålen, med slip let belægningen, vælger det passende program, som du nemt kan se på det digitale display, og så venter du bare på, at din mad er klar. Hvis, maden er klar før du er, så vil den indbyggede funktion i maskinen holde maden lun og lækker til du selv er klar til at spise. Genius er den hidtil bedste måde at tilberede lækker mad på, med så lav fedtstof at du ikke længere behøver, at have dårlig samvittighed når du nyder dine livretter.

Kapacitet 5 portioner.
Volumen 1,2 kg.
Effekt 1520 watt.

Opskriftshæfte medfølger, og man har mulighed for at downloade en app med endnu mere inspiration.

OBH ACTIFRY ORIGINAL 1,0 L
1.899,00 kr. 799,95 kr.

ActiFry Original er en unik innovation, som tilbereder en stor variation af retter. Takket være patenteret teknologi med cirkulerende varm luft og automatisk omrøring kan du lave pommes frites med kun en skefuld olie såvel som fisk, grøntsager, kød og desserter. ActiFry Original har kapacitet til 1 kilo og op til 4 portioner. Den aftagelige skål har non-stick belægning og tåler maskinopvask. Det er nemt at tilberede dine yndlingsretter uden du behøver at have dårlig samvittighed, da det er meget kalorielet. Det gennemsigtige låg gør det nemt at holde øje med din mad undervejs.

Kapacitet 4 portioner.
Volumen 1,0 liter.
Effekt 1400 watt.

OBH ACTIFRY SNACKING 1 KG
1.999,00 kr. 999,95 kr.

ActiFry Snacking er en unik innovation, som tilbereder en stor variation af retter. Takket være patenteret teknologi med cirkulerende varm luft og automatisk omrøring kan du lave pommes frites med kun en skefuld olie såvel som fisk, grøntsager, kød og desserter. ActiFry Original har kapacitet til 1 kilo og op til 4 portioner. Den aftagelige skål har non-stick belægning og tåler maskinopvask. Det er nemt at tilberede dine yndlingsretter uden du behøver at have dårlig samvittighed, da det er meget kalorielet. Det gennemsigtige låg gør det nemt at holde øje med din mad undervejs. Med den medfølgende kurv kan du nu lave endnu flere retter end før. Her kan du tilberede lækre fisk, kager og meget andet. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Kapacitet 4 portioner.
Volumen 1,0 liter.
Effekt 1400 watt.

OBH AIR FORCE EXTREME 25,2 V
1.999,00 kr. 1.399,00 kr.

OBH nordica har lavet en poseløs ledningsløs støvsuger. Det er ikke længere til besvær at skulle holde hjemmet rent. Støvsugeren bruger letvægts, langtidsholdbart 25, 2V lithium-ion-batteri, med smart opladning, op til 55 minutters driftstid, og en 6-timers opladningscyklus. Formen på dets hoved gør den optimal til at tage selv de mest irriterende hjørner. Hovedet har også en motoriseret børste som gør, at den kører perfekt på både tæpper, trægulv samt fliser. Børsten kører med hele 6200 rpm (rotationer per minut). 

Sugeevnen er optimal, og der går intet tabt ved hjælp af cyklonisk teknologi. Det integrerede håndtag gør, at det er nemt at bære den rundt mellem forskellige rum og etager. Parkeringspositionen gør den nem at opbevare, hvor den kan stå til ladning, så den altid er klar til du skal bruge den.

Opladningstid 6 timer.

Driftstid 55 minutter.

Hastighed 6200 rpm.

OBH BLENDER MASTER 1000W
999,95 kr. 699,95 kr.

Denne blender byder på det bedste fra begge verdener – med stor glaskande, der kan bruges til at blende store mængder af ingredienser samt knuse is. Og derudover kan du bruge den medfølgende takeaway-flaske til at blende din smoothie og tage den med dig på farten.

Titanium-belagte knive, der holder sig skarpere længere

Takeaway-blandeflaske medfølger

BPA-fri materialer – velegnet til babymad

Is-knusning på sekunder, takket være 6 blade og kraftfuld 1000 W-motor

Fremstillet af stål i klassisk og tidløst design, der passer i ethvert køkken.

Volumen 1,5 liter.

OBH BLENDER PRO MIX 1,75 L
849,95 kr. 599,95 kr.

OBH Pro mix er en meget kraftfuld blender på 1000 watt med forudindstillede programmer til knusning af is, smoothies og interval. God til både kolde og varme væsker, så man både kan lave supper, milkshakes og meget mere.

