Kategorier
BOSCH SAFTPRESSER HVID
1.099,00 kr. 799,95 kr.

Bosch Saftcentrifuge er en god saftpresser med massere af krafter. Den presser hele frugter nemt og har en stop åbning til påfyldning, så du ikke behøver at stå og skære frugter og grøntsager op inden du kører dem igennem. De fleste råvarer kan køres igennem uden forarbejde, og den lille minisigte i rustfritstål sikrer effektiv juiceudvinding af det hele.

Juiceren har en praktisk helletud med drypstop, så du ikke har juice og frugt ud over hele køkkenbordet. Maskinen er bygget med mange sikkerhedsforanstaltninger og kan kun køre når alle dele er korrekt monteret og låget er lukket til. 

Der er to hastigheder man kan betjene maskinen med for bedst at bearbejde både hårde og bløde frugter.

Motoren er en stærk 700 watts motor som har en ud over det sædvanlige stærke ydeevne. Den kan klare alle de ingredienser du kunne ønske dig i en juice.

Der medfølger en juicekande på 1,25 liter med skumskiller.

Effekt 700 watt.
Volumen 1,25 liter.

PHILIPS CITRUSPRESSER
199,95 kr.

Philips citruspresser, kan bruges til at presse saft ud af alle citrusfrugter med en hår skal. Det gør det nemt og hurtigt at få sund og frisk juice. Den kan både rotere den ene og den anden vej for optimal udnyttelse af saften i frugten. Den har en si som sorterer kerner og stor pulp fra, så man kun får det bedste af juicen.

Den er nem at rengøre, da de aftagelige dele kan gå i opvaskemaskine.

Volumen 0,5 liter.

Effekt 25 watt.

PHILIPS JUICER VIVA...
1.099,00 kr. 799,95 kr.

Philips Viva saftpresser er den næste generation af quick juice maskiner, som hjælper dig med at få de vitaminer og næringstoffer fra grøntsager og frugter som du har brug for. Philips Viva juiceren er designet med fokus på at gøre det så nemt som muligt at presse juice. Saftpresseren har et stort påfyldningsrør, så grøntsagerne ikke først skal skæres ud, og den kraftfulde motor presser juice af de hårdeste ingredienser - fx hele hele bundter af gulerødder. Denne model råsaftcentrifuge har desuden en mere stille motor end de ældre modeller. En del af nemheden lægger i rengøringen, da man kan bruge QuickClean på 1 minut, som klargøre juiceren til brug næste dag. Der medfølger en juicekande, som tager imod den friskpressede juice, samt sørger for nem servering.

Effekt 800 watt.

Diameter på påfyldningsrør 7,5 cm.

Volumen til frugtkødet 1,2 liter.

Volumen i kanden 800 ml.

PHILIPS SLOWJUICER VIVA SORT
1.599,00 kr. 1.499,00 kr.

Philips Slowjuicer fra serien Viva sørger for at du nemt kan leve sundt. Det flotte slanke design ser sig godt ud på ethvert køkkenbord. Slip for at skære grøntsagerne ud, og kom dem direkte ind i presseren. Med maskinen følger der en masse opskrifter og en app, der hjælper dig med at holde din krop sund samt få god nydelse med lækre drinks.

En slowjuicer er bedre til at frigøre næringsværdien fra frugter og grøntsager, og denne Philips slowjuicer er 80% mere effektiv til at trække vitaminer og andre gode næringsstoffer ud til din fordel. 

Den brede åbning gør det nemt at presse de fleste frugter og grøntsager uden at du behøver at skære dem ud først. Alle aftagelige dele på maskinen kan gå i opvaskemaskinen, hvilket gør det endnu nemmere at holde maskinen klar til brug. Det glatte og afrundede design gør den også nem at gøre rent i hånden, så selv dette tager ingen tid. 

Juiceren har indbygget drypstop, så du kan holde bordpladen pæn og ren for juice.

Effekt 150 watt.
Volumen 1,0 liter.