Kategorier
BOSCH BLENDER SILENT MIX 700 W
829,95 kr. 599,95 kr.

Bosch SilentMixx blender ikke kun hurtigt men også effektivt og mere stille end en almindelig blender. Det innovative og effektive lyd reduceringssystem gør SilentMixx meget stille. 

Easy KlickKnife sikrer de bedste resultater og kan afmonteres for nem rengøring. Det er nogle af de bedste og skarpeste knive, og hjælper dig med at blende de fleste ingredienser.

Takket være en glasblender i ThermoSafe, er forberedelse af varme og kolde ingredienser sikkert og enkelt. TempSafe glasblenderen er det rigtige værktøj, uanset hvad du skal lave. Denne allround-blender klarer nemt alle opgaver, fra knusning af isterninger eller frossen frugt, lækre smoothies, iskolde drinks til purering af varme supper.

Enkel at anvende: En central drejeknap med 2 hastigheder plus puls funktion.

Enkel rengøring: Kande, låg og målebæger kan gå i opvaskemaskinen.

Volumen 2,3 liter.
Højde 43,7 cm.
Bredde 19,6 cm.
Dybde 23,7 cm.

BOSCH HÅNDMIXER SÆT
719,95 kr. 499,95 kr.

Bosch håndmixer i hvid er lavet i et elegant og ergonomisk design, der gør det nemt og overskueligt at kokkerere og bage. Håndtaget er med soft touch for lidt ekstra brugervenlighed. Der medfølger dejkroge og piskeris i rustfrit stål samt minihakker, stavblender og stavblenderbøtte, som alle kan gå i opvaskemaskinen. Motoren er en moderne lydsvag model med mange kræfter i. Der er 5 hastighedstrin og en turboknap.

Ledningslængde 1,3 meter.

Effekt 450 watt.

BOSCH STAVBLENDER 400W HVID
359,95 kr. 249,95 kr.

Bosch stavblender sæt i hvid er lavet i et elegant og ergonomisk design, der gør det nemt og overskueligt at kokkerere. Der medfølger minihakker, samt stavblenderbøtte med låg, som alle kan gå i opvaskemaskinen. Motoren er en moderne lydsvag model med mange kræfter i. Stavblender hovedet er udformet således at den reducerer 

Effekt 400 watt.

BOSCH STAVBLENDER 750 W MED...
699,95 kr. 499,95 kr.

Bosch Stavblendersæt med minihakker og målebægre er et godt og solidt sæt med en motor på hele 750 watt, får du en maskine som næsten kan lave maden for dig. I værste fald kan den langt hurtigere hakke og purére maden for dig. Stavblenderen er lavet i et flot og funktionelt design. Den lægger godt i hånden, da der er taget hensyn til ergonomien i designet, samt stålstaven har en længere holdbarhed og bliver ikke misfarve eller lugter over tid.
Bladene er lavet i et stærkt rustfrit stål-materiale, som gør at de holder sig skarpe meget længe, og vil give det optimale resultat til din fornøjelse. Det samme gælder for minihakkeren, som du kan bruge til mange ting, f.eks. løg, pesto, mandler mm.
Der følger låg med til dine beholdere, så du kan opbevare det efter du har lavet det, hvis du laver det i god tid, eller laver for meget, så der ikke er madspild.

Effekt 750 watt.

BOSCH STAVBLENDER MED...
359,95 kr. 249,95 kr.

Denne stavblender fra Bosch har et simpelt design, og ligger godt i hånden, da den ikke vejer meget. Den er god til at blende diverse ingredienser sammen. I denne pakke medfølger et glas til at blende ting i samt en minihakker, til at hakke nødder, løg med mere. Det er muligt at adskille den, så bladet lettest muligt kan rengøres. Selve blenderhovedet er designet, så der er minimal stænk, og optimal omrøring af ingredienserne.

Model nummer MSM6B300.

Effekt 300 watt.

BOSCH STAVBLENDER SOLO
209,95 kr. 199,95 kr.

