Kategorier
BOSCH FOODPROCESSER SORT
929,95 kr. 799,95 kr.

Bosch MultiTalent 3 er en kraftfuld foodprocessor, som tager meget lidt plads i køkkenet og er nem at rengøre. Med tilbehørsdelene er der i alt 30 funktioner med dette produkt. Tilbehøret kan opbevares i skålen når produktet ikke er i brug.

Knivene er meget skarpe og det gør, at ingredienserne bliver hakket eller blendet jævnt og optimalt.

Al tilbehør kan gå i opvaskemaskine.

I denne pakke er der 2,3 liters skål med låg og nedstopper, vendbar snitteskive (tyk og tynd), vendbar rivejern (grov og fin), piskeskive til fløde og æg, blender på 1 liter med låg.

BPA fri plast.

Effekt 800 watt.

Højde 37,5 cm.

Dybde 26,0 cm.

Bredde 22,0 cm.

Vægt 3,5 kg.

BOSCH FOODPROCESSOR
739,95 kr. 599,95 kr.

Bosch MultiTalent 3 er en kraftfuld foodprocessor, som tager meget lidt plads i køkkenet og er nem at rengøre. Med tilbehørsdelene er der i alt 30 funktioner med dette produkt. Tilbehøret kan opbevares i skålen når produktet ikke er i brug.

Knivene er meget skarpe og det gør, at ingredienserne bliver hakket eller blendet jævnt og optimalt.

Al tilbehør kan gå i opvaskemaskine.

I denne pakke er der 2,3 liters skål med låg og nedstopper, vendbar snitteskive (tyk og tynd), vendbar rivejern (grov og fin).

BPA fri plast.

Effekt 800 watt.

Højde 37,5 cm.

Dybde 26,0 cm.

Bredde 22,0 cm.

Vægt 3,0 kg.

BOSCH KØDHAKKER COMPACT...
999,95 kr. 799,95 kr.

Bosch kødhakker er et solidt produkt med et godt design. Den er let og intuitiv at håndtere. Kødhakkeren har opbevaring af ledning og skiver i selve apparatet, hvilket gør at den er pladsbesparende.

Til produktet medfølger Hulskiver på 4 mm og 8 mm, et pølsehorn samt en kebbe.


Effekt 500 watt.

Kapacitet 1,8 kg/min.

Højde 25,0 cm.

Længde 23,0 cm.

Bredde 16,0 cm.

BOSCH MINIHAKKER 400W
409,95 kr. 299,95 kr.

Bosch minihakker kan bruges til mange ting. Det er en universal maskine som ikke fylder meget. Den er lavet i et kompakt design, der også gør den nem at anvende. Der medfølger både knive til at hakke og mikse ingredienser hurtigt, og der medfølger også en piskeskive, til at piske f.eks. flødeskum eller æg nemt og hurtigt.

Volumen 800,0 ml.

Effekt 400 watt.

Vægt 1,25 kg.

Højde 25,0 cm.

Diameter 19,5 cm.

BRAUN STAVBLENDER MULTIQUICK
1.199,00 kr. 999,95 kr.

Braun MultiQuick 9 er en ultra stærk blender, som kan bruges til det hele. Motoren er en af de stærkeste på hele 1000 watt. Maskinen anvender ACTIVEBlade technology som sørger for en endnu grundigere hakning af maden - selv de hårdeste ingredienser. Stavblenderen bruger AntiSplash teknologi, som sørger for at dine væsker når de bliver blended ikke sprøjter alle mulige steder.

I pakken får du et 600 ml BPA-fri mix-bægre, et piskeris, en kaffe-/krydderi-kværn samt en minihakker. De alle sørger for at du kan spare plads i dit køkken, da den erstatter så mange maskiner. Du kan med fordel bruge den til det hele, da den er designet til at give det bedste og optimale resultat hver gang.

Minihakkeren kan bruges til alle slags ingredienser fra kød, ost, nødder, krydderier og gulerødder. 

Effekt 1000 watt.

KENWOOD MINIHAKKER
499,95 kr. 349,95 kr.

Kenwood minihakker bliver også kaldet multihakker, da den kan klare så mange forskellige hakke og snitte opgaver. Den fylder ikke meget, men med sine 0,5 liter kapacitet kan den alligevel klare betydelige mængder ad gangen. Ud over dette, så har den 2 forskellige hastigheder, så man nemt kan tilpasse den til det man tilbereder.

Du kan bruge multihakkeren til krydderurter, kaffe, pesto, nødder, humus og meget mere. Ud over dette kan du også bruge den til at knuse isterninger i. 

Minihakkeren er nem at betjene med det smarte push-down system.

Effekt 400 watt.
Højde 28,0 cm.
Diameter 13,0 cm.

OBH MINIHAKKER SORT
299,95 kr. 199,95 kr.

OBH minihakker er en lille og smart hjælper i køkkenet. Den hakker nemt og hurtigt mindre mængder nødder, løg, persille, kød, gulerødder mm. Knivene er aftagelige fra skålen. Både låg, skål og knive kan gå i opvaskemaskinen og er meget nemme at rengøre. Minihakkeren har gummifødder så den har en stabil position på bordet. Hakkeren kan hjælpe dig med at lave hjemmelavet pesto, nøddemel, hakkede løg og meget meget mere.

Effekt 150 watt.

PHILIPS MINIHAKKER
399,95 kr. 299,95 kr.

Denne minihakker fra Philips er en rigtig god hjælpende hånd i køkkenet, og kan bruges til næsten alt det du ønsker. Den har en stærk motor, der kan hakke alt fra grøntsager, urter, nødder osv. på få sekunder. Det har aldrig været nemmere takke være "tryk-ned" betjeningen og det kompakte design, der er meget pladsbesparende.

På den måde er det nemt at lave frisk hjemmelavet mad, med perfekte hakkede løg og urter. Alt bortset fra motordelen kan gå i opvaskemaskine for nemmere rengøring.

Effekt 450 watt.

Volumen 0,7 liter.

TEFAL FRESH EXPRESS+...
699,95 kr. 399,95 kr.

Tefal Fresh Express+ er et elektrisk rivejern til dig der elsker at tilberede dine grøntsager på appetitlige måder. Med de forskellige rivejern der følger med og den kraftfulde motor, er det let som en leg, at få dine grøntsagder lige som du vil have dem, om det er til salaten eller farsen er op til dig, det er kun fantasien som sætter grænserne. Maskinen kan klare op til 0,7 kg i minuttet.

Rivejernet kan skilles ad og de fleste tilbehørsdele kan med komme i opvaskemaskine. Der medfølger 5 forskellige knive.

Effekt 200 watt.

WMF MINIHAKKER STÅL
399,95 kr. 249,95 kr.

WMF Minihakker i stål er en i serien af en essentielle køkkenmaskiner, som er designet meget kompakt, så det passer ind i de små hjem. De er lavet i høj kvalitet og i et stilet, funktionelt design.

Brug den til at lave hjemmelavet pesto, hakke løg, nødder og meget andet.