GEFU

GEFU PASTAMASKINE STÅL
649,95 kr. 399,95 kr.

Gefu pastamaskine er en mekanisk maskine som gradvist forlænger proteinfibrene i din hjemmelavede pastadej, så det bliver elastisk. Pasta maskinen justeres gradvist i tykkelse, og til sidst vil de pastaplader der kommer ud være perfekte til din hjemmelavede lasagne, spaghetti eller ravioli. Der medfølger en pastaskærer som du kan køre pastapladerne igennem, så du får dine egne lange pasta nudler som enten brede eller smalle.

Du kan nemt lave lækre pastaretter, som dine gæster vil falde bagover af imponering af. Med denna maskine får du pasta som de professionelle kokke laver det.

Med den skridsikre base, og det rotationsfrie håndtag kan du nemt, hurtigt og bekvemt lave den bedste pasta.

Efter brug skal pastamaskinen rengøres med en blød tør børste eller en træpind. Maskinen må ikke vaskes under vand.

GEFU RAVIOLISÆT 3 DELE
369,95 kr. 249,95 kr.

Gefu Raviolisæt indeholder alt hvad du skal bruge til at lave de fineste ravioli nemt og effektivt.

Placér blot din friske pasta hen over stativet, kom fyldet i midten og luk af med din friske pastaplade hen over. Derefter brugerdu den lille kagerulle hen over for at lukke af. Hvis du vil være helt sikker på, at de ikke åbner sig når du koger dem pensler du pastapladerne med æggeblomme der hvor de mødes inden du lægger det sidste lag på.

Det bedste er selvfølgelig hvis du har lavet dine egne pastaplader. Dette kan du nemt gøre med for eksempel Gefu Pastamaskine.

GEFU RAVIOLISÆT 3 DELE
179,95 kr. 149,95 kr.

Gefu Raviolisæt med 3 dele er et praktisk sæt til produktion af friske ravioli, dumplings, pirogger i tre forskellige størrelser. Skær blot bunden af dejen ud, læg den på indersiden og fyld den. Børst kanterne med en lille æggeblomme, fold op – færdig.

Så simpelt er det, at imponere dine gæster med super lækker mad, som man ellers kun får på gode restauranter.

Bunden fungerer så en dejskærer, så du får den samme størrelse hver gang.

Formene kan gå i opvaskemaskine.

3 forskellige størrelser Ø 12,5 cm / 9,5 cm / 6,0 cm