Denne stavblender fra Bosch har et simpelt design, og ligger godt i hånden, da den blot vejer 600 gram. Den er god til at blende diverse ingredienser sammen. Det er muligt at adskille den, så bladet lettest muligt kan rengøres. Selve blenderhovedet er designet, så der er minimal stænk, og optimal omrøring af ingredienserne.

Model nummer MSM6B100.

Effekt 280 watt.

BOSCH STAVBLENDER SÆT...
829,95 kr. 599,95 kr.

Bosch stavblender sæt i professionel kvalitet giver dig meget mere end bare en stavblender. Med motoren på hele 750 watt, får du lækre resultater som ellers kun ses på et professionelt plan. Med blenderen får du en minihakker og en purekande til at mikse ting i. På selve håndtaget har du mulighed for at justere hastighed samt bruge turboknappen.
Kabinettet og mikserfoden i rustfritstål er med til at give et optimalt resultat. Maskinen er meget nem at anvende med store knapper og soft touch som forbedre grebet på den. Hakkeren er ekstra stor og kan bruges med fordel til nødder og urter. Bægrets innovative design sikre at ingredienserne bliver blandet perfekt, da det bliver kastet ned i midten direkte til bladene. Mikserfoden i rustfrit stål med optimeret design og professionelle QuadroBlade er nem at montere og afmontere, samt sikrer dig mod irriterende stænk når du tilbereder mad.

Effekt 750 watt.

BOSCH STAVBLENDERSÆT MSM66050
529,95 kr. 399,95 kr.

Med denne Bosch blender kan du nemt og hurtigt lave mad til gæster og familie. Blenderen er desuden velegnet til at lave saucer, supper, milkshakes og meget mere. 

Stavblenderen har 12 hastigheder, herunder turbo som gør den til en kraftfuld hjælper i dit køkken. Med til blenderen får du også piskeris, minihakker og et bæger.

100 % tilfreds eller pengene tilbage

BRAUN STAVBLENDER MULTIQUICK
1.199,00 kr. 999,95 kr.

Braun MultiQuick 9 er en ultra stærk blender, som kan bruges til det hele. Motoren er en af de stærkeste på hele 1000 watt. Maskinen anvender ACTIVEBlade technology som sørger for en endnu grundigere hakning af maden - selv de hårdeste ingredienser. Stavblenderen bruger AntiSplash teknologi, som sørger for at dine væsker når de bliver blended ikke sprøjter alle mulige steder.

I pakken får du et 600 ml BPA-fri mix-bægre, et piskeris, en kaffe-/krydderi-kværn samt en minihakker. De alle sørger for at du kan spare plads i dit køkken, da den erstatter så mange maskiner. Du kan med fordel bruge den til det hele, da den er designet til at give det bedste og optimale resultat hver gang.

Minihakkeren kan bruges til alle slags ingredienser fra kød, ost, nødder, krydderier og gulerødder. 

Effekt 1000 watt.

DAY BLENDER STÅL
499,95 kr. 249,95 kr.

Day Blender kraftfuld blender på 500 watt med 3 hastigheder. Den er en god maskine som du kan bruge til dagligt til de mange opskrifter på bland andet smoothies, sovse, supper og meget meget mere. Glasset og knivdelene tåler opvaskemaskine og er rigtig nemme at rengøre.

Kanden er dejlig stor, hvilket giver dejlige tilberedningsmuligheder, samt mulighed for at lave drinks til alle på en gang i stedet for over flere omgange.

Volumen 1,5 liter.

OBH BLENDER INOX 1,5 LTR
599,95 kr. 399,95 kr.

OBH Inox blender er lavet i flot børstet stål, og er den perfekte blender til alt fra babymad, smoothies, shakes eller bare et hurtigt mellemmåltid.

Blenderen kan både mikse og knuse is, samt lave drinks baseret på isterninger. Den har 2 hastigheder og en pulsfunktion. 

Kanden har en kapacitet på 1,5 liter, så du kan lave rigeligt ad gangen. Den afmonteres nemt og adskilles fra kniven, for nemmere rengøring.


