NUANCE

NUANCE FLAG PÅ FOD 38 CM
299,95 kr. 199,95 kr.

Nuance Bordflag er perfekt til bordet til enhver fødselsdag. Flaget er lavet i samarbejde med den anerkendte, skandinaviske designer Mads Odgaard. Nuance har udviklet en minimalistisk og tidløs flagstang, der klæder Dannebrog rigtig godt. Flagstangen fremstår flot i blankpoleret, rustfrit stål. Sæt det dekorative Nuance Flag på bordet når livets, festlige begivenheder skal fejres, og skab en hyggelig tradition med flaget.

Højde 38,0 cm.
Diameter 10,0 cm.

NUANCE WHISKYSTEN GRANIT 9-PAK
99,95 kr. 69,95 kr.

Whisky Sten er lavet til dem som elsker sine drinks ufortyndet men afkølede. De er udviklet til brug i whisky, som vil køle den af uden at blive fortyndet mens isterningerne smelter. På den måde vil din drink bibeholde den smag og sande udvikling uden at gå på kompromis med temperaturen.

Ud over dette, så er granits naturlige afkølende evner mere effektive og varer i længere tid end isterninger. Derfor kan man også med fordel bruge dem til alle andre drinks hen over den varme sommer. Det anbefales at bruge 3 isterninger per drink.

Stenene er lavet i granit med afrundede kanter, så det ikke ridser glasset. Stenene skal placeres i fryseren minimum 2 timer før brug, men kan med fordel blive opbevaret i fryseren.

I pakken er der 9 stk kubiske granitsten. Stenene kan rengøres ved vask under vand, og sæbe.