Glasset og knivdelene tåler opvaskemaskine og er rigtig nemme at rengøre.

Kanden er dejlig stor, hvilket giver dejlige tilberedningsmuligheder, samt mulighed for at lave drinks til alle på en gang i stedet for over flere omgange.

Volumen 1,75 liter.

Effekt 1000 watt.

OBH BLENDER SORT 0,8 LITER
349,95 kr. 199,95 kr.

OBH Quickblender er en kompakt blender i Frutti serien og tilbyder en lille kompakt blender med en motor på hele 300 watt. Det betyder, at den blender og mikser, hakker og puréer, milkshakes, supper og saucer samt meget mere. Glaskanden kan rumme knap 1 liter, hvilket gør, at den ikke fylder meget i dit køkken, og den er nem og handy at vaske op. Det betyder, at den er specielt ideel til dig som bruger den en eller flere gange om dagen.

Volumen 0,8 liter.

Effekt 300 watt.

OBH BROOKLYN BRØDRISTER TIL...
699,95 kr. 499,95 kr.

OBH Brooklyn Steel er en flot brødrister i rustfrit stål, der står flot i køkkenet, eller inde på bordet til weekend morgenbordet, så man har den tæt på når man har brug for den. Med sit unikke og stilrige design gør den sig flot ud. Brødristeren rister 4 skiver brød ad gangen og har High-Rise funktion, der sørger for at brødet kommer højt op, så du ikke brænder fingrene, når brødet tages op. Den har en trinløs indstilling af ønsket ristningsgrad, og en praktisk krummebakke for nem rengøring og vedligeholdelse af risteren.

Effekt 1600 watt.

OBH BRØDRISTER SORT
349,95 kr. 199,95 kr.

Denne brødrister fra OBH er en flad brødrister, som effektivt kan varme alt fra toast, boller og bagels til flute og baguette. Den er nem at anvende og indstille og sørger for at du får varmet eller ristet dit brød lige som du vil have det. Denne brødrister er lavet i sort kunststof med en rist i rustfrit stål. Selve ristefladen er 20,0 cm bred og 25,0 cm lang. Den har en udtagelig krummebakke, så det er nemt at rengøre og vedligeholde brødristeren. Som varmelegemer sidder der 2 quartz rør, der gør det meget effektivt og sørger for jævn varmefordeling. Der er trinløs indstilling af ristningsgraden, og risteren giver et signal ved endt ristning.

Effekt 700 watt.

OBH DAMPSTRYGEJERN MONTE CARLO
699,95 kr. 249,95 kr.

Dette dampstrygejern fra OBH er en del af serien URBAN HEAT, so gør det lidt mere interressant at stryge. Strygejernet er af god kvalitet, med sole plate strygesål med keramisk belægning, som gør at strygejernet glider godt hen over tøjet. Dampfordelingen giver en en god oplevelse, og gør hele processen meget nemmere. Strygejernet har AntiScale funktion som hjælper mod opbygning af kalksten. Det er også muligt at indstille temperatur og dampmængde, så det passer til dit behov. Ud over det har den også anti-dryp, så din nystrøgede skjorte eller kjole ikke bliver våd af at du stryder den. Det er en rar funktion. Den ekstra lange ledning på 3 meter, gør strygningen ekstra fleksibel.

Effekt 2400 watt.

Dampskud 100g./ min.

Konstant dampmængde 40g/ min.

OBH EL-KEDEL 1,6LTR GRAVITY...
649,95 kr. 399,95 kr.

OBH nordica gravity elkedel er en gængs hjælper i køkkenet, hvis du skal koge vand til din pasta eller til en god kop te. Denne ledningsfri elkedel har en kapacitet på 1,6 liter og passer til alle dine behov. 

Den har et skjult varmelegeme som gør at vandet bliver varmet jævnt op og den er nemt at holde ren og pæn. Vandstanden kan man nemt holde øje med ved hjælp af vandstandsmåleren.

360˚ placering på kontaktpladen.

Der er indbygget automatisk afbryde og tørkogningssikring.

Effekt 2200 watt.

OBH EL-KEDEL 1,8 LTR RETRO...
599,95 kr. 399,95 kr.

OBH Dome Retro Creme er en retro-inspireret elkedel som passer godt ind i de fleste hjem. Den er ekstra stor med en kapacitet på 1,8 liter og derfor perfekt til den store te- og kaffe drikker.

