Kategorier
BOSCH FOODPROCESSER SORT
929,95 kr. 799,95 kr.

Bosch MultiTalent 3 er en kraftfuld foodprocessor, som tager meget lidt plads i køkkenet og er nem at rengøre. Med tilbehørsdelene er der i alt 30 funktioner med dette produkt. Tilbehøret kan opbevares i skålen når produktet ikke er i brug.

Knivene er meget skarpe og det gør, at ingredienserne bliver hakket eller blendet jævnt og optimalt.

Al tilbehør kan gå i opvaskemaskine.

I denne pakke er der 2,3 liters skål med låg og nedstopper, vendbar snitteskive (tyk og tynd), vendbar rivejern (grov og fin), piskeskive til fløde og æg, blender på 1 liter med låg.

BPA fri plast.

Effekt 800 watt.

Højde 37,5 cm.

Dybde 26,0 cm.

Bredde 22,0 cm.

Vægt 3,5 kg.

BOSCH FOODPROCESSOR
739,95 kr. 599,95 kr.

Bosch MultiTalent 3 er en kraftfuld foodprocessor, som tager meget lidt plads i køkkenet og er nem at rengøre. Med tilbehørsdelene er der i alt 30 funktioner med dette produkt. Tilbehøret kan opbevares i skålen når produktet ikke er i brug.

Knivene er meget skarpe og det gør, at ingredienserne bliver hakket eller blendet jævnt og optimalt.

Al tilbehør kan gå i opvaskemaskine.

I denne pakke er der 2,3 liters skål med låg og nedstopper, vendbar snitteskive (tyk og tynd), vendbar rivejern (grov og fin).

BPA fri plast.

Effekt 800 watt.

Højde 37,5 cm.

Dybde 26,0 cm.

Bredde 22,0 cm.

Vægt 3,0 kg.

BOSCH KØDHAKKER COMPACT...
999,95 kr. 799,95 kr.

Bosch kødhakker er et solidt produkt med et godt design. Den er let og intuitiv at håndtere. Kødhakkeren har opbevaring af ledning og skiver i selve apparatet, hvilket gør at den er pladsbesparende.

Til produktet medfølger Hulskiver på 4 mm og 8 mm, et pølsehorn samt en kebbe.


Effekt 500 watt.

Kapacitet 1,8 kg/min.

Højde 25,0 cm.

Længde 23,0 cm.

Bredde 16,0 cm.

BOSCH MINIHAKKER 400W
409,95 kr. 299,95 kr.

Bosch minihakker kan bruges til mange ting. Det er en universal maskine som ikke fylder meget. Den er lavet i et kompakt design, der også gør den nem at anvende. Der medfølger både knive til at hakke og mikse ingredienser hurtigt, og der medfølger også en piskeskive, til at piske f.eks. flødeskum eller æg nemt og hurtigt.

Volumen 800,0 ml.

Effekt 400 watt.

Vægt 1,25 kg.

Højde 25,0 cm.

Diameter 19,5 cm.

KITCHENAID FOODPROCESSOR 1,7L
1.299,95 kr.

KitchenAid er kendt for deres kvalitet, og dette er ikke en undtagelse. Food Processoren gør det nemt at tilberede sunde retter hurtigt og effektivt. Skålen er på 1,7 liter og maskinen har evner til at hakke, snitte, skære og purere friske ingredienser til lækre, kreative retter. Dette gør den perfekt til en aktiv og sund livsstil. Den kan tilmed ælte dej til brød og pizza! Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan lave med den effektive og multifunktionelle foodprocessor, der klarer det hele.

Foodprocessoren har tre enkle LED-oplyste funktioner der klarer alle ingredienser med kontrol og præcision: high, low og pulse.

Skålen på 1,7 liter sættes på med et enkelt klik og uden at dreje, hvorefter låget nemt kan låses fast.

Masser af tilbehør i form af multi-klinge, dejkrog, rive-/snittejern til mellemgrov og grov rivning, nedstopper samt 1,7-liters BPA-fri arbejdsskål

2-i-1-indføringstragt placeret på låget med nedstopper, der har en smal åbning til madolie

Nem, organiseret og kompakt opbevaring, da alle tilbehørsdele passer i skålen!

