Kategorier
BOSCH HÅNDMIXER 300 W
279,95 kr. 199,95 kr.

En god solid håndmixer fra Bosch. Den er ergonomisk designet så den passer godt til både højre og venstre hånd. Udover de to hastigheder den har, er der også turbohastigheden.

Der følger både piskere med og dejkroge, så den egner sig vel til det meste bagværk. Piskerisene er lavet sådan, at de minimerer stænk fra væsker. Både piskere og dejkroge kan gå i opvaskemaskine.

Effekt 300 watt.

BOSCH HÅNDMIXER 450 W
529,95 kr. 349,95 kr.

Denne Bosch håndmixer har en stærk motor på 450 watt. Den har vundet forbrugerrådets "Tænk Bedst i test" Januar 2015. Den er meget støjsvag og har et ergonomisk godt design som gør, at den er rar at bruge i begge hænder. Den har 5 hastighedsindstillinger, og der medfølger både dejkroge og piskeris, som begge kan gå i opvaskemaskine. Selve maskinen tørres af med en tør klud efter brug.

Model nummer MFQ4020.

Effekt 450 watt.

BOSCH HÅNDMIXER SÆT
719,95 kr. 399,95 kr.

Bosch håndmixer i hvid er lavet i et elegant og ergonomisk design, der gør det nemt og overskueligt at kokkerere og bage. Håndtaget er med soft touch for lidt ekstra brugervenlighed. Der medfølger dejkroge og piskeris i rustfrit stål samt minihakker, stavblender og stavblenderbøtte, som alle kan gå i opvaskemaskinen. Motoren er en moderne lydsvag model med mange kræfter i. Der er 5 hastighedstrin og en turboknap.

Ledningslængde 1,3 meter.

Effekt 450 watt.

BOSCH UNIVERSAL KØKKENMASKINE
1.299,00 kr. 799,95 kr.

Denne model har været gennemprøvet gennem mange år, og viser sig stadig som en god stærk og robust maskine, der lever op til Bosch-kvalitet. Den er pladsbesparende, da skålen kun er på 3,9 liter, og det meste tilbehør kan opbevares i denne. Motoren er en moderne 600 watt motor, hvilket betyder, at den er relativ støjsvag og er mere effektiv.

Medfølger: en dejkrog, et groft piskeris, et fint piskeris, hurtigsnitter (den hvide del) med 3 forskellige skiver, der hver kan vendes (6 typer skær).

Skålen er lavet i rustfrit stål.

Alle ekstra delene kan gå i opvaskemaskine.

Model MUM48A1.

Effekt 600 watt.

Vægt 4,5 kg.

Højde 26,5 cm.

Bredde 26,5 cm.

Dybde 30,5 cm.

KITCHENAID DEJKROG 5K452DH
249,95 kr.

KitchenAids ekstra dejkrog passer til deres fanstiske køkkenmaskine. Den er lavet i keramisk belagt ekstra robust aluminium. Dette gør den nem at rengøre og vedligeholde. Brug den til at lave dine yndlingsboller, pizzadej eller mørdejskager. 


KitchenAids Multifunktionelle køkkenmaskine er den ultimative køkkenmaskine, og har bevist det igennem over 100 år. Den har vundet så mange priser og står i mange hjem. Den er lavet i glat, afrundet design med vippehoved, der gør den nem at betjene og rengøre.

Det unikke planetariske røresystem sikrer, at de stærke mixerblade blander ingredienserne hurtigt, grundigt og helt op til skålens kant. Maskinen har energieffektiv udnyttelse af motoren sikrer, at den kan klare de hårde opgaver uden at bruge unødig strøm. Til en almindelig dej bruger den typisk kun mellem 60 og 70 watt.

KITCHENAID HÅNDMIXER SORT
1.599,00 kr. 1.199,00 kr.

KitchenAids Håndmixer har en præcis elektronisk styring med mulighed for langsom start. Maskinen blander alle ingredinser fra langsom omrøring til hurtig pisnkning uden sprøjt. 

Håndmixeren er lavet i den bedste kvalitet, og er et specialdesignet turbo-piskeris i rustfrit stål, som kan håndtere tunge blandinger med lethed.

Normal siger man at watt er lig med kraft. Denne håndmixer er en af de mest kraftfulde og effektive på markedet med styrke ud over det normale - med et forbrug på kun 85 watt. KitchenAids teknologi gør, at du sparer på strømforbruget samtidig med, at du har den hurtigste tilberedning af dine ingredienser. 

Grebet ligger godt i hånden, så du arbejder skånsomt og behageligt. Den har en LED indikator som viser hvor høj hastighed den kører med.

Der medfølger 2 turbopiskeris til fremstilling af kiksedej og bløddej, 2 Ballonpiskeris med 16 tråde til flødeskum, æggehvider, saucer og mange andre ting, 1 puréstav til fremstilling af smoothies, milkshakes, salardresing og drinks, 2 dejkroge til bolle og rugbrødsdej, samt 1 beskyttende opbevaringspose lavet i 100% bomuld.

Effekt 85 watt.

KITCHENAID KØKKENMASKINE SORT
5.499,00 kr. 3.999,00 kr.

