Kategorier
OBH PRESTIGE JUICER
1.199,00 kr. 599,95 kr.

OBH Prestige Juicer er en juicemaskine som hurtigt og effektivt presser saften ud af frugt og grøntsager. Det er en nem og sjov måde at få sine daglige vitaminer og fibre på, og kan endda fungere som et festligt indslag til et selskab. Prestige Juice Extractor har en kraftfuld motor på 800 watt og en juicekande, der rummer 1,2 liter, så du uden problemer kan få den juice du vil have. Den har en beholder til frugtkødet når det er presset på hele 2,0 liter

Den er meget nem at adskille og rengøre, samt alle løsdele på nær motoren kan gå i opvaskemaskine.

Effekt 800 watt.

PHILIPS CITRUSPRESSER
199,95 kr.

Philips citruspresser, kan bruges til at presse saft ud af alle citrusfrugter med en hår skal. Det gør det nemt og hurtigt at få sund og frisk juice. Den kan både rotere den ene og den anden vej for optimal udnyttelse af saften i frugten. Den har en si som sorterer kerner og stor pulp fra, så man kun får det bedste af juicen.

Den er nem at rengøre, da de aftagelige dele kan gå i opvaskemaskine.

Volumen 0,5 liter.

Effekt 25 watt.

SEVERIN CITRUSPRESSER
199,95 kr. 149,95 kr.

Severin citruspresser er en kompakt og smart løsning til hurtigt at lave morgenjuicen eller saften til madlavningen. Den smarte maskine fungerer også som kande og beholder til din juice. Den er gennemsigtig så du nemt kan overskue hvor meget du har lavet. Citruspresseren er nem at bruge og den presser effektivt saften ud af din frugt når du trykker frugten ned over keglen. Presseren har tovejs rotation og en aftagelig saftbeholder. Der er ledningskjuler samt holder under maskinen til når man pakker den væk.
Alle aftagelige dele kan vaskes i maskine. 

Effekt 25 watt.