Den er ledningsfri så den kan tages med ind på bordet når man har brug for det varme vand. Det skjulte varmelegeme gør at vandet bliver jævnt opvarmet og kedlen er nem at holde ren. Kontaktpladen sikrer at der er 360˚ placering på pladen. Der er indbygget automatisk afbryder og tørkogningssikring.

Effekt 2200 watt.

OBH EL-KEDEL COLOR BURST STÅL
799,95 kr. 499,95 kr.

OBH Nordica Color Burst Steel 1,6 L er en ledningsfri kedel i rustfrit stål, som kan indstilles efter den ideelle temperatur for dine varme drikke. Takket være apparatets teknologi, kan du forudindstille temperaturen til 37, 60, 80, 90 eller 100 °C og følge med på LED-displayet samt den farveskiftende effekt. Når vandet har nået den perfekte temperatur, forbliver det på samme niveau i op til 40 minutter takket være den automatiske hold varm-funktion. Med denne teknologi vil du kunne indstille den rette temperatur, så du får den bedste smag ud af alle dine lækre kaffe og tevarianter.

Volumen 1,6 liter.

5 temperaturindstillinger 37/60/80/90/100 °C til alle dine varme drikke.

40 minutters hold varm-funktion.

Effekt 2200 watt.

OBH EL-KEDEL SORT 1,0 L
349,95 kr. 199,95 kr.

OBH elkedel Nemo er lavet i sort, og har en rigtig fin størrelse. Den opvarmer vandet på meget kort tid og fylder ikke meget i dit køkken. Den er trådløs så du uden besvær kan have den med ind på bordet. Kedelen har et skjult varmelegeme, som gør den nem at holde ren. Den har tørkogningssikring samt automatisk afbryder.

Effekt 2200 watt.

Volumen 1,0 liter.

PrAntiScale.png PrCordlessOperating.png

OBH FNUGFJERNER SORT/RØD
99,95 kr.

OBH fnugfjerner er en lille handy maskine som nemt fjerner fnug og hår fra dit tøj. Hvis dit tøj er blevet lidt nusset at se på, er det ofte fordi fibrene laver knuder, som denne lille maskine nemt kan fjerne, så dit tøj kommer til at se nyt og flot ud igen.

OBH FOOD SEALER SLIM SORT
799,95 kr. 299,95 kr.

OBH Nordica vakuummaskine bruges til at pakke mad i vakuumforseglede indpakninger. Dette kan man gøre for at bevare maden i længere tid, marinere mad, lave sous vide eller, hvad man selv mener den skal bruges til. 
Når man vakuumpakker sin mad holder det op til 5 gange længere end ved traditionelle opbevaringsmetoder, det beskytter maden mod frostskader.

Denne slim-model har et kompakt design, som gør, at den passer ind i alle små som store køkkener. Den har en effektiv ydeevne, og er lige til at hive frem når man skal bruge den.

Med apparatet følger der en rulle og 5 poser med til start, så man kan gå i gang med det samme.

Effekt 100 watt.

Vægt 800 gram.

OBH FOOD SEALER STÅL
1.099,00 kr. 499,95 kr.

OBH Nordica vakuummaskine bruges til at pakke mad i vakuumforseglede indpakninger. Dette kan man gøre for at bevare maden i længere tid, marinere mad, lave sous vide eller, hvad man selv mener den skal bruges til. 
Når man vakuumpakker sin mad holder det op til 5 gange længere end ved traditionelle opbevaringsmetoder, det beskytter maden mod frostskader.

Denne stål-model har et flot design, som gør, at den passer ind i alle små som store køkkener. Den har en effektiv ydeevne, og er lige til at hive frem når man skal bruge den.

Den har flere indstillinger, så man kan tage hensyn til om det er skrøbeligt, eller flydende mad, man har med at gøre.

Da poserne kan anvendes i microbølgeovn og simrende vand, er dette den ultimative måde at pakke sin mad ind og lave sous vide på.

Med apparatet følger der en rulle og 5 poser med til start, så man kan gå i gang med det samme.

Effekt 120 watt.

OBH GRILL OG PANINI MAKER
649,95 kr. 399,95 kr.

Kompakt grill i børstet stål til at grille mad og panini. Dobbeltsidet grilning med justerbar temperatur til lækre grillretter og panini. Non-stickbelagte grillplader sikrer et jævnt grillresultat. Aftagelig drypbakke og skraber til nem rengøring medfølger. Kan opbevares stående for at spare plads. Længde på ledning 1,2m.

