HILFLING DESIGN

LYNGBY KRUS 2-PAK 32 CL HVID
249,95 kr. 149,95 kr.

Lyngby krus i klar hvid porcelæn er inspireret af den ikoniske og tidløse Lyngby vases form har vi skabt Lyngby stellet. Som en naturlig forlængelse af Lyngby vasens univers kan dette stel kombineres med andre originale Lyngby produkter og gøre selv et simpelt måltid til noget helt særligt.

Det originale Lyngby krus på 32 cl. er som skabt til en god kop kaffe, te eller varm chokolade. Med de klassiske riller og den elegante hank pryder kruset ethvert spise- og sofabord. Kruset er ligeledes praktisk designet og kan stables i køkkenskabet. Denne varer omfatter 24 måneders brudgaranti.

Diameter 8,7 cm.
Højde 11,0 cm.
Volumen 32,0 cl.

LYNGBY STAGESÆT HVID...
99,95 kr. 79,95 kr.

Lyngby lysestager til fyrfadslys i hvid porcelæn med guldkant.

Vær opmærksom på, at stagerne ikke må gå i opvaskemaskine, da guldkanten går af.

Diameter 5,0 cm.
Højde 3,3 cm.

LYNGBY STAGESÆT HVID MED...
99,95 kr. 79,95 kr.

Lyngby stagen er lave ti klar hvid porcelæn med sølvkant. Lyngby Deluxe Edition er en serie af hvide Lyngby vaser og stager udsmykket med en sirlig sølvkant.

Lyngby er gået i porcelænsarkiverne for at finde inspiration til den helt særlige luksus udgave af den ikoniske Lyngby vase. Med stor respekt og med øje for håndværk er det oprindelige design blevet genfortolket med en smuk, håndmalet sølvkant til Lyngby stagen.

Den originale Lyngby stage på 5 cm er et fyrfadsstagesæt i samme look som den ikoniske og tidløse Lyngby vase. Skab ekstra hygge derhjemme med disse to fine fyrfadsstager i hvid porcelæn med en håndmalet sølvkant. Fås i æsker med 2 stk.

Diameter 5,0 cm.
Højde 3,3 cm.

LYNGBY TALLERKEN 27 CM HVID
149,95 kr. 99,95 kr.

Lyngby tallerken i klar hvid porcelæn 27 cm er inspireret af den ikoniske og tidløse Lyngby vases form. Som en naturlig forlængelse af Lyngby vasens univers kan dette stel kombineres med andre originale Lyngby produkter og gøre selv et simpelt måltid til noget helt særligt. 

Den originale Lyngby tallerken i klar hvid porcelæn egner sig perfekt til at dække et simpelt middagsbord eller en festmiddag. Denne vare er omfattet af 24 måneders brudgaranti og tåler opvaskemaskine.

Diameter 27,0 cm.
Højde 2,7 cm.

LYNGBY VANDGLAS 26 CL 2-PAK
49,95 kr. 29,95 kr.

Lyngby vandglas i klar glas er inspireret af den ikoniske og tidløse Lyngby vases form har vi skabt Lyngby stellet. Som en naturlig forlængelse af Lyngby vasens univers kan dette stel kombineres med andre originale Lyngby produkter og gøre selv et simpelt måltid til noget helt særligt.

Det originale Lyngby vandglas på 26 cl. gør din servering af drikkevarer særlig stilfuld. Med sit elegante riflede design passer vandglasset til enhver lejlighed og pryder ethvert spise-, sofa- og køkkenbord. 

Vandglasset er en del af den nye flotte serie af diverse glas og karafler, som harmonisk bygger videre på Lyngby's design-DNA og serie af Lyngby stel i porcelæn. Glasset kan anvendes både til kolde og varme drikke op til 135ºC. 

Lyngby vandglasset er dermed perfekt til en cafelatte, te eller kakao. Vi anbefaler, at glasset vaskes ved maks. 55ºC i opvaskemaskine.

2 stk. per pakke.

Volumen 26,0 cl.
Diameter 8,6 cm.
Højde 9,3 cm.