Skål, låg og tilbehør tåler opvaskemaskine.

Standardtilbehør:

Multi-klinge til at hakke fint eller groft og purering af bl.a. ost, chokolade, frugter, friske krydderurter, nødder, tofu og grøntsager. 

Dejkrog til at ælte gærdej hurtigt og grundigt. Brug ikke mere end 710 ml mel for at opnå de bedste resultater.

4 mm tykt rive-/snittejern, der er vendbart. Til at rive kartofler, bløde grøntsager, kål, ost, chokolade, hårde frugter og hårde grøntsager. Til at snitte bløde frugter, kartofler, tomater, bløde grøntsager, ost, chokolade, hårde frugter og hårde grøntsager.

6 mm tykt snittejern. Til at snitte bløde frugter, kartofler, tomater, bløde grøntsager, ost, chokolade, hårde frugter og hårde grøntsager.

KITCHENAID MINI...
1.199,00 kr.

KitchenAid Mini-foodprocessor i kompakt letvægtsdesign – perfekt størrelse til hverdagsbrug i køkkenet. Fantastisk til at hakke frugt, grøntsager, tilberede dressing, sauce og meget mere.

Minihakkeren fungerer som en minifoodprocessor og er super stærk. Den har en One-touch betjening, der er nem og praktisk i brug. De to hastigheder og pulse-betjening sørger for præcis kontrol – ideel til grove eller fine resultater.

Den har en kapacitet på 830 ml i en BPA-fri skål med låsekniv, hældetud og håndtag. Kniven er lavet af rustfrit stål til at hakke rå frugt og grøntsager eller nødder, hakke persille, purløg eller hvidløg. Purering af tilberedt frugt eller grøntsager. Du kan hurtigt hakke, blande og purére med præcision hver dag. Ideelt til alt fra en rustik pico de gallo, en cremet humus eller sauce.

Den smarte dryp-beholder er lavet til at dryppe den rigtige mængde olie eller anden væske i under drift, hvis du f.eks. skal lave hjemmelavet mayonnaise. 

Alle løsdele kan tåle opvaskemaskine, men vær dog opmærksom på, at kniven er meget skarp og vaskemaskinen kan tage skade af det skarpe blad.

Volumen 830 ml.

Højde 22,2 cm.
Diameter 17,8 cm.

Effekt 240 watt.

MAGIMIX FOODPROCESSOR CS4200XL
3.899,00 kr. 2.999,00 kr.

Magimix laver nogle af verdens bedste blendere og foodprocessorer. Det har flere professionelle udtalt sig om netop disse maskiner. Og det er ikke for sjov. Maskinen er noget af det mest kraftfulde og holdbare indenfor foodprocessor og blenderverdenen.

Magimix foodprocessoren er en alt i en blender, da du både kan bruge den som rivejern, minhakker, blender, røremaskine og meget mere. Det er den ultimative maskine at have i et køkken, da det vil spare dig tid og plads.

Skålene passer ind i hinanden og sparer derfor opbevaringsplads, men også gør det nemmere for dig at bruge hver enkelt del. Skålene er lavet af det stærkeste brudsikre materiale, som ikke kan gå i stykker.

Motoren er en induktionsmotor, som derfor ikke slides ned og ikke larmer lige så meget som mekaniske motorer. Du vil også opleve at den er mere effektiv end andre foodprocessore.

Blendering medfølger, så den også fungerer som en traditionel smoothieblender. Ud over dette medfølger der også i denne version en spirator, til at lave grøntsagspasta og andre kreative tilberedninger til maden.

Volumen 1,8 liter.
Dybde 25,5 cm.
Bredde 21,0 cm.
Højde 38,8 cm.

Effekt 950 watt.

Der er 30 års garanti på motor, 3 år på øvrige dele.

WMF MINIHAKKER STÅL
399,95 kr. 249,95 kr.

WMF Minihakker i stål er en i serien af en essentielle køkkenmaskiner, som er designet meget kompakt, så det passer ind i de små hjem. De er lavet i høj kvalitet og i et stilet, funktionelt design.

Brug den til at lave hjemmelavet pesto, hakke løg, nødder og meget andet.