Kategorier
OBH PRESTIGE JUICER
1.199,00 kr. 599,95 kr.

OBH Prestige Juicer er en juicemaskine som hurtigt og effektivt presser saften ud af frugt og grøntsager. Det er en nem og sjov måde at få sine daglige vitaminer og fibre på, og kan endda fungere som et festligt indslag til et selskab. Prestige Juice Extractor har en kraftfuld motor på 800 watt og en juicekande, der rummer 1,2 liter, så du uden problemer kan få den juice du vil have. Den har en beholder til frugtkødet når det er presset på hele 2,0 liter

Den er meget nem at adskille og rengøre, samt alle løsdele på nær motoren kan gå i opvaskemaskine.

Effekt 800 watt.

PHILIPS CITRUSPRESSER
199,95 kr.

Philips citruspresser, kan bruges til at presse saft ud af alle citrusfrugter med en hår skal. Det gør det nemt og hurtigt at få sund og frisk juice. Den kan både rotere den ene og den anden vej for optimal udnyttelse af saften i frugten. Den har en si som sorterer kerner og stor pulp fra, så man kun får det bedste af juicen.

Den er nem at rengøre, da de aftagelige dele kan gå i opvaskemaskine.

Volumen 0,5 liter.

Effekt 25 watt.

PHILIPS JUICER VIVA...
1.099,00 kr. 799,95 kr.

Philips Viva saftpresser er den næste generation af quick juice maskiner, som hjælper dig med at få de vitaminer og næringstoffer fra grøntsager og frugter som du har brug for. Philips Viva juiceren er designet med fokus på at gøre det så nemt som muligt at presse juice. Saftpresseren har et stort påfyldningsrør, så grøntsagerne ikke først skal skæres ud, og den kraftfulde motor presser juice af de hårdeste ingredienser - fx hele hele bundter af gulerødder. Denne model råsaftcentrifuge har desuden en mere stille motor end de ældre modeller. En del af nemheden lægger i rengøringen, da man kan bruge QuickClean på 1 minut, som klargøre juiceren til brug næste dag. Der medfølger en juicekande, som tager imod den friskpressede juice, samt sørger for nem servering.

Effekt 800 watt.

Diameter på påfyldningsrør 7,5 cm.

Volumen til frugtkødet 1,2 liter.

Volumen i kanden 800 ml.