Justerbar temperatur til perfekt grilning og lækre panini

Tilberedningsflade er perfekt til to panini og kød og grøntsager

Selvjusterende hængsler tilpasser sig størrelse af panini og tykkelse på mad

Effekt 2000 watt.

OBH HÅNDSTØVSUGER WET & DRY
499,95 kr. 299,95 kr.

OBH håndstøvsuger med både brug til tørre og våde ting er god at have til de så opgaver, hvor støvsugeren er for stor at hive frem. Cyclonic Wet & Dry kan bruges til de fleste opgaver og er lige ved hånden. Den har en sugeeffekt på 840 liter per minut og et cyclonisk filtersystem, som sørger for optimal sugeeffekt. Batteriet kan udskiftes. På et fuldt opladet batteri holder den ca til 10 minutters brug, hvorefter man kan hænge den tilbage på adapteren, så den altid er opladt.

Der er inkluderet et ekstra gummimundstykke og et praktisk vægbeslag

OBH HÅRTØRRER MAGIC CORD
449,95 kr. 299,95 kr.

OBH hårtørrer i en flot rød farve og en kraftfuld DC motor har også fundet løsningen på irriterende ledninger. Når man ikke har hårtørreren i brug kan man nemt rulle ledningen ind i selve hårtørreren. Den har 2 hastigheder og 3 varmetrin plus Cool Shot, som blæser kold luft ind i håret og får det til at holde frisuren meget længere. Ioniseringseffekten sørger for at passe på håret samt sørger for at det ikke bliver statisk. Den har et ekstra smalt fønnæb for maksimal koncentration af luftgennemstrømningen ved tørring og styling samt et aftageligt filter så man kan rengøre det.

Effekt 2000 watt.

Ledningslængde op til 1,8 meter.

PrIonic.png PrRetractableCord.png

OBH INOX EL-KEDEL 1,2 L STÅL
499,95 kr. 299,95 kr.

OBH Nordica Inox er en flot og stilren elkedel lavet i ståldesign, med sort varmeresistent håndtag. El-kedlen har skjult flad varmelegeme som gør den nemmere at holde ren og pæn, hvilket giver en længere levetid. Den har en automatisk afbryder, når den er færdig med at koge vandet op. Når du fylder den med vand er det dejligt nemt når du bare kan løfte låget, og se vandstandsmåleren udefra. 
El-kedlen har tørkogningssikring så den ikke kan koge med for lidt eller ingen vand i. 
Det unikke og simple design passer godt ind i de fleste køkkener med sit tidløse og simple design i stål og sort.

Volumen 1,2 liter.

Effekt 2200 watt.

OBH KAFFEKVÆRN MED...
579,95 kr. 349,95 kr.

OBH kaffekværn er en højkvalitets kaffekværn som lader dig indstille mængden af kaffe i form af antal kopper samt grovheden af det malede kaffe. Det varierer afhængig af om man laver stempel- filter eller espressokaffe. Maskinen har en beholder til kaffebønnerne, hvor den kan opbevares, eller gøres klar aftenen før, så den lækre frisk kværnede kaffe kun er et klik væk om morgenen.

Mængden af kaffe kværnet på en gang kan være op til 12 kopper kaffe.

Effekt 100 watt.

OBH KNIVSLIBER STÅL
799,95 kr. 499,95 kr.

OBH Elektrisk knivsliber, sliber med perfekt resultat hver gang - din kniv bliver som ny på få sekunder. SharpX har et unikt patenteret slibehjul for den bedst mulige slibning og vinkling. Det unikke patenteret slibesystem med 20 keramiske stave, justeres automatisk efter knivbladet, så det er meget nemmere for dig, at holde dine knive skarpe og sunde. Slibningsvinkel på 40°. Elektrisk knivsliber har et affjedret slibehjul, for skånsomt at opnå det optimale resultat.

Passer til alle knive – dog ikke savtakkede.

Effekt 40 watt.

OBH KONTAKTGRILL EASY BBQ
899,95 kr. 499,95 kr.

OBH nordicas nye smarte kontaktgrill er lavet i et stilfuldt design i rustfrit stål. Den har et lækkert funktionelt design, som er nem at håndtere og indstille. Med kontrollampen og den justerbare temperatur, kan du tilberede super lækre retter og sandwich på denne grill.

Grillen har non-stick belægning, som stadig sørger for at give de rigtige traditionelle grill-striber på din mad.