KitchenAids Multifunktionelle køkkenmaskine er den ultimative køkkenmaskine, og har bevist det igennem over 100 år. Den har vundet så mange priser og står i mange hjem. Den er lavet i glat, afrundet design med vippehoved, der gør den nem at betjene og rengøre. Den 4,8 liter rustfri stålskål gør det nemt at røre, ælte og blande med hastigheder fra 1-10, mens ekstra tilbehør gør standmixeren til køkkenets kulinariske centrum.

Den højtydende motor arbejder med direkte transmission i form af tandhjul i stedet for kilerem, hvilket gør motoren mere støjsvag, robust og effektiv. Den er udelukkende fremstillet i metal for holdbarhed og stabilitet.

Det unikke planetariske røresystem sikrer, at de stærke mixerblade blander ingredienserne hurtigt, grundigt og helt op til skålens kant. Maskinen har energieffektiv udnyttelse af motoren sikrer, at den kan klare de hårde opgaver uden at bruge unødig strøm. Til en almindelig dej bruger den typisk kun mellem 60 og 70 watt, så de 300 watt maskinen kan yde ved maksimal belastning er mere end rigeligt til de hårdeste opgaver.

Ét koblingsled til tilbehør gør det nemt at anvende mere end 15 forskellige former for tilbehør. Det er håndbygget teknik med en gennemsnitlig levetid på 30 år.

Standardtilbehør er 

- Røreskål på 4,8 liter med ergonomisk håndtag.

- Piskeris med seks tråde til piskning af æggehvider, fløde og dip, fx mayonnaise.     

- Fladt piskeris til normale/tunge blandinger, fx kager, glasur, småkagedej, rugbrødsdej og kartoffelmos.

- Dejkrog til at blande og ælte gærdej, fx pizza- og pastadej.

Volumen 4,8 liter.

Effekt 300 watt.

Højde 36,0 cm.
Bredde 24,0 cm.
Længde 37,0 cm.

Standardtilbehør:

Der ydes 5 års garanti på dette produkt.

MAGIMIX FOODPROCESSOR CS4200XL
3.899,00 kr. 2.999,00 kr.

Magimix laver nogle af verdens bedste blendere og foodprocessorer. Det har flere professionelle udtalt sig om netop disse maskiner. Og det er ikke for sjov. Maskinen er noget af det mest kraftfulde og holdbare indenfor foodprocessor og blenderverdenen.

Magimix foodprocessoren er en alt i en blender, da du både kan bruge den som rivejern, minhakker, blender, røremaskine og meget mere. Det er den ultimative maskine at have i et køkken, da det vil spare dig tid og plads.

Skålene passer ind i hinanden og sparer derfor opbevaringsplads, men også gør det nemmere for dig at bruge hver enkelt del. Skålene er lavet af det stærkeste brudsikre materiale, som ikke kan gå i stykker.

Motoren er en induktionsmotor, som derfor ikke slides ned og ikke larmer lige så meget som mekaniske motorer. Du vil også opleve at den er mere effektiv end andre foodprocessore.

Blendering medfølger, så den også fungerer som en traditionel smoothieblender. Ud over dette medfølger der også i denne version en spirator, til at lave grøntsagspasta og andre kreative tilberedninger til maden.

Volumen 1,8 liter.
Dybde 25,5 cm.
Bredde 21,0 cm.
Højde 38,8 cm.

Effekt 950 watt.

Der er 30 års garanti på motor, 3 år på øvrige dele.

OBH HÅNDMIXER URBAN MIX STÅL
499,95 kr. 249,95 kr.

OBH nordica håndmixer er til dig, der mangler en effektiv og let anvendelig håndmixer. Med en kraftfuld motor på 300 watt, 6 hastigheder samt turbofunktion gør Urban Mix arbejdet for dig. Designet er stilrent i sort og rustfrit stål, og du får nemt et godt greb om håndmixeren takket være det ergonomiske håndtag. Urban Mix indeholder et sæt piskeris samt dejkroge i rustfrit stål. Piskerisene og dejkrogene kan desuden tåle opvaskemaskine for en nem rengøring. Med Urban Mix kan du piske flødeskum og en lækker marengs på ingen tid!

Effekt 300 watt.

PHILIPS HÅNDMIXER 450W HVID
499,95 kr. 299,95 kr.

Philips Håndmixer gør det nemt at lave lækre, luftige kager og brød til hele familien. Luftig, kegleformet piskning giver kortere pisketid og jævnere kagedej. Den kraftfulde motor på 450 W gør det nemt at arbejde med den mest seje dej. 

Det unikke, konisk formede piskeris giver mulighed for maksimal luftindpiskning, som gør kagedejen luftig og ensartet. Den kraftige 450 W motor gør det nemt at arbejde med selv den mest genstridige dej. 5 hastighedsindstillinger giver den bedste kontrol, når du mikser dejen. Turbofunktionen gør det muligt at piske ekstra kraftigt i et kort øjeblik, lige når du har brug for det. Piskeriset er nemt at samle og er designet med et anderledes mønster i den ene ende, så det er intuitivt, hvilket giver en hurtig opsætning og er forbedret oplevelse. Med et enkelt tryk kan du frigøre piskerisene eller dejkrogene efter brug, så de nemt kan vaskes op i hånden eller opvaskemaskinen.

Inklusive ballonpiskeris og dejkroge.

Effekt 450 watt.