Kategorier
BOSCH HÅNDMIXER 300 W
279,95 kr. 199,95 kr.

En god solid håndmixer fra Bosch. Den er ergonomisk designet så den passer godt til både højre og venstre hånd. Udover de to hastigheder den har, er der også turbohastigheden.

Der følger både piskere med og dejkroge, så den egner sig vel til det meste bagværk. Piskerisene er lavet sådan, at de minimerer stænk fra væsker. Både piskere og dejkroge kan gå i opvaskemaskine.

Effekt 300 watt.

BOSCH HÅNDMIXER 450 W
529,95 kr. 349,95 kr.

Denne Bosch håndmixer har en stærk motor på 450 watt. Den har vundet forbrugerrådets "Tænk Bedst i test" Januar 2015. Den er meget støjsvag og har et ergonomisk godt design som gør, at den er rar at bruge i begge hænder. Den har 5 hastighedsindstillinger, og der medfølger både dejkroge og piskeris, som begge kan gå i opvaskemaskine. Selve maskinen tørres af med en tør klud efter brug.

Model nummer MFQ4020.

Effekt 450 watt.

BOSCH HÅNDMIXER SÆT
719,95 kr. 499,95 kr.

Bosch håndmixer i hvid er lavet i et elegant og ergonomisk design, der gør det nemt og overskueligt at kokkerere og bage. Håndtaget er med soft touch for lidt ekstra brugervenlighed. Der medfølger dejkroge og piskeris i rustfrit stål samt minihakker, stavblender og stavblenderbøtte, som alle kan gå i opvaskemaskinen. Motoren er en moderne lydsvag model med mange kræfter i. Der er 5 hastighedstrin og en turboknap.

Ledningslængde 1,3 meter.

Effekt 450 watt.

BOSCH UNIVERSAL KØKKENMASKINE
1.299,00 kr. 799,95 kr.

Denne model har været gennemprøvet gennem mange år, og viser sig stadig som en god stærk og robust maskine, der lever op til Bosch-kvalitet. Den er pladsbesparende, da skålen kun er på 3,9 liter, og det meste tilbehør kan opbevares i denne. Motoren er en moderne 600 watt motor, hvilket betyder, at den er relativ støjsvag og er mere effektiv.

Medfølger: en dejkrog, et groft piskeris, et fint piskeris, hurtigsnitter (den hvide del) med 3 forskellige skiver, der hver kan vendes (6 typer skær).

Skålen er lavet i rustfrit stål.

Alle ekstra delene kan gå i opvaskemaskine.

Model MUM48A1.

Effekt 600 watt.

Vægt 4,5 kg.

Højde 26,5 cm.

Bredde 26,5 cm.

Dybde 30,5 cm.

PHILIPS HÅNDMIXER 450W HVID
499,95 kr. 299,95 kr.

Philips Håndmixer gør det nemt at lave lækre, luftige kager og brød til hele familien. Luftig, kegleformet piskning giver kortere pisketid og jævnere kagedej. Den kraftfulde motor på 450 W gør det nemt at arbejde med den mest seje dej. 

Det unikke, konisk formede piskeris giver mulighed for maksimal luftindpiskning, som gør kagedejen luftig og ensartet. Den kraftige 450 W motor gør det nemt at arbejde med selv den mest genstridige dej. 5 hastighedsindstillinger giver den bedste kontrol, når du mikser dejen. Turbofunktionen gør det muligt at piske ekstra kraftigt i et kort øjeblik, lige når du har brug for det. Piskeriset er nemt at samle og er designet med et anderledes mønster i den ene ende, så det er intuitivt, hvilket giver en hurtig opsætning og er forbedret oplevelse. Med et enkelt tryk kan du frigøre piskerisene eller dejkrogene efter brug, så de nemt kan vaskes op i hånden eller opvaskemaskinen.

Inklusive ballonpiskeris og dejkroge.

Effekt 450 watt.