Effekt 500 watt. 

OBH BLENDER MASTER 1000W
999,95 kr. 699,95 kr.

Denne blender byder på det bedste fra begge verdener – med stor glaskande, der kan bruges til at blende store mængder af ingredienser samt knuse is. Og derudover kan du bruge den medfølgende takeaway-flaske til at blende din smoothie og tage den med dig på farten.

Titanium-belagte knive, der holder sig skarpere længere

Takeaway-blandeflaske medfølger

BPA-fri materialer – velegnet til babymad

Is-knusning på sekunder, takket være 6 blade og kraftfuld 1000 W-motor

Fremstillet af stål i klassisk og tidløst design, der passer i ethvert køkken.

Volumen 1,5 liter.

OBH BLENDER MIAMI MIDNIGHT
599,95 kr. 349,95 kr.

OBHb Miami Midnight blender er lavet i flot kompakt design, og er den perfekte blender til alt fra babymad, smoothies, shakes eller bare et hurtigt mellemmåltid.

Blenderen kan både mikse og knuse is, samt lave drinks baseret på isterninger. Den har 2 hastigheder og en pulsfunktion. 

Kanden har en kapacitet på 1,0 liter, så den ikke fylder så meget i det lille køkken. Den afmonteres nemt og adskilles fra kniven, for nemmere rengøring.


Effekt 500 watt.

PHILIPS STAVBLENDER SÆT
599,95 kr. 399,95 kr.

Stavblenderen fra Philips Daily-serien kombinere en kraft på 550 watt med en unikt designet blenderfod, hakketilbehør og piskeris. Resultatet er flot tilberedte supper og retter, hakkede krydderurter og pisket flødeskum. Aldrig har det været så enkelt at lave sund og flot mad. Stavblenderen er en sand ven i køkkenet, da den sørger for at mange arbejdsopgaver bliver nemmere og mere overskueligt.

Effekt 550 watt.

Der medfølger en minihakker, piskeris samt et bæger på 0,5 liter.

SEVERIN POWER BLENDER 1000...
999,95 kr. 899,95 kr.

Severin Blender er på hele 1,5 liter og imponerende motor med en effekt på 1000 watt. Blenderen er lavet i et moderne og stilrent design med et stålfinish. Den stærke motor på 1000 watt svarer til 1,4HK, og har en glaskande med 1,5 liter kapacitet. Den er perfekt til din smoothies og drinks, og er endda super til at blende isterninger. Glaskanden har et aftageligt låg som slutter tæt til og har en integreret hældetud. Ud over dette har blenderen også hele 6 knive lavet i skarp rustfrit stål. Da blenderen er kraftig er den udstyret med fødder lavet i skridsikkert materiale.

Volumen 1,5 liter.
Effekt 1000 watt.

WMF MULTIBLENDER 900 W
849,95 kr. 749,95 kr.

WMF Kitchenminis multiblender 1,2 L er en i serien af en essentielle køkkenmaskiner, som er designet meget kompakt, så det passer ind i de små hjem. De er lavet i høj kvalitet og i et stilet, funktionelt design.

Smart praktisk blender med 2 hastighedsniveauer og pulsfunktion til nem blanding, blende, hakning, purering.

Inkl. 1,2 l blandekande, 2 to-go mix flasker, 1 lille blandeskål, udskiftelig 6-leder krydsblad og fladt blad.

Kraftig 900 watt ved op til 25.000 omdr./min.

WMF bruger en motor med støjreducerende effekt, så det ikke larmer så meget at tilberede din mad.

Effekt 900 watt.

WMF SMOOTHIE BLENDER TO-GO
549,95 kr. 349,95 kr.

WMF Smoothieblender i stål er en i serien af en essentielle køkkenmaskiner, som er designet meget kompakt, så det passer ind i de små hjem. De er lavet i høj kvalitet og i et stilet, funktionelt design.

Den har en beholder lavet i tritan, som er BPA fri. Denne beholder kan bruges til at transportere dine smoothies med på farten.