MAGIMIX

MAGIMIX FOODPROCESSOR CS4200XL
3.899,00 kr. 2.999,00 kr.

Magimix laver nogle af verdens bedste blendere og foodprocessorer. Det har flere professionelle udtalt sig om netop disse maskiner. Og det er ikke for sjov. Maskinen er noget af det mest kraftfulde og holdbare indenfor foodprocessor og blenderverdenen.

Magimix foodprocessoren er en alt i en blender, da du både kan bruge den som rivejern, minhakker, blender, røremaskine og meget mere. Det er den ultimative maskine at have i et køkken, da det vil spare dig tid og plads.

Skålene passer ind i hinanden og sparer derfor opbevaringsplads, men også gør det nemmere for dig at bruge hver enkelt del. Skålene er lavet af det stærkeste brudsikre materiale, som ikke kan gå i stykker.

Motoren er en induktionsmotor, som derfor ikke slides ned og ikke larmer lige så meget som mekaniske motorer. Du vil også opleve at den er mere effektiv end andre foodprocessore.

Blendering medfølger, så den også fungerer som en traditionel smoothieblender. Ud over dette medfølger der også i denne version en spirator, til at lave grøntsagspasta og andre kreative tilberedninger til maden.

Volumen 1,8 liter.
Dybde 25,5 cm.
Bredde 21,0 cm.
Højde 38,8 cm.

Effekt 950 watt.

Der er 30 års garanti på motor, 3 år på øvrige dele.

MAGIMIX POWER BLENDER 11628SK
2.599,00 kr. 1.599,00 kr.

Magimix laver nogle af verdens bedste blendere. Det har flere professionelle udtalt sig om netop disse maskiner. Og det er ikke for sjov. Maskinen er noget af det mest kraftfulde og holdbare indenfor foodprocessor og blenderverdenen.

Dette er en kraftfuld og strømlinet power blender i kompakt design med automatiske programmer, der gør det muligt at lave lækre smoothies, isdesserter, supper og knust is. Den har desuden variabel indstilling af hastigheden samt ”Pulse”-funktion. Med op til 22.000 omdrejninger i minuttet klarer power blenderen selv de hårdeste opgaver. 

Blenderen har 4 automatiske power-programmer til at forberede perfekte smoothies, varme eller kolde supper, is og isdesserter samt knust is og meget mere – nemt og hurtigt. Den har automatisk rengøringsprogram, som gør det nemt og hurtigt at rengøre blenderen efter brug.

Du kan bruge alle ingredienser i denne blender der med sine 1300 watt og 22.000 omdrejninger kan håndtere det hele. Kombinationen af de ekstra skarpe knivblade og kandens design skaber den optimale blendning og giver perfekte resultater.

Volumen 1,8 liter.
Dybde 17,0 cm.
Bredde 15,0 cm.
Højde 42,0 cm.

Effekt 1300 watt.