HILFLING DESIGN

LYNGBY KRUS 2-PAK 32 CL HVID
249,95 kr. 149,95 kr.

Lyngby krus i klar hvid porcelæn er inspireret af den ikoniske og tidløse Lyngby vases form har vi skabt Lyngby stellet. Som en naturlig forlængelse af Lyngby vasens univers kan dette stel kombineres med andre originale Lyngby produkter og gøre selv et simpelt måltid til noget helt særligt.

Det originale Lyngby krus på 32 cl. er som skabt til en god kop kaffe, te eller varm chokolade. Med de klassiske riller og den elegante hank pryder kruset ethvert spise- og sofabord. Kruset er ligeledes praktisk designet og kan stables i køkkenskabet. Denne varer omfatter 24 måneders brudgaranti.

Diameter 8,7 cm.
Højde 11,0 cm.
Volumen 32,0 cl.

LYNGBY TALLERKEN 20 CM HVID
99,95 kr. 59,95 kr.

Lyngby tallerken i klar hvid porcelæn 20 cm er inspireret af den ikoniske og tidløse Lyngby vases form. Som en naturlig forlængelse af Lyngby vasens univers kan dette stel kombineres med andre originale Lyngby produkter og gøre selv et simpelt måltid til noget helt særligt. 

Den originale Lyngby tallerken i klar hvid porcelæn egner sig perfekt som elegant desserttallerken til borddækningen – fx til lækre kager, farverige isdesserter og varme vafler med sirup. Denne vare er omfattet af 24 måneders brudgaranti og tåler opvaskemaskine.

Diameter 20,0 cm.
Højde 1,7 cm.

LYNGBY TALLERKEN 23,5 CM HVID
139,95 kr. 79,95 kr.

Lyngby tallerken i klar hvid porcelæn 23,5 cm er inspireret af den ikoniske og tidløse Lyngby vases form. Som en naturlig forlængelse af Lyngby vasens univers kan dette stel kombineres med andre originale Lyngby produkter og gøre selv et simpelt måltid til noget helt særligt. 

Den originale Lyngby tallerken i klar hvid porcelæn egner sig perfekt som elegant frokosttallerken til borddækningen – fx til rugbrød, sandwich og andre kolde og varme frokostretter. Denne vare er omfattet af 24 måneders brudgaranti og tåler opvaskemaskine.

Diameter 23,5 cm.
Højde 2,3 cm.

LYNGBY TALLERKEN 27 CM HVID
149,95 kr. 99,95 kr.

Lyngby tallerken i klar hvid porcelæn 27 cm er inspireret af den ikoniske og tidløse Lyngby vases form. Som en naturlig forlængelse af Lyngby vasens univers kan dette stel kombineres med andre originale Lyngby produkter og gøre selv et simpelt måltid til noget helt særligt. 

Den originale Lyngby tallerken i klar hvid porcelæn egner sig perfekt til at dække et simpelt middagsbord eller en festmiddag. Denne vare er omfattet af 24 måneders brudgaranti og tåler opvaskemaskine.

Diameter 27,0 cm.
Højde 2,7 cm.

LYNGBY TALLERKEN DYB 21 CM...
129,95 kr. 79,95 kr.

Lyngby dyb tallerken i klar hvid porcelæn 21 cm er inspireret af den ikoniske og tidløse Lyngby vases form. Som en naturlig forlængelse af Lyngby vasens univers kan dette stel kombineres med andre originale Lyngby produkter og gøre selv et simpelt måltid til noget helt særligt. 

Den originale Lyngby tallerken i klar hvid porcelæn egner sig perfekt til morgenmaden til yoghurt, eller til suppen. Denne vare er omfattet af 24 måneders brudgaranti og tåler opvaskemaskine.

Diameter 21,0 cm.
Højde 4,0 cm.